فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد گیاه زعفران

اختصاصی از فی گوو تحقیق در مورد گیاه زعفران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد گیاه زعفران


تحقیق در مورد گیاه زعفران

 

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

 تعداد صفحه16

 

بخشی از فهرست مطالب

اندامهای مختلف گیاه زعفران  

تقسیم بندی انواع زعفران

کشت زعفران

آب و هوای مناسب زعفران:

تهیه زمین:

انتخاب پیاز و زمان کشت زعفران:

عملیات کاشت پیاز زعفران:

وجین علف های هرز:

عملیات به زراعی زعفران:

 

زعفران گیاهی است با نام علمی Sativus Crocus از خانواده  زنبق (lridaceae) .

این گیاه چند ساله ، دارای پیاز کوچک ، تقریبا کروی ، و پوشیده شده از غشای قهوه ای رنگ می باشد. این گیاه ، بومی نواحی مختلف آسیا به ویژه جنوب غربی آسیا ، جنوب اروپا و جنوب اسپانیا است ، ولی در حال حاضر در نقاط دیگری از دنیا کشت و برداشت می شود . ارتفاع قسمت هوایی و بیرونی گیاه حدود 10تا 30 سانتی متر بوده که دارای ساقه و تعدادی برگ های باریک است . از وسط برگ ها ، ساقه تولید شده ، گل خارج می شود و در ماه های مهر تا آذر گل ها به تعداد یک تا سه عدد بر روی هر ساقه ظاهر می شوند . گل ها به رنگ بنفش و دارای 6 گل برگ می باشند . قسمت مورد استفاده ی گیاه که به نام زعفران در بازار تجارت موجود است انتهای خامه و کلاله ی گل (مادگی ) می باشد که به رنگ قرمز متمایل به نارنجی است .

چون زعفران دارای مصارف متعدد بوده و جایگاه ویژه ای را در تغذیه دارد ، از این رو اطلاعات مفیدی برای خوانندگان و مصرف کنندگان این ماده ی با ارزش ارائه می شود .

گیاهشناسی 

 

زعفران با نام علمی ( .Crocus Sativus L ) از خانواده زنبقیان (Iridaceae) گیاهی علفی، چند ساله، بدون ساقه و پیازدار است. پیاز زعفران از نوع توپر و تقریبا کروی شکل با قطر 3 تا 5 سانتی متر و پوششی قهوه ای رنگ می باشد که در زیر خاک قرار می گیرد. هر پیاز 6تا 9 برگ باریک، نظیر برگ علفهای چمنی تولید می نماید. ریشه های زعفران ازنوع افشان هستند که از قــاعده پیازها و از روی دایــره محیطی آن می رویند.  گل زعفران اولین اندامی است که در اوایل پاییز ظاهر می شود. در سال اول کشت، به علت ضعف پیازها و عدم استقرار کامل آنها در خاک و کشت عمقی، جوانه های گل توان کافی برای رویش ندارند و حتی برگها در سال اول دیرتر از معمول ظاهر می شوند. پوشش گل از سه کاسبرگ و سه گلبرگ همرنگ بنفش تشکیل می شود، به طوریکه تشخیص کاسبرگها از گلبرگها مشکل می باشد. تعداد پرچمها سه و طول میله پرچم دو برابر بساک است. بساک زعفران زرد رنگ می باشد. مادگی در مرکز گل قرار گرفته و دارای یک تخمدان است و از قسمت تخمدان خامه باریکی خارج می گردد. خامه طویل و کشیده بوده به رنگ زردکمرنگ است که به یک کلاله شفاف قرمز نارنجی سه شاخه ای به طول3-2 سانتی متر ختم می شود. سه کلاله همراه با خامه


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد گیاه زعفران

دانلود پاورپوینت کیست پیلونیدال

اختصاصی از فی گوو دانلود پاورپوینت کیست پیلونیدال دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت کیست پیلونیدال


دانلود پاورپوینت کیست پیلونیدال

کیست پایلونیدال

محل :کیست پایلونیدال در شکاف بین گلوتئال روی سطح خلفی ساکرم ایجاد میشود.

علل

تئوری های فعلی معتقدند این سینوس حاصل نفوذ مو در اپیتلیال وبافت های زیر جلدی میباشد همچنین ممکن است بصورت مادرزادی

در اثر پوشیده شدن بافت اپیتلیال از طریق یک یا چند سینوس کوچک که  به سطح پوست راه یابند

در بیرون زدگی  دریچه سینوس مو دیده میشودعلت نام گذاری این کیست   (لانه ی مو) هم همین است  

 

کیست به ندرت ایجاد نشانه میکند تازمانی که در اوایل جوانی یا در زمان بلوغ ایجاد عفونت موجب در ناژ محرک ویا تشکیل ابسه میشود این منطقه  در اثر تعریق ومرطوب شدن به اسانی تحریک میشود درمراحل اولیه التهاب عفونت ممکن است با انتی بیوتیک ها درمان شود                  

   اما وقتی ابسه تشکیل شد جراحی لازم است

 عامل عفونت معمولاً استافیلوکوک است .

: شایع علایم
در صورت عدم عفونت علامتی ندارد. با ایجاد عفونت علایم زیر بروز می کند.
درد، قرمزی ، احساس درد با لمس و تورم ناحیه
مبتلا
تب و لرز
ترشح چرک
 

 

 

 

 

فایل پاورپوینت 10 اسلاید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت کیست پیلونیدال

دانلود تحقیق کامل درمورد آشنایی با سیستم‌های اطلاعات

اختصاصی از فی گوو دانلود تحقیق کامل درمورد آشنایی با سیستم‌های اطلاعات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق کامل درمورد آشنایی با سیستم‌های اطلاعات


دانلود تحقیق کامل درمورد آشنایی با سیستم‌های اطلاعات

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 9
فهرست مطالب:

چکیده

1- تعریف سیستم‌های اطلاعات

2- انواع معمول سیستم‌های اطلاعات سازمانی

پی‌نوشت‌ها

چکیده

در این مقاله سیستم های اطلاعات و سیستم های اطلاعات سازمانی تعریف می‌شوند و انواع معمول سیستم های اطلاعات سازمانی شامل سیستم‌ پردازش مبادلات، سیستم اطلاعات مدیریت و سیستم پشتیبان تصمیم‌گیری شرح داده می‌شوند.

- تعریف سیستم‌های اطلاعات

سیستم اطلاعات عبارت است از یک سیستم کامل طراحی شده برای تولید، جمع‌آوری، سازماندهی، ذخیره، بازیابی و اشاعه اطلاعات در یک مؤسسه، سازمان یا هر حوزه تعریف شده دیگر از جامعه.

سیستم اطلاعات سازمانی یک سیستم اطلاعات برای کار بر روی اطلاعاتی است که به خود سازمان مربوط می‌شوند. اگر سازمانی کار تولید، جمع‌آوری و اشاعه اطلاعات آماری جمعیت کشور را به عهده دارد و برای این وظیفه از یک سیستم‌ اطلاعات استفاده می‌کند این سیستم اطلاعات، یک سیستم اطلاعات سازمانی نیست اما سیستم اطلاعات نیروی انسانی یا سیستم حسابداری این سازمان از جمله سیستم‌های اطلاعات سازمانی آن محسوب می‌شوند.

سیستم‌های اطلاعات سازمانی برای سه مورد انجام عملیات، کنترل عملیات، و تصمیم‌گیری در سازمانها استفاده می‌شوند. سیستم‌های اطلاعات سازمانی می‌توانند به صورت دستی یا کامپیوتری یا ترکیبی از دستی و کامپیوتری اجرا شوند.

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کامل درمورد آشنایی با سیستم‌های اطلاعات