فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت تحت عنوان فرآوری غلات و منابع پروتئینی در 62 اسلاید

اختصاصی از فی گوو دانلود پاورپوینت تحت عنوان فرآوری غلات و منابع پروتئینی در 62 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت تحت عنوان فرآوری غلات و منابع پروتئینی در 62 اسلاید


دانلود پاورپوینت تحت عنوان فرآوری غلات و منابع پروتئینی در 62 اسلاید
نشاسته منبع اصلی انرژی در جیره گاوهای پر تولید است.
 بخش معنی داری از جیره گاوهای شیری (کمتر از 20 % تا بیشتر از 35 %) را تشکیل می دهد.
 
 عمده نشاسته جیره از منابع غله ای جیره است (یولاف با 45 % نشاسته و ذرت با 72 % نشاسته).
 وضعیت نشاسته منابع علوفه ای جیره؟؟؟
بنابراین استفاده اپتیمم از نشاسته جیره، اصلی برای بهبود کارایی تولید شیر است.
 
 تغییر در NEl مصرفی یا NEl جذبی با ایجاد تغییر در قابلیت هضم شکمبه ای و بعد از شکمبه ای نشاسته می تواند تولید شیر و پروتئین شیر را تغییر دهد.

 منابع نشاسته ای در جیره نشخوارکنندگان در ایران

 
 جو منبع غله اصلی در جیره های کشور
 ذرت دومین منبع غله برای نشخوار کنندگان در ایران (البته قیمت این اقلام تاثیر به سزایی بر سطح شان در جیره دارد).
 در جیره گاوهای پر تولید بطور سنتی نسبت 50 به 50 از این دو غله بکار می رود، آیا شما نیز همین کار را در آینده خواهید کرد؟؟؟
هدف از مدیریت‌های تغذیه‌ای نشخوارکنندگان پیش‌بینی بهتر عملکرد دام بر اساس ترکیب شیمیایی و روش فرآوری اجزای خوراک است.

 

مقدار و روش فرآوری جو اثرات متفاوتی روی عملکرد دام بسته به خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه قبل از فرآوری دارد.
 
 ورقه کردن ذرت افزایش دهنده مقدار هضم نشاسته در شکمبه و روده کوچک است، این مساله می تواند توجیه خوبی برای افزایش NE ذرت باشد.
 
 بطور کلی فرآوری غلات در کشور ما در حال حاضر به فرم مناسبی صورت نمی پذیرد، که هم به لحاظ اقتصاد دامپروری و هم زمینه های تحقیقاتی جای بسیاری برای کار کردن دارد.

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت تحت عنوان فرآوری غلات و منابع پروتئینی در 62 اسلاید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.