تعداد صفحات : 73
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
فهرست مطالب :
مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل و تغذیه زمستانی می باشند . مواد غذایی نباتی هر کدام قسمتی از گیاه و نبات مانند: میوه – ریشه – ساقه و برگ می باشند ، درحالی که شیر را به عنوان هدیه ای از مادر به فرزند خویش و به عنوان اولین ماده ی غذایی نوزاد باید شناخت که تمامی مواد غذایی مورد نیاز بدن را داراست . شیر را نمی توان به عنوان مخلوطی از پروتئین , چربی , کربوهیدرات , مواد معدنی و ویتامین ها معرفی نمود . چون مخلوط نمودن این مواد هیچ موقع شیر را به وجود نخواهد آورد و آزمایشات مختلف انجام یافته در این مورد نیز تا به حال نتیجه ای نداده است . مواد متشکله شیر از حالت خیلی ساده تا خیلی پیچیده ( کمپلکس ) که ترکیب و ساختمان قسمتی از آن ها هنوز به طور کامل مشخص و روشن نیست عبارتند از : «« پروتئین ها – چربی ها – کربوهیدرات ها – مواد معدنی و ویتامین ها »» تحقیقات زیادی که در این زمینه انجام شده و حتی تحقیقات سال های اخیر هم هنوز نتوانسته اند ترکیبات شیر را با تمام جزئیات آن روشن نماید . طی روزهای نخست زایمان به لحاظ ایجاد دگرگونی گسترده در ترکیبات آن را « آغوز » می خوانند . تغذیه نوزاد با « آغوز » بسیار مهم و ضروری است . وجود « فیزیم » زیاد در « آغوز » آن را ملین می کند و به این ترتیب در تمیز شدن روده های نوزاد و جلوگیر ی از تجمع میکروب های مضر نقش اساسی دارد . به همین دلیل وجود پاتن و مواد ایمنی ساز کارشنا سان علوم تغذیه مصرف آغوز کاملا طبیعی می دانند . همین کارشناسان در تشریح تفاوت های موجود بین شیر و آغوز می گویند . میزان پروتئین و چربی و در نهایت ماده ی خشک در آغوز بیشتر از شیر است و همچنین به خاطر تفاوت ترکیب پروتئین های آغوز با ترکیب پروتئین های شیر آغوز در مقابل مایه پنیر حساس نبوده و منعقد نمی شود ، بنابراین از آغوز نمی توان پرورش معمول پنیر تهیه کرد و شیر مانند: بسیاری از مواد غذایی دیگر خواص خود را به مدت زیادی نمی تواند حفظ کند .شیربه خودی خود حتی اگردربهداشتی ترین شرایط نیز دوشیده شود ، دارای میکروب است حتی اگر دام از سلامت کامل برخوردار باشد . مواد ازت دار : مینرال یا مواد معدنی : کمیت های فیزیکی قابل اندازه گیری شیر : وزن مخصوص شیر : اسیدیته شیر : نقطه ی انجماد شیر : بیماری های مشترک انسان و دام : سایر مزایای تحویل شیر به کارخانجات پاستوریزه به اختصار عبارتند از : 1 مشکلات و راه حل ها : تولید محصولات جنبی :
نقش قیمت گذاری
قسمت های مختلف کارخانه شیر :
آزمایشگاه دیگ بخار تأسیسات سردخانه و آب سرد تأسیسات تهویه و هوای فشرده تأسیسات آب آشامیدنی تأسیسات فاضلاب تأسیسات برق هموژنیزاسیون : روند مصرف محصول طی سالهای1382تاسال1386 : تولید کنندگان عمده ی جهانی این کالا چه کشورهایی هستند؟
– اطلاعات مربوط به تولید کالا :
برنامه ی تولید سالیانه :
لیست مشاغل و مقدار حقوق ماهانه و سالانه :
آب مصرفی خط تولید و
محاسبه ی هزینه ی انواع انرژی مصرفی سالیانه : (ارقام
مساحت زمین مورد نیاز و برآورد قیمت آن : برآورد مساحت و هزینه های ساختمانی و محوطه سازی : هزینه های قبل از بهره برداری شامل : فهرست دستگاهها و تجهیزات خط تولید و قیمت انها: فهرست نام دستگاهها وتجهیزات و تأسیسات عمومی :
محاسبه ی اجزا و میزان سرمایه ی ثابت
جمع کل سرمایه گذاری ( به ریال ) = جمع کل سرمایه در گردش ( به ریال ) + جمع کل سرمایه ثابت ( به ریال )
کار افرینی کارخانه شیر پاستوریزه (باتمامی جداول و محاسبات)