فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت فرایند تولید رب گوجه فرنگی 26 اسلاید

اختصاصی از فی گوو پاورپوینت فرایند تولید رب گوجه فرنگی 26 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت فرایند تولید رب گوجه فرنگی 26 اسلاید


پاورپوینت فرایند تولید رب گوجه فرنگی 26 اسلاید

26 اسلاید

مقدمه

رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود 28% ودارای ph اسیدی در حدود3/4 می باشد.3%-2% نمک به آن افزوده می شود وبه دو صورت فله ای و بسته بندی در بازار موجود می باشد.

نوع بسته بندی آن معمولاًدر دو نوع یک کیلویی ونیم کیلویی است. رب گوجه فرنگی باید هموژن عاری از آلوده به کپک، بدون ذرات ناخواسته، بدون نگهدارنده شیمیایی و دارای رنگ وطعم مطبوع می باشد .  

رب گوجه فرنگی

 

مواد اولیه

 

گوجه فرنگی مناسب برای تولید رب باید درشت، دارای پوست نازک توپر، بافت نرم، محتوی مواد جامد (بریکس ) بالا، رنگ قرمز تند در پوسته و گوشت، طعم و بوی مطبوع، سالم، عاری از آلودگی به کپک و آفات, بدون حفره های آبکی در داخل، بدون هسته زیاد و درشت، محتوی منو ساکارید و دی ساکارید بالا، اسیدیته پایین، مقاوم در برابر رشد کپکها باشد و هنگام برداشت باید رسیده باشد اما نه زیاد از حد. برای حمل و نقل گوجه فرنگی ظروف کوچک مناسب تر است تا از له شدن و ترک برداشتن گوجه ها جلوگیری شود.

 

مراحل خط تولید کنسرو رب گوجه فرنگی

 

1- شستشو

 

عمل شستشو برای جدا کردن و حذف ذرات گل و خاک انجام می گیرد، برای این منظور محصول را به مدت 6-4 دقیقه در آّب خیسانده و در حین این عمل هوای فشرده وارد ظرف می کنند با گوجه ها به همدیگر مالیده شده و به صورت معلق به نحو مؤثری تمیز می شوند.

 

پس از این مرحله محصول به وسیله پرده های چرخان در مسیر انتقال به مرحله بعد با آب تمیز که با فشارزیاداسپری شده شسته می شوند تا آلودگی حوضچه شستشو به میزان بیشتری حذف می گردد.

 

2- بازرسی روی نوار (سورتینگ)

 

در این مرحله گوجه ها به وسیله بالابر روی نوار نقاله ویژه بازپرسی منتقل شده و توسط نیروی

 

انسانی مورد بازرسی قرار می گیرند تا گوجه های آسیب دیده کلی، کپک زده، آفت زده، نارس، بقایای گیاه و دمچه و ناخالصیهای دیگر حذف شوند.

 

نکته: گوجه های نارس برای مدت کوتاهی نگهداری می شوند تا رسیده و مورد مصرف قرار گیرند.

 

3- خرد کردن و له کردن (پالپ)

 

در این مرحله گوجه های سالم و سورت شده به صورت اتوماتیک به دستگاهی به نام Pulper منتقل می شود. این دستگاه دارای دو فک دندانه دار می باشد که یکی از آنها ثابت و دیگری متحرک است، گوجه ها با عبور از بین این فک تحت فشار قرار گرفته، برش خورده، له می شوند و به صورت پالپ گوجه در می آیند.

        


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت فرایند تولید رب گوجه فرنگی 26 اسلاید

پاورپوینت گیاه شناسی 85 اسلاید

اختصاصی از فی گوو پاورپوینت گیاه شناسی 85 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت گیاه شناسی 85 اسلاید


پاورپوینت گیاه شناسی 85 اسلاید

85 اسلاید

ذخایر غذایی

مواد آلى ذخیره شده براى شروع رشد ضرورى است. مطالعاتى که روى رشد در تاریکى انجام شده است مشخص کرده است که کربوهیدرات‌‌ها بهعنوان ذخیره غذائى گیاه عمل مىکنند. اسمیت نشان داد که ریشههاى یونجه، نشاسته و قند یعنى کربوهیدراتهاى غیرساختمانی، ذخیره مىکنند. کربوهیدراتهاى غیرساختمانى در طول تاریکى به مصرف سوخت و ساز گیاه مىرسند. درصورتىکه همىسلولز و دیگر اجزاء مواد خشک )کربوهیدراتهاى ساختمانی( به مصرف سوخت و ساز گیاه نمىرسند.

معمولاً گیاهچه یک گیاه یک ساله از دانه که داراى مقدار زیادى کربوهیدرات چربى و پروتئین است تغذیه مىکند. گیاهان چندساله مقدار کمى از ذخایر غذائى خود را به تولید بذر اختصاص مىدهند بهطورى که رشد

دوباره گیاهان جدید بهطور عمده بهعلت وجود ذخایر غذائى موجود در قسمتهاى مختلف اندامهاى رویشى مثل ریزوم، استولن، ساقه کورم )تیموتی( قاعده برگ یا کاه )علفباغى Dactylis glomerata(، و ریشهها )یونجه(یا ترکیبى از این قسمتها مىباشد. سولیوان و اسپراگ نتیجه گرفتند که رشد مجدد علفباغى در ابتدا، بستگى به ذخیره مواد در قاعده برگ پائین و ریشهها دارد. گیاهان دوساله در سال اول تولید بذر نکرده و بهجاى آن مقدار زیادى مواد غذائى را در ریشههاى اصلى و ضخیم خود و یا مانند کرفس در دمبرگ ذخیره مىکنند.

کربوهیدراتهاى ذخیرهاى )کل کربوهیدرات غیرساختمانى یا TNC،Total (nonstrucural corbohydrates، در طى پائیز که هواى روز گرم و آفتابى و هواى شب سرد بوده و لذا شرایط براى فتوسنتزى خالص مطلوب و براى رشد شاخ و برگ چندان مناسب نیست، ذخیره مىشوند. برخى از عوامل آب و هوائى و خاکى مخصوصاً ازت زیاد خاک، روى ذخیره مواد اثر منفى دارند. ذخیرهسازى با افزایش سن گیاه زیاد مىشود.


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت گیاه شناسی 85 اسلاید

پاورپوینت یونجه 97 اسلاید

اختصاصی از فی گوو پاورپوینت یونجه 97 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت یونجه 97 اسلاید


پاورپوینت یونجه 97 اسلاید

97 اسلاید

یونجه برای درمان کمبود ویتامین A,C,E,K بهکار میرود. بهعنوان مغذی و منبع نمکهای معدنی کلسیم، فسفر و آهن میباشد. 
ریختشناسی گیاه: گیاهی پایا، ایستاده یا خیزان است که گاهی خوابیده با بن محکم و قوی، کم و بیش چوبی شده و طویل که ارتفاع آن به ۸۰-۳۰ سانتیمتر میرسد. ساقه متعدد، ایستاده یا خیزان، گاهی خوابیده بر خاک، سبز علفی، برگپوش است. برگ دارای سه برگچه، برگچهها و از تخممرغی یا پهن دراز، در انتهاء دندانهدار، گل به رنگ بنفش یا آبی، گاهی سفیدرنگ، مجتمع در خوشههای پهن دراز میباشد. میوه نیا، بدون کرک یا پوشیده از کرکهای نرم و کوتاه بر هم خوابیده، فاقد خار است.
محل رویش : در بلوچستان، ارتفاعات تفتان، دیلمان، ارومیه، مسجد سلیمان، اصفهان، کردستان و بخشهای شمالی کشور پراکندگی دارد.
زمان برداشت: در تابستان جمعآوری میشود.
قسمت مورد استفاده: قسمتهای هوائی گیاه
کاربرد درمانی: برای درمان کمبود ویتامین A,C,E,K بهکار میرود. بهعنوان مغذی و منبع نمکهای معدنی کلسیم، فسفر و آهن میباشد.

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت یونجه 97 اسلاید

پاورپوینت درباره کاهو

اختصاصی از فی گوو پاورپوینت درباره کاهو دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره کاهو


پاورپوینت درباره کاهو

26 اسلاید

•کاهو از خانواده کلاه پرکها (Compositeae) است و نام علمی آن لاکتوکا ساتیوا می‌باشد. کاهو خوراکی کنونی را مشتق از لاکتوکاسکاریولا که در حال حاضر به شکل علف هرز در مزارع زیاد است می‌دانند. این نوع وحشی به سهولت با نوع تربیت و کاشت شده ترکیب می‌شود و تولید برگهایی می‌کند.
کاهوی پیچگرد
•برگهای این نوع کاهو بطور بسبتا فشرده روی هم قرار می‌گیرند. برگهای داخلی سفید رنگ و برگهای بیرونی سبز رنگند. یکی از بهترین ارقام کاهو برای انتقال به مناطق دور می‌باشد.
•این نوع کاهو ایستاده است و شاید ارتفاع بوته به 40 - 30 سانتیمتر برسد. برگهای بیرونی سبز و نرم بوده و برگهای داخلی سبز مایل به سفید بوده که لطیف و شکننده است. این نوع کاهو در ایران استفاده زیادی دارد.

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره کاهو

تاریخچه کتاب و کتابخانه در عهد با ستان 14 ص

اختصاصی از فی گوو تاریخچه کتاب و کتابخانه در عهد با ستان 14 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تاریخچه کتاب و کتابخانه در عهد با ستان 14 ص


تاریخچه کتاب و کتابخانه در عهد با ستان  14 ص

14ص

از خرابه های شهرهای باستانی سومریان چنین برمی آید که سومریان در حدود 2700 سال پیش از میلاد کتابخانه های شخصی ، مذهبی و دولتی بر پا کرده بودند، مشهور است که کتابخانه « تلو» مجموعه ای متجاوز از 30000 لوحه گلین داشته است ، تمدن سومریان از 3500 سال پیش از میلاد پا گرفت و در عهد طلایی « اور » شکوفا شد .

مورخان سومری ثبت تاریخ جاری و باز سازی داستان گذشته شان را آغاز کردند . کهن ترین نظام نگارش شناخته شده « خط میخی » است و اعتبار سومری ها به سبب ابداع این خط و خدمت بزرگ آنها به بشریت است.

برای نوشتن از قلم فلزی و تیزی ( به شکل میخ ) استفاده می کردند و بر موادی چون گل نرم، عاج یا چوب می نوشتند. برای این منظور کاتبانی تربیت شده وجود داشتند و پس از نوشتن گل نرم را می پختند تا سخت شود قطعات گل پخته به صورت لوحه ، نخستین کتابهایی است که تا کنون کشف کرده اند . چون لوحه هایی ابزار ثبت اطلاعات تجاری ، آثار مذهبی شامل دعا ها ، مناسک، علائم جادویی، افسانه های مقدس و حکایات و روایات قومی و ملی بودند.

می بینیم که برای این لوحه ادبیات ، اندیشه های اجتماعی، سیاسی و فلسفی خود را حفظ کرده اند و در میان مواد حفاری شده از خرابه های شهرهای باستانی سومری لوحه هایی وجود دارد که قطعات ادبی هزاران سال کهنتر از ایلیاد در آنها نقش بسته است.

سو مریان کهنترین ادبیات شناخته شده انسان را تدوین کردند( موکهر جی،1375،ص81) از تمامی متونی که بر گل یا مواد مناسب نگاشته است و تاکنون به دست آمده در میابییم که 95 در صد این متون به امر بازرگانی ، اداری و حقوقی ارتباط دارند .


دانلود با لینک مستقیم


تاریخچه کتاب و کتابخانه در عهد با ستان 14 ص