اهداف آموزشی:- شناخت عوامل موثر در ایجاد خستگی درورزشکاران- شرایط و ویژگیهای وعده غذائی قبل ازورزش-زمان بندی مصرف غذا و مایعات قبل ورزش- آشنائی با نحوه تغذیه در طول ورزش
اتخاذ روشهای مناسب تغذیه ای قبل،در طول وپس از تمرین و مسابقه می تواند عوامل موثر در ایجادخستگی را کاهش داده یا به تاخیر اندازدو بدین وسیله عملکرد ورزشکاران را افزایش دهد.
این عوامل عبارتند از:
- کم آبیDehydration - تخلیه ذخیره گلیکوژن عضلات و کبد - کاهش قند خون(هیپوگلیسمی) - کاهش الکترولیت های بدن - اختلالات گوارشی (اسهال،نفخ ودل درد(
شامل 25 اسلاید powerpoint
دانلود پاورپوینت آماده شدن برای مسابقات