پاورپوینت کنسرو و کمپوت سازی در 35 اسلاید شامل بخش های زیر می باشد:
مراحل تهیه کنسروماهی
آاده سازی
آب نمک گذاری
پخت اولیه هواگیری
فرآیند حرارتی (اتوکلارکردن )
انتخاب مواد اولیه
عملیات آماده سازی
جداسازی قسمت های زاید
پوسته گیری
آنزیم بری یا « بلانچینگ
تهیه شربت قند
غلظت شربت
پرکردن
تخلیه هوا و ایجاد خلأ در قوطی
دربندی
استریل کردن تجاری
منابع
مراحل تهیه کنسروماهی :
به طور کلی مراحل تهیه کنسروماهی با توجه به نوع محصول شامل عملیات زیر است :
1- آماده سازی
2- آب نمک گذاری
3- پخت اولیه
4- قوطی کردن
5- اضافه کردن مدیوم
6- هواگیری (اگزوست کردن )
7- دربندی
8- فرآیند حرارتی (اتوکلاو کردن )
آماده سازی :
این مرحله در گونه های مختلف ماهی متفاوت است مثلاً محتویات شکم بعضی از ماهیها در عرضه تخلیه و سپس به کارخانه ارسال می گردد ولی در بعضی از گونه ها مانند ساردین تخلیه شکمی در عرشه انجام نمی شود و به صورت شکم پربه کارخانه فرستاده می شود .
به طور کلی آماده سازی شامل مراحل زیر است :
1- انجماد زدایی 2- فلس گیری
3- جداکردن سر
4- تخلیه شکمی 5- شستشودادن و ضدعفونی کردن با آب کلرینه..
دانلود پاورپوینت کنسرو و کمپوت سازی