فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله درمان اعتیاد

اختصاصی از فی گوو دانلود مقاله درمان اعتیاد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله درمان اعتیاد


دانلود مقاله درمان اعتیاد

 

مشخصات این فایل
عنوان: درمان اعتیاد
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 22

این مقاله درمورد درمان اعتیاد می باشد.

خلاصه آنچه در  مقاله درمان اعتیاد می خوانید :

آسان ترین را انجام بدهید ساده ترین را انتخاب کنید:
زمانی که مراجع با راه حل جدیدی روبه رو می شود توصیه ما به او این است که آسان ترین چیزی که ممکن است نتیجه بدهد را انجام بدهید این چیز غیر شایعی نیست که مراجعین چندین ایده خوب درباره ی رسیدن به هدف خود داشته باشند بسیاری از این ایده ها توسط افراد فامیل یا دوستان گفته می شود که مراجع برای روبه رو شدن زندگی خود باید انجام دهد(تحقیق انترنتی شماره2).
ما دریافته ایم که حتی بسیاری از مراجعین به این توصیه های گفته شده عمل نکرده اند ولی همیشه به نظر می رسد که آنها به خاطر داشته باشند (تحقیق انترنتی شماره2).
هنگامی که از این توصیه اه در طول جلسات به عنوان یک راه حل خوب برای اجرا مطرح می شود ما به مراجع خود کمک می کنیم که این ایده ها را سنجیده و آنها را در اولویت قرار دهند تا ایده هایی را که با کمترین تلاش بیشترین تفاوت رلا موجب می گردند مشخص کنند وقتی که اولویت بندی کارها را تصدیق کنیم و از نظر اقتصادی کارهایی را که انجام می شود با چیزهایی که حداکثر بدست می آید آنها پی می برند که ما می دانیم که تغییر کردن چقدر دشوار است زمانی که تا حدی درباره یک مشکل توافق داریم از مراجع خود می پرسیم ساده ترین ،راحت ترین و کوچکترین تغییر را ایجاد کند برای این کار می توان یا از فهرستی که روزانه تهیه می کند استفاده کند یا به صورت اتفاقی با استفاده از یک سکه و چرخش آن تصمیم بگیرد. (تحقیق انترنتی شماره2).
                                                                                                                                                                    
رابطه اعتیاد و بیماری های خطرناک:
اعتیاد به طریق گوناگون می تواند موجب بیماری های جسمی گردد که از مهمترین آنها تزریق مواد اعتیاد آور به شیوه ای غیر بهداشتی است (اتشین،1383).    
مطالعات انجام شده نشان می دهد که حتی پزشکانی که دسترسی به داروهای اعتیاد آور استریل داشته و از اطلاعات کافی پزشکی نیز برخوردار می باشد مسایل بهداشتی را در هنگام تزریق مواد افیونی رعایت نمی کنند و عفونت های پوستی در آنها شایع است (اتشین،1383)    .
از طرفی دیگر به دنبال مواد اعتیاد آور خیابانی(که درجه خلوص آنها مشخص نبوده و همراه با مواد ناخالصی های دیگر می باشد، و ورود این مواد خطرناک که در خون نه تنها امکان بروز عفونت های مختلف در دستگاهای بدن را پیش می آورد بلکه این ترکیبات ناخالص همچون تالک، نشاسته و سایر ذرات آلود پس از ورود به جریان خون عامل بروز بیماری های حاد ریوی، افزایش فشار خون، نارسایی قلبی، ذات الریه، عفونت قلبی و نارسایی دریچه های قلبی سمی می گردد) از جمله عوارض کمتر شایع ولی خطرناک که به دنبال این گونه تزریقات غیر استریل ایجاد می گردد مننژیت و عفونت مغزی است (اتشین،1383)    .
اصولاً سطح ایمنی و قدرت دفاعی بدن معتادان در مقابل عوارض بیماری زا در مقایسه با افراد غیر معتاد پایین تر است، و امکان بروز بیماری های عفونی در آنها بیشتر است یکی از عادات خطرناکی که در بین معتادینی که از روش تزریقی استفاده می کنند رواج داره استفاه از سرسوزن و سرنگ هایی است که به دفعات و توسط معتادین دیگری مورد استفاده قرار گرفته است این سرنگ ها و سوزن ها عامل اصلی انتقال بیماری های عفونی خطرناکی هم چون هپاتیت و ایدز است سایر عفونت هایی شایع در معتادینی که با تزریق ماده و یا استفاده از سرسوزن ها وسرنگ های آلوده ارتباط دارند، عبارتند از: مالاریا،کزاز،عفونت های استخوانی و سفیلیس (اتشین،1383).    
بسیاری از معتادین که مواد افیونی به طریقی وارد بدن خود می کنند، مبتلا به هپاتیت خفیف و مزمنی هستند که در عین حال علایمی همچون زردی در آنها دیده نمی شود ولی می توانند بیماری را به افراد سالم منتقل کنند (اتشین،1383)    .                                                                                                                                                                                                                                                             
نتیجه ی تاثیر مواد مخدر بر سلسله مواد مخدر بر سلسه اعصاب:            
با توجه به علل مصرف داروهای اعصاب در معتادین تمامی معتادین به مواد مخدر در معرض خطر مصرف انواع داروهای اعصاب نیز هستند.
اعتیاد دوگانه به مواد مخدر داروی اعصاب و ترک کردنش نه تنها مشکل بلکه تا حدی ناممکن است معتادینی که مصرف داروی اعصاب دارند اختلاف خانوادگی ، کتک زدن همسر و فرزندان ، بی احترامی و عدم علاقه به پدر و مادر، طلاق ، طرد شدن از دوستان، گوشه گیری ، دعوا و نزاع، اخراج از کار، تصادفات رانندگی و خودکشی و مرگ در آنها بسیار شایع می باشد (عابدی،1385(.
اموری که طی درمان پزشکان باید رعایت کنند:
پیام با اذعان به نگاه مراجع به مساله ، به عقیده او درباره ی آنچه درست و خطا بوده است ارزش می دهد و تصریح می کند که او یک متخصص است چگونه به بهترین نحو یک راه حل پیگیری کند و بر مشکل و راه حل آن تاثیر بگذارد و به ما نخستین گام در کوره راه تغییر را پبشنهاد دهد ما رهنمودهای زیر را به کار می بریم تا به ما کمک کند که پیام های اثربخش را تنظیم کنیم.
1ـ موافقت با مراجع مشتریان ما همیشه حق دارند.
2ـ موافقت با هدف مراجع به فردی که در آنچه او می خواهد توجه کنید.
3ـ در محاوره از زبان مراجع استفاده کنید سه کلمه ای که مراجع از آنها خیلی در سخنان خود استفاده می کند را به خاطر بسپارید و در پیام بعدی خود آنها را به کار ببرید.
4ـ تاکید کنید که این زمان خوبی برای درمان است حتی اگر مراجع متحمل کار دشوار و طاقت فرسایی شود.
5ـ از تمجید و تحسین مستقیم و غیر مستقیم استفاده کنید. کارهایی را که مراجع انجام می دهد و برایش مفید است را جایی یادداشت کنید همچنین از اقدامات قبلی مراجع برای پیگیری جهت دستیابی به هدف یادداشت بردارید.
6ـ از عبارات ارتباطی ساده برای پیشنهادهایی که می دهیم، استفاده کنید مطمئن شوید که اهدافی که جهت تکلیف برای او تعیین می کنند عقلانی باشد.
7ـ کلیه تکالیف و وظایف به منظور کمک به مراجع طراحی شده اند تا او احساس موفقیت و توانایی در کارهای خوب و مفیدی که به او کمک می کنند داشته باشد.
8ـ پیشنهاد یک تجربه خانه ی ساده، راحت و دو نفره را به او بدهید
                                                
دوباره شروع کنید:
1ـ به آغاز برگردید به تغییراتی که از اولین جلسه تاکنون در وجود مراجع ایجاد شده،تمرکز کنید.
2ـ بپرسید «چه چیزی را متوجه شدی؟»«آیا آن تفاوت داشت؟» و«چگونه کمک کرد؟» همچنین سوالهای رابطه ای را شامل گفتگو کنید مانند«او چه می خواهد...بگوید وقتی به تغییرات تو توجه کنید؟»(تحقیق انترنتی شماره 1).           
والدین معتاد،اما فرزندان سالم:
تئوری عمومی درباره کودکانی که در خانه مصرف کنندگانی بزرگ می شوند ، خشن و بدبین هستند. مطابق با این فرضیه پرورش کودکان در چنین محیطی آنها را درگیر بازی در نمایشنامه ای می کند که نقش های سختگیرانه و مقرراتی آنها اجازه نمی دهد که آنها نقش اصلی خود را که رسیدن به نیازها و ضرورتها با شیوه ای انعطاف پذیر و موثر است ایفا نمایید این فرضیه درمانگران را در برحسب زدن به کودکان ترغیب می نماید. برچسب هایی مثل«قهرمان»،«سپربلا»،«بچه ی گمشده» یا «بخت آور؛، شگون آور» این نقش های خانوادگی فاقد انعطاف پذیری لازم برای چیره شدن بر مشکلات زندگی در یک خانواده معتاد است کودکان در این بازی به عنوان تبدیل شدن به نسل بعدی مصرف کنندگان مشکل ساز مواد و مشروبات الکلی مورد ملاحظه قرار می گیرند ما این تصویر را مفید نمی دانیم چرا که آن به درمانگر پیش داوری منفی می دهد تا فقط برآنچه در خانواده اشتباه و غلط است بپردازد . مضافانه به اینکه هیچ گونه هم خوانی و سازگاری با تجربیات بالینی ما ندارد. (اتشین،1383)                 

بخشی از فهرست مطالب مقاله درمان اعتیاد

مقدمه    .    .    .    .    .    .    .    .    .    4
اعتیاد چیست؟    .    .    .    .    .    .    .    .    5
آنچه در مورد اعتیاد و مواد مخدر باید بدانیم    .    .    .    .    7
مراحل اعتیاد    .    .    .    .    .    .    .    .    8
1ـ مرحله آشنایی    .    .    .    .    .    .    .    8
2ـ مرحله شک و تردید    .    .    .    .    .    .    .    8
3ـ مرحله اعتیاد واقعی    .    .    .    .    .    .    .    8
مراحل اولیه ی ترک اعتیاد    .    .    .    .    .    .    9
طرح پاسخ به پرسشنامه ها پذیرش    .    .    .    .    .    10
شیوه ی برخورد با مراجع    .    .    .    .    .    .    11
آسان ترین را انجام بدهید ساده ترین را انتخاب کنید    .    .    .     11
رابطه اعتیاد و بیماری های خطرناک    .    .    .    .    .    12
نتیجه ی تاثیر مواد مخدر بر سلسله مواد مخدر بر سلسه اعصاب    .    .    13
اموری که طی درمان پزشکان باید رعایت کنند        .    .    .    14
دوباره شروع کنید    .    .    .    .    .    .    .    15
والدین معتاد،اما فرزندان سالم    .    .    .    .    .    .    15
نتیجه گیری    .    .    .    .    .    .    .    .    16
منابع     .    .    .    .    .    .    .    .    .    17


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله درمان اعتیاد
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.