فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله عملکرد قدرت الکتریکی در توزیع و انتقال برق

اختصاصی از فی گوو دانلود مقاله عملکرد قدرت الکتریکی در توزیع و انتقال برق دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله عملکرد قدرت الکتریکی در توزیع و انتقال برق


دانلود مقاله عملکرد قدرت الکتریکی در توزیع و انتقال برق

 

مشخصات این فایل
عنوان: عملکرد قدرت الکتریکی در توزیع و انتقال برق
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 41

این مقاله درمورد عملکرد قدرت الکتریکی در توزیع و انتقال برق می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله عملکرد قدرت الکتریکی در توزیع و انتقال برق

ملاحظات شبکه کوپلاژ
    متداولترین شیوة کوپلاژ فرستنده و گیرنده به شکبة برق، شیوة کوپلاژ دیفرانسیلی است در این روش سیم فاز به عنوان ترمینال ورودی، وسیم نول به عنوان ترمینال خروجی در نظر گرفته می شود. در مواردی که سیم نول در دسترس نیست، مثل شبکه های فشار قوی، خط زمین به عنوان خط ترمینال دوم در نظر گرفته می شود .
    روش دیگر با عنوان کوپلاژ حالت مشرک هر دو خط فاز و نول ترمینال اول استفاده می شود و خط زمین در طرف ترمینال دوم قرار می گیرد. البته این امر در ظاهر در نظر ما ناممکن جلوه می کند .
زیرا خطوط نول و زمین مستقیماً به ترانسفورماتور متصل شده اند. اما در عمل اندوکتانس ما بین نقطة کوپلاژ و نقطة اتصال کوتاه به اندازه ای است که امکان انتقال سیگنال را به وجود خواهد آورد.
    چنین روشی به دلیل ایجاد برخی مشکلات و خطرات کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.
    در عمل جهت ایجاد کوپلاژ از دو روش استفاده می شود:
   ١-روش کوپلاژ خازنی، در این شیوه خازن نقش اصلی ایجاد کوپلاژ را بر عهده دارد.
   ٢-روش کوپلاژسلفی، در این شیوه با استفاده از یک سلف، سیگنال مخابراتی بر روی شبکة برق قرار می گیرد. بنابراین با قرار دادن سلف، دو شبکه برق  و مخابرات از هم جدا می شود. توجه به پاسخ فرکانس از نکات اساسی در طراحی و انتخاب شبکه کوپلاژ است چنانچه در قسمت گیرنده، داشتن مشخصة پاسخ فرکانسی بالا گذر (و در نهایت میان گذر) جهت حذف حاملHz٥۰و گذراندن سیگنال مخابره شده بدون تضعیف مورد نظر است.
    همچنین باید توجه داشت که چنین سیستمی نیاز به تطبیق امپدانس با امپدانس شبکه برق جهت انتقال بیشینة توان دارد.
    بنابراین در طراحی شبکة کوپلاژ لازم است که ملاحظات بالا در نظر گرفته شود .
    اکنون اگر به نحوة طراحی شیوة کوپلاژ سلفی( بدلیل ایمنی بیشتر) نظری بیفکنیم دو اصل زیر حائز اهمیت خواهد بود: .....(ادامه دارد)

مکنده های سیگنال :
    منابع تغذیه ای سوئیچینگ، بنابر امکان و دستیابی به سطوح مختلف تغذیه و حجم کم و قیمت مناسب، یکی از گزینه های پر کار برد در وسایل الکترونیکی می باشد. اینگونه منابع با یکسو سازی ولتاژ ها 220، ایجاد یک ولتاژ DC ابتدایی نموده و از طریق اعمال این ولتاژ به مدار برشگری با فرکانس بالا   و عبور ولتاژ خارجی مدار برشگر از یک ترانسفورماتور با فرکانس بالا، سطوح مختلف تغذیة مورد نیاز را فراهم می‌نماید. همچنانکه به نظر می رسد، برشگر ها تولید کننده نویزهای الکتریکی، قابل انتشار بر روی خطوط الکتریکی توزیع کنندة برق می باشند از این رو سازندگان این گونه منابع سعی در کاهش این اثرات دارند. از جملة رایجترین روشهای فیلتر کردن این منابع، به کار گیری خازن در ورودی جهت شنت کردن سیگنالهای تداخل به زمین است.
    همین امر سبب ایجاد مشکلاتی برای ابزارهای دارای خط الکتریکی مشترک با این منابع می شود. زیرا سیگنالهای فرکانس بالای موجود در این خطوط، توسط چنین منابعی وارد زمین خواهند شد. اینگونه منابع و ادوات مشابه آنها را با عنوان «مکنده های سیگنال » می شناسیم.
بهترین راه رفع این مشکل، جدا سازی منابع تغذیة سوئیچینگ و سیستم های مشابه از طریق فیلتر کردن می‌باشد. ( فیلتری با نام XPPF ، به منظور استفاده از سیستم های مبتنی بر X10 طراحی شده و در بازار موجود می باشد) روش های مختلفی برای یافتن مکنده های سیگنال در خطوط الکتریکی وجود دارد از جمله می توان ابتدا مسیرهای انشعابات خطوط برق داخل ساختمان را مشخص کرد( به کمک نقشه و یا با آزمون هر پریز برق که نیاز به مهارت دارد) سپس با اتصال مدار فرستندة سیگنال در نزدیکترین محل به جعبه تقسیم برق و نیز در دست داشتن اسکوپ جهت مشاهده قدرت سیگنال ارسالی، قوت سیگنال را در انشعاب مورد مطالعه قرار دهیم سپس با وارد نمودن هر مدار الکتریکی به آن انشعاب به تغییرات سیگنال را مشاهده نمائیم. در این صورت با مشاهدة تغییرات چشمگیر سیگنال می توان مدار مکندة سیگنال را مشخص و آنرا جدا سازی نمود.
    ذکر دو نکته در  این قسمت ضروری به نظر می رسد: .....(ادامه دارد)

کلیاتی درباره عملکرد ماژول CCP در تولید پالس PWM

    هر کدام از ماژولهای CCP/ECCP دارای یک رجیستر شانزده بیتی هستند که بسته به مد کاری ماژول، می تواند به عنوان رجیستر دریافت یا رجیستر مقایسه یا رجیستر Duty Cycle  به کار برده شود(Duty Cycle قسمتی از شکل موج پالس است که در منطق Active High دارای سطح منطقی یک و در منطق Active Low دارای سطح منطقی Low است). ماژولهای CCP به همراه شمارنده های گفته شده به کار برده شده، بسته به پیکربندی آنها می توانند در یکی از سه مد عنوان شده در بالا کار کنند. در مد دریافت، هنگامی که سیگنال پایه CCPx مطابق تنظیمات آن تغییر کند، مقدار شمارنده مورد استفاده در رجیستر CCPRx نوشته می شود. به عبارت دیگر با استفاده از این قابلیت می توان زمان وقوع یک رویداد خارجی را ثبت نمود. در مد مقایسه مقدار رجیستر CCPRx با مقدار شمارنده مورد استفاده مقایسه شده و در صورت تساوی پایه CCPx بسته به نحوه انجام تنظیمات آن تغییر خواهد کرد. مد PWM نیز چنانچه از نام آن مشخص است برای تولید شکل موج PWM به کار برده می شود. در ادامه، به تشریح عملکرد مد PWM می پردازیم.
   در مد PWM خروجی قرار گرفته بر روی پایه CCPx یک شکل موج PWM با دقت حداکثر ده بیت می باشد از آنجایی که پایه های ماژولهای CCP4 و CCP5 از طریق PORTG انتخاب می شوند، باید پایه CCP4 یا CCP5 با صفر کردن بیت TRISG متناظر به صورت خروجی پیکر بندی شوند.
در شکل 8-3 بلوک دیاگرام داخلی ماژول CCP در مد PWM نشان داده شده است. این بلوک دیاگرام دارای دو قسمت شمارنده و ماژول CCP است. رجیستر PR2 در این مد برای تعیین پریود شکل موج PWM و رجیستر CCPRxL برای تعیین Duty Cycle آن به کار برده می شوند.
   برای تغییر پریود یا Duty Cycle شکل موج PWM باید به ترتیب و در زمانهای مناسب مقدار رجیسترهای (PR4) PR2 و رجیستر CCPRxL و بیتهای CCPxCON را تغییر داد. مقدار رجیستر CCPRxL و بیتهای CCPxCON را در هر .....(ادامه دارد)

نرم افزار:
    وظیفة‌بخش کنترل قابل برنامه ریزی ، تشخیص و ذخیرة دادة دریافتی و نمایش  اطلاعات متناظر با داده‌ها برروی نمایشگر می باشد . همزمان سازی بین عملیات ارسال و دریافت از طریق وقفة‌عبور از صفر ولتاژ خطوط صورت می گیرد ، همچنین میزان تأخیر زمانی میان عملیات ارسال ودریافت باید محاسبه ودر نظر گرفته شود .در این صورت پس از وقوع وقفة عبور از صفر ، تایمر در میکروکنترلر فعال شده و بعد از تأخیر از پیش تعیین شده تایمر غیر فعال شده و میکروکنترلر شروع به دریافت می‌کند.عمل دریافت با آشکار شدن سیگنال شروع ( سیگنال پیوستة ms 1) آغاز می‌شود . سپس دریافت به صورت 2 بایتی ، از پایین رتبه ترین بیت آغاز می شود و هر بیت دادة دریافتی در کلمة‌مورد نظر از حافظه ذخیره می شود .بعد از پایان یافتن عملیات دریافت باید رشته های کاراکتری قابل نمایش متناظر با هر داده از جدول انتخاب شود ودر پایان دستور نمایش رشتة انتخاب شده برروی LCD داده می‌شود .
   لازم به یادآوری است که دستورات نمایش و کنترلLCD و نیز بکارگیری ماژول های جانبی میکروکنترلر مانند تایمرها و .. بسهولت و از طریق توابع کتابخانه‌ای موجود در کامپایلرها قابل انجام است متن برنامة اجرا شده به زبان C در پیوست « ب» آورده شده است .
ترتیب کلی اجرای الگوریتم دریافت در نمودار زیر قابل مشاهده است .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقالهعملکرد قدرت الکتریکی در توزیع و انتقال برق

- اهداف پروژه
سیستم های PLC داخلی منازل
بررسی رفتار سیستمهای مبتنی بر PLC در حضور تداخل، نویز و اعوجاج؛
بررسی امپدانس و تضعیف در کانال خط قدرت
ملاحظات شبکه کوپلاژ
   ٢-١- استفاده از پروتکل 10-X:
    2-2- بروز نویز و مکش سیگنال در سیستم های مبتنی بر XIO:‌
1- مکنده های سیگنال :
    2-2-2- مولدهای نویز
    3-1 توصیف ساختار میکروکنترلرهای PIC
    ٣-١-١-انواع میکروکنترلرهای PIC
   ٣-١-٢-بیتهای پیکر بندی(‌Configuration Bits)‌
٣-١-٣-نحوه ذخیره و اجرای دستورالعملها در حافظه Flash
   ٣-١-٤-سیکل دستورالعمل میکروکنترلرهای PIC
  ٣-١-٥- منابع وقفه درمیکروکتترلرهای PIC
٣-١-٦-کلیاتی درباره عملکرد ماژول CCP در تولید پالس PWM
    ٣-١-٧-مدهای مختلف پالس ساعت
    3-2- طراحی مدارات فرستنده
 3-2-1- منبع تغذیه
    3-2-2- کوپلاژ و فیلترینگ و همزمان سازی؛‌
-3- الگوریتم برنامه
-4- طراحی مدارات گیرنده :
3-4-1- فیلترینگ:
     3-4-2- نرم افزار:

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله عملکرد قدرت الکتریکی در توزیع و انتقال برق
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.