فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت روستای باغشن بخش زبرخان شهرستان نیشابور

اختصاصی از فی گوو دانلود پاورپوینت روستای باغشن بخش زبرخان شهرستان نیشابور دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت روستای باغشن بخش زبرخان شهرستان نیشابور


دانلود پاورپوینت روستای باغشن  بخش زبرخان شهرستان نیشابور

رابطه شهرو روستا موضوعی است جغرافیایی که در شکل دهی نظام اسکان جمعیت و سلسله مراتب سکونتگاهی و در نهایت توسعه جغرافیایی متوازن از طریق انتشار امواج توسعه از کانون های توسعه (شهر) به نقاط پیرامونی (روستا) نقش به سزایی دارند اما هنگامی که این توسعه روند یک طرفه پیدا کند منجر به مهاجرت روستائیان و تخلیه روستاها می گردد . خالی شدن روستا مترادف با از بین رفتن سرمایه های انسانی و مالی کشور است در صورت ادامه این فرآیند روستائیان روز به روز فقیرتر می شوند برای برقراری عدالت اجتماعی و فقرزدائی رشد و توسعه یکپارچه نواحی کشور روستا و روستائیان در الویت هستند در این راستا برنامه ریزان و کارشناسان توسعه در سال های اخیر اقدام به طرح های مختلف توسعه در مناطق روستایی نموده‌اند که از آن جمله می توان به طرح های بهسازی ،طرح تجمیع ،طرح هادی روستایی اشاره نمود این مسئولیت خطیر به عهده نهاد ها و سازمان های عمرانی کشور است که در راس آنها بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار دارد .

طرح هادی روستایی که از مهمترین پروژه های روستایی است در سال های اخیر در روستاهای زیادی به اجرا درآمده است بر اساس تعریف ارائه شده . طرح هادی عبارتند ازفراهم آوردن بستر تجدید حیات و هدایت روستا به لحاظ ابعاد اجتماعی ،اقتصادی و فیزیکی حیات روستا به ویژگی های

محیطی (کوهستانی ،دره ای،دشتی بودن روستا)،اجتماعی(میزان و خصوصیات جمعیتی ،سواد ،بهداشتی ودرمان)و اقتصادی(درآمد، چگونگی اشتغال و فعالیت های اقتصادی) بستگی دارد . طرح هادی روستا با در نظر گرفتن پتانسیل‌های موجود که در بالا به ذکر آن پرداختیم سعیدر هدایت اقتصادی و اجتماعی آینده روستا دارد حال با توجه به زیرساختهای موجود ارائه خدمات و امکانات تسهیلی و رفاهی به روستا ضروری به نظر می رسد مهمترین اهداف طرح هادی عبارتند از :

1 - ایجاد زمینه توسعه و عمران روستاها با توجه به شرایط فرهنگی ،اقتصادی، اجتماعی و فیزیکی .

2 - تامین عادلانه امکانات از طریق ابعاد تسهیلات اجتماعی ،تولیدی و رفاهی هدایت و توسعه کالبدی .

3- ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستائیان وخدمت زیست محیطی عمومی .

4 - ایجاد و استقرار ساخت و سازمان فضایی مناسب در پیکره روستاها برای تقویت کار کرد های تولیدی روستا .

5 - ایجاد زمینه های فعالیت و اشتغال با در نظر گرفتن قابلیت ها و امکانات بالقوه موجود و سعی در فعالیت بخشیدن به آنها

6 - فراهم آوردن محیطی سالم جهت سکونت جمعیت روستا به نحوی که علاوه به تثبیت جمعیت از جمعیت گریزی روستاها کاسته شود .

7 - ایجاد بستر لازم برای گسترش صنایع روستایی و فعالیت های کشاورزی .

—تاریخچه:
—پیشینه ی تاریخی تاریخ دقیق پیدایش نیشابور و نام اولیه آن در دست نیست اما به گواهی متون کهن این شهر در هزاره سوم پیش از میلاد به لحاظ وجهی فرهنگی – هنری و تجاری از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده است . به روایات اساطیری اولین کسی که بنای کهندژ نیشابور نهاد انوش بن شیث بن آدم بود و ایرج بن افریدون بر آن عمارت بیشتر کرد و منوچهر بر احوالی اش خندقی حفر نمود. نیشابور در سال 31 هجری به دست مسلمانان فتح گردید و در اوایل قرن سوم هجری مرکز حکومت طاهریان شد. این شهر در سال 548 ق و پس از آن در سال 618 ق آماج توسط حملات ویرانگر شد. در دوره ایلخانان شهر جدیدی احداث گردید اما این منطقه نیز در سال 808 هـ . ق در زلزله ای مهیب با خاک یکسان گردید.
—بررسی علل پیدایش روستا:

موقعیت طبیعی مناسب,وجود زمینهای زراعی مرغوب ودسترسی به جاده ارتباطی به همراه وجود منابع اب باعث شکل گیری پیدایش روستای باغشن شده است واز زمان تشکیل وبنیانگداری این روستا تاریخچه دقیق در درسترس نیست.

موقعیت جغرافیایی روستای باغشن:

روستا باغشن حدود 0.9 کیلومتر مربع وسعت دارد .

این روستای در ۳۰کیلومتری شهرستان نیشابور و در ۸۰ کیلومتری شهرستان مشهد واقع شده است و با شهر قدمگاه مرکز بخش زبرخان 5 کیلومتر فاصله دارد.

روستای باغشن بین 36 درجه و 43 دقیقه شمالی و نیز 59 درجه و 6 دقیقه شرقی قرار دارد.

—اقلیم و محیط طبیعی و جغرافیا:

بررسی کلی آب و هوا

روستای باغشن جزو اقلیم فلات مرکزی و نیمه بیابانی است ؛ در زمستان نسبتاً سرد و در تابستان معتدل . در این اقلیم که بیش ترِ شرایط مناطق نیمه استوایی را دارد ، در اثر وزش بادهای مهاجر که به طرف استوا در حرکت هستند ، هوا بسیار خنک است . این منطقه جزو مناطق با فشار هوای زیاد است . دراین گونه مناطق ، هوا به دلیل حرکت از قسمت های فوقانی ، از بالا به پایین گرم و خشک می باشد 

آب ‏وهوای این روستا نسبت به پستی وبلندی مناطق‏ شمالی وجنوبی آن ‏متفاوت است؛ درکوهستان های شمالی وجنوبی ، معتدل مایل به سرد و در جلگه ی مرکزی، معتدل است و از نظر میزان بارندگی جزو نواحی خشک محسوب می گردد .

شامل 92 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت روستای باغشن بخش زبرخان شهرستان نیشابور
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.