پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی در 18 اسلاید شامل بخش های زیر می باشد:
فناوری فشار بالا از دیدگاه مهندسی
تجهیزات فشار بالا
شرح فرایند
اثرات بیولوژیکی فشار بالا
فشار بالا و واکنشهای آنزیمی
فشار بالا و سلولهای میکروبی
استفاده از فشار بالا در فراوری مواد غذایی
نتیجه گیری
منبع
فناوری فشار بالا از دیدگاه مهندسی
- تولید فشار بالا:
درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل
- تجهیزات فشار بالا:
مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری 9000 اتمسفر- حداکثر درجه حرارت 80 درجه سانتیگراد...
دانلود پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی