![طرح توجیهی تولید نشاسته از گندم](../prod-images/729809.jpg)
نشاسته ترکیبی است از کربوهیدراتها که دارای رنگ سفید و طعم و بوی بخصوص خود
بوده و بر حسب منبع تهیه شکل میکروسکوپی و اندازه مشخص دارد و فرمول عمومی
(C9H10O5)n آن n است که در این فرمول مقدار متجاوز از 1000 بوده ، نشاسته
بوسیله اسید یا آنزیمها هیدرولیز و ت میشود بدیل به گلوکز .
نشاسته بصورت پودر و یا گرانول تهیه می گردد . نشاسته بوسیله محلول ید رنگ از
بین می رود و پس از سرد شدن به رنگ آبی بر می گردد . نشاسته در آب سرد و
ح?لهای آبی حل می شود . اکثر دانه های نشاسته گندم گرد و دارای اندازه های
متفاوتند .حداکثر اندازه دانه 45 میکرون می باشد و دانه های بزرگ اغلب بیضی
شکلند .فایل pdf به صورت زیپ شده در 15 صفحه.دانلود طرح توجیهی تولید نشاسته از گندم
طرح توجیهی تولید نشاسته از گندم