فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت کنسرو و کمپوت سازی

اختصاصی از فی گوو دانلود پاورپوینت کنسرو و کمپوت سازی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 پاورپوینت کنسرو و کمپوت سازی در 35 اسلاید شامل بخش های زیر می باشد:

 مراحل تهیه کنسروماهی

آاده سازی

آب نمک گذاری

پخت اولیه هواگیری

فرآیند حرارتی (اتوکلارکردن ) 

انتخاب مواد اولیه

عملیات آماده سازی

جداسازی قسمت های زاید

پوسته گیری

آنزیم بری یا « بلانچینگ

تهیه شربت قند

غلظت شربت

پرکردن

تخلیه هوا و ایجاد خلأ در قوطی

دربندی

استریل کردن تجاری

منابع

 

 

 

 

مراحل تهیه کنسروماهی :

 به طور کلی مراحل تهیه کنسروماهی با توجه به نوع محصول شامل عملیات زیر است :

1- آماده سازی

2- آب نمک گذاری

3- پخت اولیه

4- قوطی کردن

5- اضافه کردن مدیوم

6- هواگیری (اگزوست کردن )

7- دربندی

8- فرآیند حرارتی (اتوکلاو کردن )

آماده سازی :

 این مرحله در گونه های مختلف ماهی متفاوت است مثلاً محتویات شکم بعضی از ماهیها در عرضه تخلیه و سپس به کارخانه ارسال می گردد ولی در بعضی از گونه ها مانند ساردین تخلیه شکمی در عرشه انجام نمی شود و به صورت شکم پربه کارخانه فرستاده می شود .

به طور کلی آماده سازی شامل مراحل زیر است :

1- انجماد زدایی       2- فلس گیری           

   3- جداکردن سر

4- تخلیه شکمی        5- شستشودادن و ضدعفونی کردن با آب کلرینه..


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت کنسرو و کمپوت سازی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.