فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله در مورد استیله کردن کالای ویسکوزی و رنگرزی با رنگزای مستقیم

اختصاصی از فی گوو مقاله در مورد استیله کردن کالای ویسکوزی و رنگرزی با رنگزای مستقیم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله در مورد استیله کردن کالای ویسکوزی و رنگرزی با رنگزای مستقیم


مقاله در مورد  استیله کردن کالای ویسکوزی و رنگرزی با رنگزای مستقیم

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه71

 

بخشی از فهرست مطالب


چکیده

همانطور که می دانیم  رنگرزی کالای استاتی مشکل بوده و برای همین در این تحقیق در نظر گرفته شد با انجام برخی آزمایشات از جمله  استیلاسیون کالای سلولزی این مشکل را مرتفع نمود در این واکنش کالای سلولزی در طی واکنش استیلاسیون  به دی استات تبدیل گشته .

 

اما در این تحقیق نشان خواهیم داد ابتدا  با رنگ کردن کالای سلولزی توسط رنگزای مستقیم که تمایل ذاتی زیادی که به کالا داشته این رنگزا از آنجا که ثبات خوبی نداشته لذا آن را استیله نموده که در فرآیند استیلاسیون عامل های روی پارچه را  بسته و دیگر در مجاورت کالا با آب  یا رطوبت دیگر رنگزا خارج نمی گردد و بدین شکل ثبات کالا را بهبود یافته این بخشی از تست های انجام گرفته  به منظور تثبیت کالای مورد نظر در این پروژه می باشد . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه

کالای ویسکوزی

 

   سهم الیاف طبیعی سلولزی قابل استفاده در صنعت نساجی که آزاد در طبیعت یافت می شوند مانند پنبه بسیار کم می باشد نیاز روز افزون انسانها به الیاف سلولزی جهت بر طرف نمودن نیازها باعث گردیده تا پیشرفت و توسعه چشمگیری در جهت روش هایی به کار برده شود که استفاده از سایر منابع سلولزی را به منظور تهیّیه الیاف قابل استفاده درصنعت نساجی میسر می سازد . عمده ترین منابع تهیّیه سلولز به قیمت ارزان عبارت خواهد بود از خمیرچوب که در مقیاس بسیار وسیع جهت تهیّیه کاغذ مورد استفاده قرار می گیرد و دیگری لینترز یا الیاف پنبه ای بسیار کوتاه که قابل استفاده در صنایع ریسندگی  نبوده ولی بعنوان ماده اولیه در ساخت الیاف دوباره  بازیابی شده از اهمیّت و کار برد فراوان بر خوردار می باشد. (1)

 

 

 

  تهیّیه ویسکوز بدین ترتیب صورت خواهد گرفت که گروههای هیدراکسیل سلولز ابتدا با دی سولفید کربن (CS2) در مجاورت قلیائی ترکیب می شوند. چگونگی روش این ترکیب در زمره ترکیبات عمومی الکلها می باشد. محصول حاصل از نظر ساختمان مولکولی نیمه استر و نیمه نمک ( نمک بی ثبات ) خواهد بود . نمک مورد نظر بی ثبات و به نم زنتات نامیده می شود به شکل زیر:

 

 

 

  مراحل مختلفی از خمیر چون به محلول آماده جهت ساختن الیاف ) DOPE ) باید طی گردد. خمیر چوب ابتدا باید با مقدار زیادی قلیائی قویی 18% ترکیب شده تا تبدیل به سلولز قلیائی شود . جسم بدست آمده هنوز در آب قابل حل نمی باشد.

 

 

 

  قلیائی اضافی داخل محلول و مقداری از مواد ناخالص که در اثر جود قلیائی حل گشته اند از طریق فشار و عبور از میان صافی گرفته خواهند شد. جسم سفید بدست آمده به صورت بسیار ریز خرد شده و درهوا اکسیژن به مدت 2 تا 4 ساعت قرار خواهد گرفت.

 

  با اضافه نمودن مقدار کمی نمک فلزات سنگین مانند منیزیم که به عنوان کاتالیزور عمل اکسیده شدن را سرعت می بخشد ، اکسید شدن هنگام قوام آمدن ( AGEING ) البته باعث شکسته شدن مولکولهای بلند پلیمر شده ، به گونه ای که وزن مولکولی آن از 130000 به 60000 کاهش خواهد یافت.

 

 

 

  اکنون محصول حاصل را کاملاٌ با دی سولفید کربن ( CS2) ، دی سولفید کربن ماده ای است سمی و قابل اشتعال که باید برای کار کردن با آن از محفظه های بزرگ غیر قابل نفوذ استفاده شود و از تماس پوست با آن نیز شدیداٌ خود داری گردد.

 

  ترکیب حاصل باعث بوجود آمدن سدیم سلولز زنتات که یک نمک پلیمری مشتق از سلولز می باشد خواهد شد. طی این فعل و انفعال یک گروه هیدراکسید از هر شش گروه ترکیب و تبدیل به گروه زنتات می گردد.

 


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد استیله کردن کالای ویسکوزی و رنگرزی با رنگزای مستقیم
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.