فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کامل درباره بادنما، بادسنج

اختصاصی از فی گوو دانلود مقاله کامل درباره بادنما، بادسنج دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله کامل درباره بادنما، بادسنج


دانلود مقاله کامل درباره بادنما، بادسنج

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 7
فهرست و توضیحات:

بادنما، بادسنج

رطوبت سنج«سایکومتر»:

دستگاه رطوبت نگار:

دمانگار ترموگراف:

باران سنج:

باران نگار:

دستگاه آفتاب نگار:

تشت آمریکایی:

دماسنج ها:

فشارسنج:

فشار نگار:

 

بادنما، بادسنج:

بادنمای قرار گرفته در محوطه هواشناسی به طول 10 متر قرار داشت جهت و سرعت باد را مشخص می کرد. این بادنما دارای یک اندی کاتور«بادنمای الکتریکی در دفتر مرکزی محوطه بود که یکی سرعت باد و دیگری جهت باد را نشان می داد که واحد سرعت باد نشان داده شده برحسب متر بر ثانیه بود. که به واحدهای دیگری مثل نات که دو برابر متر بر ثانیه یا کیلومتر بر ساعت هم قرائت می شود.

رطوبت سنج«سایکومتر»:

در یک محفظه شبکه مانند به رنگ سفید برای بازتابش گرما که اثر نامطلوبی روی دستگاه نگذارد و همچنین با هوای برون در ارتباط باشد. اگر دستگاه در هوای آزاد باشد به خاطر تابش مستقیم خورشید و بارندگی روی دستگاه خطا ایجاد می شود. داخل محفظه پا به سایکومتر ما قرار داشت در دماسنج یکی معمولی و دماسنج تر«دماسنج حداقل و حداکثر» دماسنج تر ماشیت دماسنج جیوه ای قرار داشتند و مبنای آن با کاسه ای که به مخزن آب در ارتباط وصل است در سطح مخزن تبخیر می شود و میزان تبخیر بستگی به رطوبت هوا دارد هر چی هوا دارای رطوبت بیشتری باشد آب کمتر تبخیر می شود و هر چی رطوبت هوا کمتر بوده و هوا خشک تر باشد آب بیشتری تبخیر می شود از انعطاف دماسنج تر و خشک نقطه ی اشباع و رطوبت نسبی هوا را حساب می کنیم.

دماسنج حداکثر ما جیوه ای بوده و دماسنج حداقل ما الکلی دماسنج جیوه ما یک انحنا در مسیر خودش داره وقتی دما حداکثر شده جیوه منبسط شده از انحنا عبور کرده و وقتی دما پایین آمده دیگر اجازه عبور از آن انحنا داده نمی شود دماسنج حداقل ما دماسنج الکلی بوده یک شاخص در اون وجود داشته در مواردی که ما کاهش دما داریم الکل به سمت مخزن هدایت می شود و شاخص به سمت دمای حداقل حرکت کرده و در موقعی که افزایش دما داشته باشیم الکل بدون اینکه این شاخص را حرکت بده از کنار آن
می گذرد. به خاطر چسبندگی کم مولکول های الکل به خودشان این موضوع اتفاق
می افتد و دماسنج حداقل را معمولا بکمی مخزن را بالاتر می گیرند به خاطر این مطلب که الکل خود به خود به سمت پایین نره و به سمت دمای حداقل نرسد.

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره بادنما، بادسنج
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.