فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید : 41 اسلاید
مهمترین عناصر و آلاینده های سمی که به مواد غذایی راه پیدا می کنند :
vفلزات سنگین
vسموم دفع آفات
vکودهای شیمیایی
vداروهای دامی و آنتی بیوتیکها
vاجزاء رادیو اکتیو
vهورمون ها
vترکیبات نامناسب بسته بندی
vهیدروکربنهای آروماتیک چند حلقه ای
vبی فنیل های کلرینه شده
vآزبست
vآکریل آمید
vفوران
برخی از راههای ورود عناصر سمی به مواد غذایی :
ممکن است از طریق آلودگی صنعتی محیط وارد مواد غذایی گردند ؛ مثل جیوه و سرب در اثر فرآیندهای مواد غذایی مثل سرخ کردن به عنوان مثال آکریل آمید در چیپس ها از طریق جداسازی از دستگاهها و ظروف ، وارد مواد غذایی می شوند مثل قلع و سرباز طریق مواد باقیمانده در محصولات کشاورزی مثل قارچ کش ها و حشره کش ها
پاورپوینت درباره تأثیر باقیمانده سموم دفع آفات نباتی وکودهای شیمیایی ، آنتی بیوتیکها و فلزات سنگین در ایمنی مواد غذایی