فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله سنگ آهن چغارت و سه چاهون

اختصاصی از فی گوو مقاله سنگ آهن چغارت و سه چاهون دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله سنگ آهن چغارت و سه چاهون


مقاله سنگ آهن چغارت و سه چاهون

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:17

فهرست و توضیحات:

مقدمه

بیان مسئله
نقشه کانسارهای معدنی بافق

سنگ آهن چغارت و سه چاهون

معدن سنگ آهن چغارت در 12کیلومتری شمال شرقی شهرستان بافق و در 125کیلومتری جنوب شرقی شهرستان یزد و در 75 کیلومتری جنوب غربی شهر بهاباد و در حاشیه کویر مرکزی ایران واقع است. دارای آب و هوای بسیار گرم و رطوبت خیلی کم می باشد به طوری که درجه حرارت بین 47درجه و 7-درجه متغییر است. میزان بارندگی کم و بطور متوسط در سال 7/55میلیمتر است. یک سلسله فعالیتهای زمین شناسی مربوط به زمان «اینفراکامبرین» باعث بوجود آمدن حوضه آتشفشانی منطقه بافق گشته که ازنظر ذخایر معدنی حایز اهمیت می باشد. محدده آهن دار زرند و ساغند و رباط پشت بادام که بنام بلوک بافق نامگذاری گردیده در این حوضه قرار دارند. کانسار های با ارزشی از قبیل سنگ آهن منگنز دار و آپاتیت و سرب و روی در محدوده این بلوک تجمع یافته اند. شرکت ملی ذوب آهن و بدنبال آن شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق از سال1340تا کنون فعالیتهای گسترده ای را زمینه اکتشاف سنگ آهن مورد نیاز کارخانجات فولاد کشور و همچنین شناسایی آبهای زیر زمینی به عمل آورده که در مجموع با تهیه حدود 200000هکتار نقشه ژئو فیزیکی و زمین شناسی بالغ بر 7/1میلیارد تن میسر گردید که از جمله می توان به کانسار های«چغارت،چادر ملو،چاه گز،سه چاهون»اشاره نمود.

 


دانلود با لینک مستقیم


مقاله سنگ آهن چغارت و سه چاهون

دانلود مقاله شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان

اختصاصی از فی گوو دانلود مقاله شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان


دانلود مقاله شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان

کالای تولیدی مورد نظر دستگاه بسته بندی میباشد که کار آن بسته بندی    مواد غذایی از قبیل کیک وکلوچه ونیزقطعات صنعتی مثل جک وغیره وهمچنین بسته بندی بیشترین قطعات ولوازم کوچک وبزرگ میباشد.
کارکرد این دستگاه به این صورت است که ابتدا قطعهای که باید بسته بندی شود را روی رول قرار می دهند.این قطعه به وسیله یک جک به درون پلاستیک شیرینگ هدایت می شود پس از آن به وسیله قیچی پلاستیک بریده شده به سمت تونل حرارتی هدایت می شود.در آنجا با حرارتی که به پلاستیک خورده می شود پلاستیک جمع شده ومنقبض میشودو به این صورت بسته بندی انجام می شود.
پس از آن به سمت جلو هدایت شده وپلاستیک گرم شده خنک می شود
ورودی این دستگاه بسیار ممتنوّع است چون می توان ازقطعات بسیار کوچک در طول وعرض 10سانتیمتر تا قطعاتی به طول 3تا4 متررا بااین دستگاه بسته بندی کرد.
تولید اسمی این دستگاه 150 عدد در سال است ولی به دلیل رکود بازارو افزایش رقابت در بین سازنده ها تولیدعملی این دستگاه، به 100 عدد در سال میرسد. قیمت تمام شده این دستگاه بسیارمتنوع است ولی به طورمختصراشاره ای به قیمت ها   می نماییم دستگاههای کوچک از طول 50 سانتیمترتا3  متربین22000000 تا 19000000ریال ودستگاههای بسته بندی پالت که بسته بندی تا ارتفاع چند متروعرض 2تا3 متری را انجام می دهد بین 35000000 تا 60000000ریال برآورد شده است.

 

شامل 31 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان

دانلود مقاله مراقبت از دندانها در حاملگی

اختصاصی از فی گوو دانلود مقاله مراقبت از دندانها در حاملگی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله مراقبت از دندانها در حاملگی


دانلود مقاله مراقبت از دندانها در حاملگی

مراقبت از دندانها در حاملگیروی • طبقه بندی شده زیر اجتماعی, اموزش بیماران, عمومی

بعضی خانمها معتقدند که با هر حاملگی و با تولد هر بچه تعدادی از دندانهایشان پوسیده و از بین رفته است زیرا جنین کلسیم خود را از دندانهای مادر تامین می کند این عقیده اعتبار علمی ندارد و تحقیقات نشان داده است که حاملگی بطور مستقیم در ایجاد پوسیدگی دندانهای مادر نقش ندارد . پوسیدگی و از دست دادن دندانها در دوران حاملگی به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشت دهان اتفاق می افتد .
خانمهای باردار باید توجه داشته باشند که در دوران حاملگی باید بیشتر بهداشت دهان را رعایت کنند .زیرا در این دوران شرایطی بوجو د می آید که احتمال پوسیدگی و بیماری لثه افزایش می یابد بعضی از این شرایط عبارتند از :
حساسیت لثه
به دلیل تغییرات هورمونی دوران بارداری ، لثه حساس می شود و ممکن است یک تورم و برجستگی در قسمتی از بافت لثه از ماه سوم حاملگی به بعد ایجاد شود و روی بعضی از دندانها را بپوشاند که به آن تومور حاملگی می گویند . حساسیت لثه و تومور حاملگی ممکن است باعث شود خانم حامله بخوبی از مسواک یا نخ دندان استفاده نکند . در نتیجه پلاک میکروبی که عامل بپوسیدگی است مدت زیادی روی سطح دندانها باقی می ماند .
بیماری صبحگاهی (ویار)
در سه ماهه اول بارداری ممکن است صبحها نوعی حالت کسالت ، تهوع و استفراغ وجود داشته باشد که به آن بیماری صبحگاهی می گویند . این حالت در اثر استشمام بوی بعضی مواد یا غذاها تشدید می شود . استفراغ مکرر باعث می شود سطح دندان بطور متناوب در معرض اسید معده قرار گیرد
خانم حامله ممکن است نوعی عادت غیر طبیعی داشته باشد که عامه مردم به آن ویار می گویند . بدین ترتیب که از مواد ترش یا شیرین بطور مکرر و زیاد استفاده کند . این مواد می تواند باعث پوسیدگی دندانها شود
 کاهش ظرفیت معده
در دوران بارداری ، بخصوی در ماههای آخر ظرفیت معده کاهش می یابد . خانم حامله مقادیر کمتر ولی در دفعات بیشتری غذا می خورد و کمتر مسواک می زند بنابر این امکان تشکیل پلاک میکروبی که عامل پوسیدگی است افزایش می یابد
چگونه می توانیم از پوسیدگی دندان و بیماری لثه در دوران بارداری جلوگیری کنیم ؟
بهتر است در همان ماههای اول بارداری جهت معاینه دندانها به دندانپزشک مراجعه کنید تا دندانپزشک روشهای بهداشتی لازم جهت پیشگیری ازپوسیدگی وبیماری لثه را به شما آموزش دهد .
بعد از هر باراستفراغ دندانها را مسواک کنید و یا حداقل دهان را بطور کامل با آب بشویید .

 

شامل 5 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله مراقبت از دندانها در حاملگی

دانلود مقاله مسمومیت نیتراتی در نشخوار کنندگان

اختصاصی از فی گوو دانلود مقاله مسمومیت نیتراتی در نشخوار کنندگان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله مسمومیت نیتراتی در نشخوار کنندگان


دانلود مقاله مسمومیت نیتراتی در نشخوار کنندگان

نیترات ترکیبی است شیمیایی که به صورت طبیعی در ساختار بدن موجود زنده نیز تولید میشود.برای گیاهان منبع مهم نیتروژن برای پروتئین سازی بحساب می آید.برای باکتریها نیز به عنوان منبع نیتروژنی استفاده میشود. باکتریهای دستگاه گوارش در تک معده ایها و نشخوار کنندگان (چند معده ایها) از نیترات موجود در آب و غذای مصرفی استفاده میکنند و بر روی آن تغییراتی ایجاد میکنند تا نیتروژن آن قابل استفاده برای ساختن پروتئینها باشد. این تغییرات یکسری واکنشهای احیایی است. در مسیر این واکنشها ترکیبات دیگری تولید میشوند که همگی متابولیتهای نیترات بحساب می آیند. مهمترین آنها را میتوان نیتریت-No2 و یون آمونیوم +Nh4 ذکر کرد.در طول این ترجمه با مسئله مسمومیت نیتراتی آشنا می شوید.

نیترات خودش مضر نیست این نیتریت است که سم است.نیترات بکمک آنزیم نیترات ردوکتاز به نیتریت تجزیه میشود.این آنزیم در گیاهان وجود دارد.برخی گونه های خاص باکتریایی و بافتهای بدن پستانداران هم این آنزیم را دارند. به این ترتیب میتوان این نتیجه را پیشگویی کرد که احیای نیترات به نیتریت همانگونه که در شکمبه یا سکوم قابل انجام است در بافتهای گیاهی و سیلوها نیز انجام پذیر است. دامهای نشخوار کننده و اسبها نسبت به غیر نشخوار کنندگان به مسمومیت نیتراتی حساسترند.
بیش از 50 مرگ  در نوزادان(انسان) در آمریکا و اروپا بخاطر مسمومیت نیتراتی گزارش شده است که به خاطر آلودگی آب مصرفی به سطوح بالای نیترات بوده است {آمار مربوط به زمان نوشتن مقاله میباشد}. یکی از مواردی که باید در مورد نیترات و نیتریت به آن توجه داشت عمل متقابل و همکاری آنها با منابع پروتئینی است که منجر به تولید یک ترکیب قوی سرطانزا به نام نیتروز آمین میگردد که این واکنش نیازمند آنزیم نیست و در شرایط اسیدی انجام میگیرد( شرایط محیط معده). هر چند تشکیل نیتروز آمین در شکمبه محدود است ولی در سیلوی علوفه گراس و سیلوی ذرت شناسایی شده است.اگر چه تا کنون مدرکی وجود ندارد ولیکن انتقال نیتروز آمین به شیر میتواند برای سلامتی انسان مهم باشد.  نیتروزآمین در فاصله زمانی پختن گوشتهای باکون حاوی نیترات هم تشکیل میشود.به این ترتیب جایگزینهایی برای افزودنیهای نیتراتی که از رشد باکتری کلوستریدیا بوتولینوم جلوگیری میکند جستجو شده اند.
 عمده منبعی از نیترات که به معده انسان میرسد از بزاق است، محدودیتهایی در مورد افزودنیهای نیتراتی و نیتریتی که در فرآورده های گوشتی استفاده میشود اعمال شده است وهنوز جای بحث و توجه دارد .
اخیرا نشان داده شده است اضافه سازی چربی کره ای از ترشح نیتروزآمین جلوگیری میکند و احتمالا از تشکیل آن در rats که بخاطر ممانعت از فعالیت نیترات ردوکتاز باکتریایی در معده است.
تجمع نیترات در گیاهان علوفه ای:
بسیاری از غذاهای انسان شامل چغندر، اسفناج ، 7/0 تا  5/1% مربوط به ازت نیترات (No3-N)  میباشد.(این را با سطح تحمل نیترات در گاو که 15/0 تا 45/0 درصد میباشد مقایسه کنید).بعضی گونه های گیاهی مخصوصا مشهور به تجمع دهنده نیترات هستند.این علوفه ها شامل یولاف - سورگوم- ذرت - جانسون - گراس - کاه گندم و تعدادی از علفهای هرز همانند: pigweed, thistle, lambsquarter, bindweed, wireweed, ragwee  و حتی جلبکها میشوند.
انتخاب و اصلاح ژنتیکی برای تولید نژادهای کم جمع کننده نیترات در علوفه ها موفق بوده است اگرچه عموما در تولید و مقدار عملکرد کاهشهایی را داشته است.
حدس زده میشود نیترات ردوکتاز بخشی از کلروپلاست گیاهی باشد.. چون نیتریت برای گیاه سمی است پس نیترات ردوکتاز در اولین مرحله با NADPHکنترل میشود.{معمولا در سیستمهای آنزیمی که چند محصول پی درپی تحت نظارت آنزیمهای متوالی تولید میشوند یکی از محصولات (معمولا اولین یا آخرین محصول) با یک سیستم فیدبکی بر عمل آنزیم و سرعت و شدت تولید محصولات آن اعمال کنترل میکند}.نیترات جذب شده به نیتریت احیا میشود و سریعا و تنها در شرایط فعال بودن فوتو سنتز وساخت کربو هیدرات در گیاه جهت پروتئین سازی به محصولات دیگر تبدیل میشود.

 

شامل 22 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله مسمومیت نیتراتی در نشخوار کنندگان

پایانامه کشتی در ایران

اختصاصی از فی گوو پایانامه کشتی در ایران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایانامه کشتی در ایران


مقاله کشتی در ایران

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:15

فهرست و توضیحات:

 

 

تاریخچه ........................................................................... 4

 

کشتی در ایران ................................................................... 5

 

کشتی و انواع آن ................................................................. 5

 

تعریف کشتی و فایده آن ........................................................ 6

 

گارد و حالات مختلف آن ....................................................... 7

 

نام گذاری گاردهای کشتی فرنگی و آزاد ................................... 8

 

گاردهای مخالف ، موافق و مختلط ........................................... 8

 

عوامل موثر در کشتی ......................................................... 10

 

فنون در کشتی ................................................................... 15

 

منابع و مآخذ ..................................................................... 21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« تاریخچه »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ورزش کشتی یکی از با سابقه ترین ورزشهایی است که در نزد اقوام و ملتهای گوناگون ، از دوران باستان به شکلهای مختلف برگزار می شده است و تقریبا در هیچ ایل و قبیله و روستا و شهری نیست که این ورزش برای مردم آشنا نباشد .

 

مبدا کشتی به حیات انسان باز می گردد . از زمانهای بسیار دور ، کشتی چیزی کاملا متفاوت با چیزی که امروزه ما آن را می شناسیم بوده است .

 

وقتی انسان نخستین دریافت که به کمک قدرت بدنی و زور بازوی خود

 

 می تواند بهتر بر حریفان و حیوانات مهاجم چیره شود ، بیشتر به اهمیت کشتی پی برد .

 

در آن هنگام کشتی ورزشی نبود که در اوقات بیکاری انجام شود و یا وسیله ای برای استراحت و یا فرار از جامعه باشد ، بلکه وسیله ای برای ادامه بقا بوده است .

 

به کمک کشتی بود که انسان می توانست از جان خود و خانواده خود محافظت کند و باز هم به خاطر کشتی بود که انسان می توانست غذا بدست آورد . مردان هر خانواده و قبیله ای که زورمندتر از بقیه بودند ، موقعیت و مقام بیشتری نسبت به دیگر خانواده ها و قبایل کسب می کردند و حتی رئیس و فرمانده بقیه می شدند .

 

قرنها بعد هنگامی که انان توانست به آتش دست یابد ، به زراعت بپردازد ، از فلزات ابزار بسازد و حیوانات را اهلی کند ، کم کم کشتی جنبه های جدیدی به خود گرفت .

 

از این زمان به بعد ، کشتی تبدیل به یک وسیله سرگرمی شد .

 

علاوه بر این ، مردان دست به کشتی می زدند تا قدرت خود را بیازمایند و مشخ شود که چه کسی قویتر است .

 

 

 

 

 

« کشتی در ایران »

 

 

 

 

 

در ایران قدیم ، کشتی گرفتن و زور آزمایی کردن اهمیت بسیاری داشته استو این روش در زندگی و سنتهای ما ایرانیان به قدری ریشه دوانیده که تبدیل به یک ورزش ملی شده است .

 

درباره کمله کشتی و اینکه به چه معنی است و از کجا ریشه گرفته است باید گفت که زرتشتیان و پارسیان باستان ، هنگام غروب آفتاب ، بندی به کمر خود می بستند و در برابر کانون اتش به دعا خواندن می پرداختند ، آن کمربند کستی نام داشت و کشتی گرفتن هم از این کلمه آمده به معنی کمر یکدیگر را گرفتن .

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


پایانامه کشتی در ایران