فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید : 36 اسلاید
زمینه و اصول بیولوژیک
باید همیشه در نظر داشت که سرمای بالای صفر ( سرد کردن یا خنک کردن) و سرمای زیر صفر ( انجماد) و اثرات آنها روی مواد غذایی متفاوت می باشد.
حرارت مینیمم جهت تکثیر برای هر سوش میکروبی میزان خاصی داشته و ضمناٌ بستگی به شرایط محیطی نیز دارد. حتی در درجات زیر صفر نیز بعضی از
میکرو ارگانیسم های بیماریزا و مولد فساد قادر به تکثیر می باشند
فعالیتهای آنزیمی که منجر به فساد می گردند در برودت 0(18 - ) به توقف نزدیک می شوند.
نگه داری در سرمای بالای صفر:
در رابطه با این مسئله که کدام دسته از مواد غذایی میباید حتماً در سردخانه بالای صفر و یا در یخچال نگه داری شود. عوامل تعیین کننده فساد میکروبی بویژه فاکتور های داخلی بسیار موثر میباشند.
پاورپوینت درباره آشنایی با روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما