فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

اختصاصی از فی گوو دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت


دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت

حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای                                    

نگهداری محصولات باعث می شود.  تا از ضایعات محصولات باغبانی

کاسته شود . با توجه  به  اینکه میوه ها  موجودات  زنده  هستند، در

 فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند .     

علم فیزیولوژی بعد از برداشت  شرایط  حفظ کیفیت  محصولات  را

در مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد.

عوامل مﺆثر بر فساد محصولات:

1- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود.

2- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد .

3- رطوبت: به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود .

4- اکسیژن: اکسیژن با اجزای ماده غذایی وارد واکنش می شد و تولید محصولات نا مطلوبی می کند.

5- حرارت: گرما نقش اساسی در فساد ماده غذایی دارد و افزایش درجه حرارت سبب تسریع فعالیت های مخرب می شود

6- نور: سبب نابودی بسیاری از ویتامین ها مانند A،CوB2  می شودواجزای رنگین ماده را نیز از بین می برد .

 نگهداری محصولات بعد از برداشت:

•گرمای محسوس ماده
•گرمای ناشی از تنفس
•نفوذ گرما به درون ماده
برخی از روشهای نگهداری محصولات بعد از برداشت:
•آنزیم زدایی: یک فرآیند حرارتی است که قبل از انجماد، خشک کردن و... انجام        می شود.
•عقیم کردن حرارتی
•مومی کردن: برای کاهش تبخیر و جلوگیری از چروکیدگی و پژمردگی محصول از موم استفاده می شود .

 شامل 34 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.