فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نانوکپسول های مورد استفاده در صنایع غذایی، روش های تولید و کاربردهای آنها

اختصاصی از فی گوو نانوکپسول های مورد استفاده در صنایع غذایی، روش های تولید و کاربردهای آنها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

نانوکپسول های مورد استفاده در صنایع غذایی، روش های تولید و کاربردهای آنها


روش های تولید و کاربرد نانوکپسول های مورد استفاده در صنایع غذایی

مقاله کامل Full Text

تعداد صفحات : 5

فرمت PDF

چکیده:


نانوحامل ها، سیستم های انتقالی هستند که به منظور انتقال ترکیبات مغذی، دارویی یا مولکولهای زیستی، آنها را در حفره های درونی خود به دام انداخته و یا اینکه آنها را در سطح خارجی خود جذب میکنند. نانوکپسول ها دسته ای از نانوحامل ها هستند که فرایند ساخت آنها از روی عملکرد غشای سلولی در طبیعت الگوبرداری شده و شامل فضایی خالی برای به دام انداختن ترکیبات مغذی هستند و لایة بیرونی این کپسول، بسته به اینکه لازم است مواد داخل کپسول در آب یا در روغن حل شوند، طراحی می شوند. نانوحامل های مورد استفاده در فرآوری موادغذایی را میتوان به دو دسته نانوکپسولهای بیوپلیمری و نانوکپسول های لیپیدی تقسیم کرد. این نانوذرات بسته به هزینه تولید، سهولت کاربرد و سازگاری زیستی انتخاب میشوند و در این مقاله به شرح آنها، روش های تولیدشان، مزایا-معایب و کاربردهایشان پرداخته خواهد شد.


کلید واژه ها: نانوتکنولوژی , نانوحامل , نانوکپسول


دانلود با لینک مستقیم


نانوکپسول های مورد استفاده در صنایع غذایی، روش های تولید و کاربردهای آنها
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.