فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق درمان افسردگی

اختصاصی از فی گوو دانلود تحقیق درمان افسردگی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق درمان افسردگی


دانلود تحقیق درمان افسردگی

داروهای ضد افسردگی
داروهایی که اثر ضد افسردگی دارند، به دو گروه اصلی تقسیم میشوند: داروهای ضد  افسردگی های سه حلقه ای و داروهای مهار کننده مونوآمین اکسیدز، که با حروف اختصاری  MAOIs به صورت اختصاری نشان داده میشوند.
ضد افسردگی سه حلقه ای
علت نام گزاری ضد افسردگی سه حلقه ای این است که دارای ساختار شیمیایی سه حلقه ای هستند.ایمی پرامین که در سال 1957 کشف شد اولین داروی سه حلقه ای بود که برای درمان فسردگی مورد استفاده قرار گرفت . از ان پس دارو های سه حلقه ای متنئع بسیاری عرضه شده اند مانند امی تریپتیلین نورتریپتیلین و کلومیپرامینکه در سطح وسیعی مورد استفاده قرار میگیرند این داروها به میزان اندک شروع میشود و میزان انها به تدریجافزایش می دهند تا انکه به میزای که تاثیر لازم را بر اجرای می گذارد برسند. معمولا این مقدار 150 میلی گرم در روز است.
ایا داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای موثرند؟
دارو های ضد افسردگی سه حلقه ای به خوبی مورد افزایش قرار گرفته اند و در کمک به
افراد افسرده جهت رفع علائم افسردگی موثر واقع شده اند. با مصرف آنها خلق بهبود می ابد،
الگوی خواب به حالت اولیه خود بر می گردد ، تمرکز ، اشتها، تمایلات جنسی و علایق معمول و دیگر علائم بهبود می ابند. در کل این داروها بیشتر برای افسردگی هایی که علائم جسمانی در آنها غلبه دارد از جمله اشکال در خواب، اشتها، تمایلات جنسی و کندی حرکات یا تحریک پذیری موثرند. در مجموع شواهد و قرائن حاکی از آن است که تقریبا 75% این گونه افراد افسرده با تجویز داروهای سه حلقه ای بهبود میابند. در صورتی که داروها به میزان لازم مورد استفاده قرار گیرند اثرات آنها معمولا دو یا سه هفته بعد از شروع درمان آشکار می شود و غالبا در پایان هفته دوازدهم بهبودی قابل ملاحظه ای مشاهده می شود اثر بخشی داروها بر مصرف روزانه آنها به صورت مرتب مبتنی است. به منظور بهبودی قطعی و جلوگیری از بازگشت مجدد افسردگی، معمولا توصیه می شود که مصرف دترو به مدت سه تا شش ماه متوالی بعد از بهبودی کامل نیز ادامه یابد.
اثرات جانبی ضد افسردگی سه حلقه ای
مصرف داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای اعتیاد اور نیست. از این رو برای افراد افسرده جای نگرانی وجود ندارد که تصور کنند قطع دارو برایشان مشکل ساز خواهد بود حتی اگر آنها را برای مدتی طولانی مصرف کرده باشند. این داروها اثرات جانبی نامطلوب  اما خفیفی نیز دارند: حالت رخوت یا خواب آلودگی و خشکی دهان شایع است، ولی پس از مدتی اثر آنها به تدریج کاهش میابد، در صد اندکی از افرادی که از داروهای سه حلقه ای استفاده می کنند از تاری دید و یبوست شکایت می کنند . در صورت بروز چنین اثرات جانبی ، پزشک شما مقادیر مصرف دارو را تغییر خواهد داد و یا داروهای ضد افسردگی دیگری را برایتان تجویز خواهد کرد. فرد افسرده ای که این داروها را مصرف می کند، می تواند همچنان به رژیم غذایی روزانه خود پایبند باقی بماند، کار کند و فعالیت های عادی روز مره
خود را ادامه دهد.
 
مهار کننده های مونوامین اکسید از MAOIs))  
اینها دومین گروه اصلی داروهای ضد افسردگی را تشکیل می دهند. مونوامین اکسیداز، MAO نوعی آنزیم است که در بافت های معینی از بدن همین طور در مغز یافت می شود.
این آنزیم به در هم شکستن ناقل های عصبی همچون نور آدرنالین و هیدروکسی تریتپامین-5
کمک می کند که در تنظیم هیجان و کار کرد های دیگری که افسردگی را متاثر می سازند نقش دارند،مهارت کننده های MAOIs باعث مهار یا کند شدن این فرایند می شوند. فنلزین و
ترانیل سایپرومین دو نمونه از این داروها هستند. در حال حاضر این داروها نسبت به داروهای سه حلقه ای، کمتر برای درمان به کار می روند.

 

 

 

شامل 21 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق درمان افسردگی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.