شرح:
ابتدا در شروع کار مقداه ای معلت ماسه سیمان تهیه شود البته به میزان مصرفی تهیه شود که تاحد اکثر1 ساعت بعد تهیه مورد استفاده قرار گیرد. مدحله اول برای کار در کن رج اول مقدامه از ملت ساخته شده زمین پخته می شود (به میزان طول و عرض پایه) بهد با کمچه سطح معلت تقربیا صاف شود سپس دو عدد آجر یکی به حالت طولی و میکی به حالت عرضی در کنار هم گذشته شود (با رعایت چند آجرها)
بعد از چیدن دج اول آجر که باز مقداری از مللت دهی رج اول ریخته شود سپس به نحوی مناسب رج دوم روی رج اول چیدن می شود به طوری که بند ها روی هم قرار نگیرندبه همین نحو پایهکار می شود تا ارتفاع آن به 1040 متر برسد و بعد از آن تمام پایه کار شده در کارگاه (هر پایه) باهم ارتفاع و هم تراز گشته. البته لازم به ذکر است تمام رج ها باید با رج پایین تر از خود شاغول باشند و همه آن ها بار سیمان کار در یک سطح کار شوند.
مرحله دوم:
وسایل مورد نیاز
1) متر
2) میگرد و چوپ
شرح
هدف از به کار بردن فولد در قواعات تبنی:
ما می دانیم که بتن جسم شکننده است و در برابر کشش هیچ تحملی ندارد ولی بر عکس در فشار بسا محکم و قوی است. به همین دلیل برای جلوگیری از نیروهای کششی و برشی بتن از فولاد در آن استفاده می شود. مقا.مت بتن در مقابل نیروهای برشی تقریباً 501 مقاومت فشاری آن است. ما می دانیم که ضریب انبساط طولی فلز برابر با است و ضریب صولی بتن تقریباً است. می بینیم که ضریب این طولهای دو عنصر با هم تقریباً برابرند پس باید برای مسلح کردن بتن در مقابل نیروهای برشی و کششی از فولاد در آن استفاده کرد.
مراحل بارگذاری و عکس العمل به ترتیبی را در فشار هواکش منطقه بعد خواهیم دید.
نکته : از جمله موارد استفاده فولاد و بتن می توان به تحمل نیروهای کشش و برشی و حتی فشاری اشاره نمود. در پروژه کارگاهی ما ابتدا میلگردهای راستای تیر که 4 عدد بودند را ساختیم همجور بالا و همجور پایین. میلگردهای پایین طبیعت قوی تر از میلگردهای فوقانی بودند. برای جلوگیری از کمانش میلگردها و جدا شدن آنها نیاز به خامت یا تنگ می باشد که ما به میزان لازن خاست در کارگاه مستقیم ابتدا مقطعی از تیر موردنظر در کارگاه را رسم می کنیم.
میزان پوشش بتن در کناره ها 5/4 سانتی متر بود برای ساخت میلگردهای راست یاستیک ابتدا خم 12سانتی را از میلگرد جدا کردیم چون میلگردهای موجود در کارگاه طول کمی داشته مجبور به ایجاد overlab در طول میلگردهای راستشریم که میزان OVERLAB نیز تقریباً بود. سپس طرف دوم میلگرد راست نیز به همان شکل ساخته شد.
میزان پوشش بتن از طریق جدول زیر مشخص می شود :
نوع شرایط محیطی
نوع قطعه ملایم متوسط شدید بسیار شدید فوق العاده شدید
تیرها و ستون ها 35 45 50 65 75
دال ها و دیوارها و تیرچه ها 20 30 35 50 60
پوسته ها و صفحات پلیسه ای 15 25 30 45 55
میزان خم انتهای میلگردها هم به صورت زیر می باشد :
الف ) میلگردهای اصلی
ب ) میلگردهای تقسیم و میلگردها :
= طول سیستم + خم 90 ( 1
= طول مستقیم + خم 90 (2
= طول سیستم + خم 135 ( 3
= طول سیستم + خم 120 ( 4
اندازه قطر قلاب های انتهایی (خم های میلگردها)
حداقل قطر خم های میلگردها
نوع میلگرد
قطر میلگرد (mm) حداقل مقدار خم «d»
فولاد متوسط فولاد نیمه سخت فولاد سخت
5
5
6
5
6
8
7
10
10
حداقل قطر خم برای خامت ها
نوع میلگرد
قطر میلگرد (mm) حداقل مقدار خم «d»
فولاد متوسط فولاد نیمه سخت فولاد سخت
5/2
4
4
خم خامت ها از میلگرد 6 به نحوی بود که طول خم آن بود و ارتفاع خود پشت پا پشت
و عرض خامت پشت پا پشت بود. پس از مساحت خامت ها بستن میلگردها به هم و گره زدن میلگردهای راست به خامت ها شروع کردیم. که می توان این کار را با گره زدن یا جوشکاری پنوماتیک انجام داد (جوش نقطه ای ).
فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد
تعداد صفحات این مقاله 9 صفحه
پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید
دانلودمقاله گزارش کار درس تکنولوژی کارگاه قالب بندی و آمار توربندی