طرز تهیه خامه کیک تولد
برای تهیه ی خامه کیک تولد،خامه, پودرقند,سفت کننده خامه و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه میزنیم و بعد از آن در یخچال به مدت 1 تا 2 ساعت میگذاریم و در پرف خامه را هم میگذاریم،تا خنک شود و بعد از آن از یخچال خارج میکنیم و با دور تند میزنیم تا خامه سفت شود
اگر خامه را زیاد بزنید زود میبرد و تبدیل به کره میشود.تا خامه سفت شود،طوری که روی خامه خطهای همزن بیفتد.یا خامه را از قبل بگذارید در یخچال تا خنک شود و بعد با سفت کننده خامه و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرید تقریبا 5 تا 6 دقیقه.
طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی