فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق تغذیه سالم و سلامت روان

اختصاصی از فی گوو دانلود تحقیق تغذیه سالم و سلامت روان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق تغذیه سالم و سلامت روان


دانلود تحقیق تغذیه سالم و سلامت روان

چگونه به یک تغذیه سالم دست یابیم؟

تغذیه سالم موضوعی است که زیاد در مورد آن بحث می‌شود. هر کسی دوست دارد بداند چه رژیم غذایی سالم‌تر است و یا چه مواد خوراکی‌ می‌توانند احتیاجات بدن را تامین کنند.اینها سوالاتی هستند که هر متخصص تغذیه به روش خود به آنها پاسخ می‌دهد. هر ازگاهی تئوری جدیدی در علم تغذیه مطرح می‌شود، اما به سرعت اعتبار خود را ادست می‌دهد. چرا؟ چون نمی‌تواند مخاطبان خود را راضی کند. با آنکه همه می‌دانند مصرف مواد خوراکی‌که به روش صنعتی تهیه شده ‌است ناسالم است اما به خوردن آنها علاقه نشان می‌دهند. این علاقه به علت آن است که خوردن غذا و مواد خوراکی مفهوم سنتی خود را از دست داده است. غذا خوردن دیگر تنها به معنای تامین انرژی مورد نیاز بدن و سیر شدن نیست بلکه به نوعی لذت نیز تبدیل شده است. به همین دلیل ما دوست داریم آنچه می‌خوریم خوشمزه‌تر باشد حتی اگر بدانیم به سلامت‌مان آسیب می‌زند. نتیجه مفهوم جدید غذا خوردن اضافه وزن، افزایش آمار بیماریهای مانند سکته‌های قلبی، دیابت نوع دوم و کلسترول بالاست. سلیقه هر کس در مورد مزه و بوی غذا شخصی است به همین علت هیچ رژیم غذایی نمی‌تواند همگانی باشد. اما عادات غذای ما تا حد زیادی به فرهنگ جامعه‌مان نیز مربوط می‌شود. به طور مثال صبحانه محبوب انگلیسی‌ها چای سیاه، کره مربا و نان تست سفید است اما در آلمان، نان و کالباس و قهوه جایگاه اول را دارد. آنچه که ما به خوردن آن عادت می‌کنیم ذائقه‌مان را نیز تغییر می‌دهد. در اکثر کشورهای آفریقایی تنها در کودکی شیر مصرف می‌شود و از آنجا که افراد پس از سنین کودکی عادت به نوشیدن شیر ندارند معده‌شان نیز به این تغییر عادت می‌کند. نوشیدن شیر پس از سالها و در بزرگسالی در این افراد گاه منجر به حالت تهوع می‌شود. روش جالبی که متخصصین تغذیه آلمانی برای تغذیه سالم توصیه می‌کنند روشی است که در آن هر فرد شخصا رژیم غذایی مطلوب خود را پیدا می‌کند. در این روش توصیه می‌شود ابتدا سبزی یا میوه مورد علاقه‌تان را پیدا کنید. سپس سعی کنید آن را با استفاده از دستورهای غذایی متفاوت مثل کوکو، سوپ یا پوره در برنامه غدایی روزانه‌تان بگنجانید. نکته بعدی خوردن سالاد به عنوان یک وعده غذایی است. استفاده از میوه و سبزیجات مختلف و اضافه کردن حبوبات، تخم‌مرغ، کمی تن ماهی یا گوشت مرغ به آن سالاد را تبدیل به وعده غذایی سالم و سیر کننده می‌کند که می‌توان هر بار با کمی تغییر آن را متنوع کرد. تخم‌مرغ و حبوبات بخصوص عدس حاوی سلنیوم هستند. سلنیوم قدرت دفاعی بدن را بالا می‌برد. مصرف روزانه صد تا صد و پنجاه گرم گوشت برای یک انسان بالغ کافی است. این میزان گوشت حدود پانزده میلی‌گرم آهن و یک ونیم میلی‌گرم مس مورد نیاز روزانه بدن را تامین می‌کند. انواع مختلف ماهی را امتحان کنید. ماهی‌ها نیز طعم‌های متفاوتی دارند. ماهی سرشار از ید است و بدن یک انسان بالغ روزانه بیست و پنج میکروگرم ید نیاز دارد. فرآوردهای لبنی بخصوص شیر حاوی کلسیم، نیاسین و روی هستند. نیاسین عنصری است که در ساختمان دستگاه عصبی به کار می‌رود و روی، بهبود زخمها را سرعت می‌بخشد. روزانه نوشیدن یک لیوان شیر این مواد را تامین می‌کند. از پنیر بخصوص پنیر پر چرب به راحتی نمی‌توان صرفنظر کرد، اما می‌توان کمتر خورد. خوردن روزانه یک لقمه کوچک نان و پنیر پر چربی یا خامه هم مزه می‌دهد و هم ضرری ندارد. به نوشیدنی‌ها بیشتر فکر کنید. آبمیوه رقیق و تازه بدون افزودنیها بخصوص بدون شکر اضافه به تامین آب مورد نیاز بدن کمک می‌کند. مصرف چای و قهوه تشنگی را به صورت کاذب برطرف می‌کند و مانع از احساس عطش می‌شود. بدین ترتیب آب مورد نیاز بدن تامین نمی‌شود. در حالیکه بدن یک انسان بالغ روزانه دست کم یک لیتر و نیم آب نیاز دارد.

ارتباط تغییر رژیم غذایی بر سلامت روان

اعمال برخی تغییرات در رژیم غذایی طی پنجاه سال گذشته نقش مهمی در افزایش بیماری های روانی داشته است. روشی که درحال حاضر برای تولید غذا بکار می رود تعادل مواد مغذی مهم مورد مصرف را به هم زده است. گرایش مردم به مصرف غذاهای حاوی قند و چربی بیشتر واجتناب از مصرف مواد غذایی تازه منجر به افسردگی و مشکلات حافظه می شود. اما متخصصان تغذیه می گویند برای رسیدن به چنین نتیجه ای قطعی نیست. به گفته دکتر اندرو مک کلاچ مدیر انجمن سلامت روان در انگلیس همه از اثر رژیِم غذایی بر سلامت جسم مطلعیم. اما در حال حاضر در آغاز راه شناخت چگونگی تاثیر پذیری مغز بعنوان یک اندام از مواد مغذی موجود در غذاها هستیم. توجه به مشکلات سلامت روان با تغییرات در رژیم غذایی گاهی اوقات در مقایسه با مصرف دارو یا مشاوره نتایج بهتری دارد. محققان می گویند افزایش کشاورزی صنعتی باعث ورود آفت کش ها به مواد غذایی شده و ترکیب چربی بدن حیوانات را بعلت تغذیه جدید آنها ، تغییر داده است. رژیم غذایی موجب تغییر تعادل اسید های چرب مهم امگا – سه وامگا – شش در مرغ که مغز باید از عملکرد مناسب آن مطمئن باشد ، نیز شده است. در مقابل چربی های اشباع که مصرف آنها افزایش یافته است و به مقدار زیاد درغذاهای آماده یافت می شوند روند عملکرد مغز را کند می کنند. یک متخصص تغذیه در این مورد می گوید در حال حاضر مدارکی که سلامت روان و دریافت مواد غذایی را به هم مربوط می کند اندک است و بنابراین تحقیق و نتیجه گیری قطعی در باره این ارتباط دشوار است. اما بطور کلی توصیه های ارائه شده در زمینه مواد غذایی دراین گزارش با توصیه های موجود جهت حفظ سلامت مطابقت دارد.

ارتباط تغییر رژیم غذایی بر سلامت روان

اعمال برخی تغییرات در رژیم غذایی طی پنجاه سال گذشته نقش مهمی در افزایش بیماری‌های روانی داشته است.به گزارش سرویس نگاهی به وبلاگ‌های خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در وبلاگ "ورزش و تغذیه" به نشانی http://varzesh-taghzie.blogfa.com در ادامه می‌خوانید: روشی که درحال حاضر برای تولید غذا به کار می‌رود تعادل مواد مغذی مهم مورد مصرف را به هم زده است. گرایش مردم به مصرف غذاهای حاوی قند و چربی بیشتر واجتناب از مصرف مواد غذایی تازه منجر به افسردگی و مشکلات حافظه می‌شود. اما متخصصان تغذیه می‌گویند برای رسیدن به چنین نتیجه‌ای قطعی نیست.

به گفته‌ی دکتر اندرو مک کلاچ مدیر انجمن سلامت روان در انگلیس همه از اثر رژیِم غذایی بر سلامت جسم مطلعیم. اما در حال حاضر در آغاز راه شناخت چگونگی تاثیر پذیری مغز به عنوان یک اندام از مواد مغذی موجود در غذاها هستیم.
توجه به مشکلات سلامت روان با تغییرات در رژیم غذایی گاهی اوقات در مقایسه با مصرف دارو یا مشاوره نتایج بهتری دارد. محققان می‌گویند افزایش کشاورزی صنعتی باعث ورود آفت‌کش‌ها به مواد غذایی شده و ترکیب چربی بدن حیوانات را به علت تغذیه‌ی جدید آنها، تغییر داده است. رژیم غذایی موجب تغییر تعادل اسیدهای چرب مهم امگا – سه وامگا – شش در مرغ که مغز باید از عملکرد مناسب آن مطمئن باشد، نیز شده است. در مقابل چربی های اشباع که مصرف آنها افزایش یافته است و به مقدار زیاد درغذاهای آماده یافت می شوند روند عملکرد مغز را کند می‌کنند.

یک متخصص تغذیه در این مورد می گوید در حال حاضر مدارکی که سلامت روان و دریافت مواد غذایی را به هم مربوط می‌کند اندک است و بنابراین تحقیق و نتیجه‌گیری قطعی درباره‌ی این ارتباط دشوار است. اما به طور کلی توصیه‌های ارایه شده در زمینه‌ی مواد غذایی دراین گزارش با توصیه‌های موجود جهت حفظ سلامت مطابقت دارد.

شامل 45 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق تغذیه سالم و سلامت روان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.