فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل کارشناسی ارشد رشته پزشکی با موضوع دیابت

اختصاصی از فی گوو فایل کارشناسی ارشد رشته پزشکی با موضوع دیابت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

متن کامل  مقطع کارشناسی ارشد رشته پزشکی

با عنوان :دیابت

چکیده

مقدمه: دیابت ملیتوس عوارض مخربی بر دستگاه تولید مثلی نر وعملکرد جنسی در نمونه های حیوانی وانسانی مبتلا به دیابت در جنس نراعمال می کند. ریشه کودزو یک ساپونین و ایزو فلاونین می باشد که اغلب به عنوان عامل کاهنده قند خون توسط پزشکان چینی مورد استفاده قرار می گیرد. کودزو توانایی کاهش گلوکز خون از مسیر غیر وابسته به انسولین را داشته که از این لحاظ مشابه با متفورمین عمل می کند،وهمچنین با حذف رادیکال های آزاد منجر به کاهش استرس اکسیداتیو می گردد.در مطالعه اخیر سعی بر این بوده است تا اثرات کودزو بر فاکتورهای بیوشیمیایی وآسیب بیضه ای در رت های نر دیابتی شده با استرپتوزوتوسین(STZ)مشخص گردد.

روش مطالعه: موش های نر نژاد ویستار به چهار گروه تقسیم شدند:1)گروه کنترل،2)گروه دیابتی تیمار شده با کودزو (mg/kg100)،3)گروه دیابتی تیمار شده با کودزو (mg/kg50)،4)گروه دیابتی.

دیابت بوسیله تزریق درون صفاقی STZ(با دوزmg/kg50)ایجاد گردید. تیمار با کودزو با دوز mg/kg50و100 به مدت پنج هفته بصورت گاواژ انجام شد.آسیب های بیضه ای بوسیله رنگ آمیزی هماتوکسیلین-ائوزین مشخص شده وفاکتورهای بیوشیمیایی وهورمونی خون مورد سنجش قرار گرفت.

یافته ها: درمان طولانی مدت با کودزو به طور مشخص سبب افزایش وزن بدن ومیزان انسولین پلاسما و کاهش مقدارگلوکز ،کلسترول وتری گلیسرید گردید.

موش های دیابتی بطور مشخص کاهش در قطر توبول سمینی فروس،سلول های سرتولی،شمار وتحرک اسپرم و مقدار تستوسترون وهورمون های گنادوتروپین نشان دادند؛همچنین بررسی های بافتی افزایش ضخامت غشای پایه توبول سمینی فروس ودژنراسیون سلول های ژرمینال را نشان داد.در رت های تیمار شده با کودزو این عوارض بهبود یافته، افزایش در تعدادوتحرک اسپرم،سلول های رده اسپرم ساز وسلول سرتولی مشاهده گردید. بعلاوه در گروه های درمانی قطر توبول سمینی فر افزایش یافته وضخامت غشاء پایه کاهش یافت.بعلاوه کدزو میزان هورمونهای گنادوتروپین وتستوسترون را افزایش داد.

نتیجه گیری: کودزو می تواند آثاردرمانی بر دیابت از طریق کاهش گلوکز خون .اصلاح برخی فاکتورهای بیوشیمیایی اعمال کند. علاوه براین تأثیر درمانی مثبتی بر آسیب بیضه ای در رت های دیابتی بالغ داشته که شاید این مسئله نیز به اثر کدزو در کاهش قند خون وهمچنین ویژگی آنتی اکسیدانی آن باز می گردد.

واژگان کلیدی:

دیابت، کودزو ،اسپرماتوژنز،سلول سرتولی،آسیب بیضه ها

 


دانلود با لینک مستقیم


فایل کارشناسی ارشد رشته پزشکی با موضوع دیابت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.