فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت عامل های کاهش ازدواج 43 اسلاید

اختصاصی از فی گوو پاورپوینت عامل های کاهش ازدواج 43 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت عامل های کاهش ازدواج 43 اسلاید


پاورپوینت عامل های کاهش ازدواج 43 اسلاید

43 اسلاید

از زیباترین و بهترین تصمیم های زندگی هر فرد انتخاب همسر و آغاز زندگی مشترک است و حساسیت این تصمیم شایسته است از هم اکنون به مطالعه در این مورد بپردازیم و اگاهی خود را در این زمینه افزایش دهیم تا در آینده با آمادگی لازم و به درستی تصمیم بگیریم.
هدف از این پروژه بررسی عامل های کاهش ازدواج و ایا افراد معیار و ارزش های درستی را برای ازدواج مورد نظر قرار می دهند.
به دلیل مشکلات موجود برای جمع آوری داده ها از داده های از تهیه شده استفاده کرده ام و در این پروژه 10گروه و نمونه 94نفری از افراد ازدواج نکرده در سال های مختلف مورد بررسی قرار گرفته است و برای سهولت کار از هر مورد یک گروه داده نوشته شده و محاسبات انجام شده و بقیه گروه ها فقط نتایج آن مورد بررسی قرار می گیرد.

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت عامل های کاهش ازدواج 43 اسلاید

پاورپوینت گاوهای بومی ایران و نژادهای شیری جهان 29 اسلاید

اختصاصی از فی گوو پاورپوینت گاوهای بومی ایران و نژادهای شیری جهان 29 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت گاوهای بومی ایران و نژادهای شیری جهان 29 اسلاید


پاورپوینت گاوهای بومی ایران و نژادهای شیری جهان 29 اسلاید

29 اسلاید

به‌‌نظر مىرسد که این نژاد از اختلاط و آمیزش گاوهاى بومى ایران با گاوهائى که از کشور شوروى سابق وارد منطقه سراب شده بودند بهوجود آمده و بعداً به نام سرابى معروف گشته است رنگ آن زرد طلائى و قهوهاى سوخته است کوچک و خوش اندام است. اخیراً از گاوهاى سرابى بهصورت گلههاى نیمه صنعتى پرورش داده مىشوند.
یک نژاد شیری محسوب میشود که موطن آن شهرستان سراب در آذربایجان شرقی است. این گاوها به رنگ زرد آهویی تا قهوه ای تیره دیده شده اند وشاخهایی کوتاه و سیاه رنگ دارند.
گاوهای سرابی با توجه به زادگاه اصلی خود نژادی کوهستانی محسوب میشوند.

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت گاوهای بومی ایران و نژادهای شیری جهان 29 اسلاید

پاورپوینت نژادهای گاو گوشتی 35 اسلاید

اختصاصی از فی گوو پاورپوینت نژادهای گاو گوشتی 35 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت نژادهای گاو گوشتی 35 اسلاید


پاورپوینت نژادهای گاو گوشتی 35 اسلاید

35 اسلاید

در کشورهای بلؤیک و فرانسه وجود دارد و جزٕء نزادهای بومی و مقاوم این کشورهاست و خاصیت ماهیچه مضاعف در این نژادها دیده میشود . رنگ بدن اغلب سفید یکدست یا بلق سیاه وسفید است . وزن گاو بالغ ۱۲۵۰کیلوگرم است ، وزن گوساله هنگام تولد ۴۸ کیلوگرم ، افزایش وزن روزانه به طور متوسط ۱.۵ کیلوگرم در روز است . گوشت این نژاد از کیفیت بسیار عالی برخوردار است و به همین علت قیمت آن از سایر گوشتها گرانتر است . بازدهی لاشه این نژاد ۶۵ تا ۷۰ درصد می باشد .
نژادهایی هستند که از تلاقی دو یا چند نژاد با همدیگر به وجود می آیند . چون هر نژاد دارای یک سری ویژگی های منحصر به فرد می باشد و به وسیله آمیخته گری خصوصیات چند نژاد را در یک نژاد جمع می نماییم . در این نژادهای سنتزی نزاد براهمن به عنوان یک پایه پدری استفاده می گردد . اکثر این نژادها از کشور امریکا می باشند .
منشاء آن کشور آمریکا می باشد و از تلاقی براهمن و آنگوس می باشد که سه هشتم خصوصیات نژاد براهمن و پنج هشتم خصوصیات نزاد آنگوس را دارا است . رنگ بدن سیاه یکدست می باشد و قابلیت عادت پذیری بالایی به شرایط آب و هوایی را دارد .

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت نژادهای گاو گوشتی 35 اسلاید

پاورپوینت دستور زبان فارسی 2 - 165 اسلاید

اختصاصی از فی گوو پاورپوینت دستور زبان فارسی 2 - 165 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت دستور زبان فارسی 2 - 165 اسلاید


پاورپوینت دستور زبان فارسی 2 - 165 اسلاید

165 اسلاید

هدف از یادگیری دستور زبان

o
o درک متون ادب فارسی اعم از شعر و نثر
o ادراک صحیح متن های مغلق و دارای تعقید های لفظی و معنوی

 

o
oکسب معیار های لازم برای استنباط صحت و سقم آثارنویسندگان ،شعراو محققان
o ویرایش متون از نقطه نظردستورفارسی
oالفبای فارسی
oمجموع نشانه هایی که برای نشان دادن آواهای هر زبان به کار می رود: ا، ب،...

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت دستور زبان فارسی 2 - 165 اسلاید

برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی

اختصاصی از فی گوو برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی


برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی

34 اسلاید

بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.
این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی "بستنی" را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.
فرایند تولید
این برنامه کل فرآیند تولید "بستنی" را صرفاً تا مرحله بارگیری از کارخانه در بر میگیرد زیرا بستنی به صورت خرده فروشی به مصرف کننده عرضه میگردد احتمال اینکه درهنگام توضیح یانگهداری آلوده شود وجود ندارد

دانلود با لینک مستقیم


برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی