فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله : برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی

اختصاصی از فی گوو مقاله : برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله : برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی ، ورد 15 صفحه

 

برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی

  1. توصیف فرآورده:

بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.

این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی "بستنی" را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.

 

مقاله پر از جداول مربوطه است


دانلود با لینک مستقیم


مقاله : برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.