پاورپوینت بررسی جایگاه سازه های چوبی در معماری پایدار در 36 اسلاید و برگرفته از مقاله معتبر داخلی به همراه مراجع شامل بخش های زیر می باشد:
چکیده
1- مقدمه
2- بررسی قابلیت های مختلف چوب ازنظر ساختمانی
3- مطالعات مرکز زلزله ژاپن بر روی ساختمان های چوبی:
4- بررسی قابلیت استحکام ساختمان های چوبی پیش ساخته مقاوم در برابر زلزله
5- نحوه اجرای اجزای مقاوم پیش ساخته در برابر زلزله
5-1- نحوه اجرای فونداسیون ساختمانهای چوبی مقاوم در برابر زلزله
5-2- نحوه اجرای پوشش کف و سقف ساختمان های چوبی مقاوم در برابر زلزله
5-3- پوشش دهانه های چهارچوب ساختمان های چوبی مقاوم در برابر زلزله
5-4- نحوه ساخت و نصب خرپای ساختمان چوبی مقاوم در برابر زلزله
5-5- نحوه اجرای اتصالات اجزای پیش ساخته قاب مقاوم در برابر زلزله
6- خلاصه و نتیجه گیری
مراجع
چکیده
ساختمان های چوبی در گذشته ای نه چندان دور با روش های سنتی و ابتدایی همانطور که در روستاهای شمال کشور مشاهده می شود ساخته می شد. اما به مرور زمان با انتقال و اعمال تکنولوژی های جدیدتر و استفاده از روشهای پیش ساخته، طراحی و ساخت دچار تغییر شد. اما در مورد ارتباط میان سازه های چوبی و معماری پایدار می توان به مسائلی از قبیل عدم آلودگی زیستی در هنگام تولید این مصالح، کمترین آلودگی در حین ساخت، کمترین میزان مصرف انرژی جهت گرمایش و سرمایش این سازه ها و بازیافت 70 درصدی مصالح این سازه ها پس از پایان عمر تخریب اشاره نمود. همچنین سرعت بالای ساخت سازه های چوبی به برگشت سریع سرمایه در حال کار کمک می کند و در واقع سوددهی سریع السیر را برای هر پروژه فراهم می سازد.
کلمات کلیدی: سازه های چوبی، سازه های جبهه ای، سازه های پیش ساخته.
1- مقدمه
درختان گنجینه ای پرارزش می باشند که طبیعت در اختیار انسان قرار داده و از گذشته، چوب به عنوان قسمتی از زندگی انسان همیشه وجود داشته و دراکثر مناطق دنیا یکی از منابع مهم جهت ایجاد سرپناه و مسکن به شمار رفته است و حتی امروزه با گذشت قرن ها از شناخت آن جایگزین بهتر و اقتصادی تری برای آن در زندگی بشر تعریف شده است.
امروزه در ساخت خانه های چوبی با تکیه به علوم تکنولوژی جدید و با توجه به استانداردهای دقیق، انسان به کیفیت و اهداف ویژه ای رسیده است که در گذشته نتوانسته بود از تمامی مزایا و کیفیت چوب بهره برداری نماید. چوب در محیط زندگی انسان احساس راحتی و همزیستی ایجاد می نماید که مصالح دیگر چنین خاصیتی را کمتر دارا می باشند. چوب نسبت به مصالح دیگر تاثیرپذیری کمتری نسبت به تغییرات دما دارد و این خود عامل افزایش راحتی زندگی در محیط چوبی می باشد.
در مناطق سردسیر که دارای زمستانهای طولانی است و اغلب دمای هوا زیر صفر می باشد ( حتی تا -20 درجه سانتیگراد) چوب و ساختمان های چوبی به عنوان بهترین گزینه معرفی می شوند. در مناطقی که اختلاف درجه حرارت و رطوبت زیادی بین داخل و خارج خانه وجود دارد، خطر ایجاد میعان در درون دیوار و سقف خارجی می تواند وجود داشته باشد. خانه های چوبی با قابلیت زیاد هوابندی و جلوگیری از اتلاف حرارت و همچنین عمر دراز به عنوان خانه های ایده آل مطرح می باشند. البته موارد فوق سبک سازی ساختمان، مقابله در برابر نیروهای جانبی نظیر باد، زلزله و کاهش صدمات و خسارات زیست محیطی را نیز می توان اضافه نمود....
این فرصت را از دست ندهید. این فایل با دقت بسیار و با صرف وقت تهیه شده است. با این فایل دیگر نیازی به جستجو و اتلاف وقت ندارید.
به شما اطمینان می دهیم که این فایل خواسته شما را برآورده می کند و مناسب پروژه های کارشناسی و کارشناسی ارشد است. با پرداخت مبلغ و خرید این فایل، محصول را در ایمیل خود دریافت می کنید. مطمئن باشید ارزش این فایل خیلی بیشتر از مبلغی است که پرداخت می کنید.این فایل در اینترنت مشابه ندارد و کپی نشده است.
پاورپوینت بررسی جایگاه سازه های چوبی در معماری پایدار