فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

اختصاصی از فی گوو دانلود مقاله روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی


دانلود مقاله روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند  مایع گلوکزی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه6

 

بخشی از فهرست مطالب

هیدرولیز نشاسته با اسید :

 

معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز :

 

روش های تولید قند مایع گلوکزی :

 

  1. هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم
  2. سیستم مداوم هیدرولیز
  3. هیدرولیز اسید آنزیم
  4. هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم

 

تولید صنعتی شربت گلوکز شامل 2 مرحله می باشد : هیدرولیز نشاسته و به دنبال آن تصفیه مواد هیدرولیز شده.

 

گسترده ترین روش هیدرولیز نشاسته ، استفاده از اسیدهای معدنی در سیستم غیرمداوم است. گرچه امروزه استفاده از آنزیم و تولید مداوم آن نیز کاربرد دارد . تولید شربت گلوکز با آنزیم و یا هیدرولیز دو آنزیمی ، امکان تولید محصولات با ویژگی های متفاوت را فراهم می آورد . تولید مداوم در سیستم های با اتوماسیون بالا نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است . گلوکز تولید شده را می توان به صورت مایع ، بلوری (کریستالی) و خشک به بازار عرضه کرد.

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.