فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

کارآفرینی کارگاه تولید پانل های پیش ساخته (پارتیشن چوبی)

اختصاصی از فی گوو کارآفرینی کارگاه تولید پانل های پیش ساخته (پارتیشن چوبی) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کارآفرینی کارگاه تولید پانل های پیش ساخته (پارتیشن چوبی)


کارآفرینی کارگاه تولید پانل های پیش ساخته (پارتیشن چوبی)

 

 

 

 

 

 

 

 

تعداد صفحات: 52 صفحه

فرمت اجرایی : Word قابل ویرایش 

  قابل اطمینان از جامع و کامل بودن پروژه کارآفرینی   

فهرست فصل ها

فصل اول کلیات

فصل دوم روش انجام کار

فصل سوم امور مالی طرح

فصل چهارم جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات

 

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید پانل های پیش ساخته (پارتیشن چوبی) پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

مقدمه :

در دنیای امروز که استفاده بهینه از فضاهای موجود در هر شرکت و سازمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، نقش پارتیشن بندی و تقسیم بندی فضا براساس نیازهای موجود در شرکت ها و سازمان ها حائز اهمیت است .

امروزه تقسیم بندی سالن های بزرگ بدون دیوار توسط (پارتیشن) ایده آل ترین شکل تقسیم بندی محیط های اداری شرکت ها و سازمان ها می باشد . در صورتی که نیاز باشد در یک محیط اداری می توان بدون صرف وقت و خرابی بازسازی ناشی از ساخت و ساز ، فضاهای اقتصاصی مورد نیاز ایجاد کرد . با توجه به سرعت بالا و سهولت نصب و وزن به نسبت کم در مقایسه با دیوارهای پیش ساخته ، زیبایی خاص و رنگ بندی های متنوع ، همچنین امکان تغییر چیدمان براساس نیازهای کاربران به شکل دلخواه در بیشتر شرکت ها برای جدا سازی و اختصاص فضاها از پارتیشن استفاده می شود که باعث صرفه جویی در فضا و هزینه می شود .

استفاده از پانل های پیش ساخته و بخصوص استفاده از آن ها در ساخت خانه های پیش ساخته را می توان به سال های قبل از انقلاب صنعتی نسبت داد و در قرن نوزدهم در کشورهای پیش رفته نظیر فرانسه ، انگلیس و آمریکا که به سرعت صنعتی شدند فشارهای زیاد بر روی تامین خانه جهت اسکان جمعیت در شهرها وجود داشت که باعث افزایش تمایل استفاده از سیستم های پیش ساخته سنگین ، نیمه سبک و سبک گردید .

در ایالات متحده آمریکا و کشورهای اسکاندیناوی به علت وفور چوب و سهولت استفاده از اسکلت های چوبی استفاده می گردد و در ژاپن به علت کمبود مسکن و مشکل زلزله درصد قابل توجهی از ساختمان ها از صنعت پیش ساخته نیمه سبک استفاده می  نمایند . در کشورهای بلوک شرق بیشتر از سیستم های پیش ساخته سنگین استفاده می شود .

در کشور ما ایران روش های سنتی کماکان ادامه دارد و روش های صنعتی ساخت و ساز با توجه به زلزله خیز بودن کشور و شرایط جغرافیایی ویژه آن که بروز بلایای طبیعی در آن ریسک بالایی دارد ، هنوز جایگاه واقعی خود را پیدا نکرده است ، در این خصوص طی سال های اخیر دست اندرکاران صنعت ساختمان در جهت شناخت و معرفی روش های صنعتی کردن ساخت و ساز ، گام های موثری جهت تغییر نگرش فوق برداشته اند .

امروز صنعت پیش ساخته سبک بدلیل عایق بودن ، دوام و استحکام ، مقاوم بودن در برابر زلزله ، کاهش مصرف مصالح ساختمانی (از جمله تیرآهن) و نیروی انسانی ماهر در محل پروژه ها و اقتصادی بودن آن و با توجه به سرعت اجرای آن ، زیبایی و قابلیت تعویض قطعات ، جابجایی و در نهایت به عنوان (ارزان ترین ساختمان در کوتاه ترین زمان ) در دنیا مطرح گردیده .

بطور کلی می توان گفت که پارتیشن به دو نوع چوبی و فلزی بتنی طبقه بندی می شود .


دانلود با لینک مستقیم


کارآفرینی کارگاه تولید پانل های پیش ساخته (پارتیشن چوبی)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.