فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله قیمت تمام شده

اختصاصی از فی گوو دانلود مقاله قیمت تمام شده دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله قیمت تمام شده


دانلود مقاله قیمت تمام شده

 

مشخصات این فایل
عنوان: قیمت تمام شده
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 46

این مقاله درمورد قیمت تمام شده می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله قیمت تمام شده

تاریخچه تکامل و تحول حسابداری مدیریت
سیر تکامل دانش حسابداری مدیریت را دو مقطع زمانی میتوان دسته بندی نمود:
الف – معرفی تکنیکهای حسابداری مدیریت و بهای تمام شده قبل از دهه 1950
1- قدیمی ترین (قرن 19 در آمریکا) : حسابداران از جمع هزینه های مواد خام،‌دستمزد مستقیم و سربار بهای تمام شده محصول را تعیین می نمودند و حسابداری بهای تمام شده همچنین به عنوان ابزاری برای ارزیابی عمکرد مدیران زیردست مورد استفاده قرار میگرفت.
2- تکنیکهای اندازه گیری بهای تمام شده برای تجزیه و تحلیل بهره وری و تعیین سودآوری محصولات در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم به وجود آمدند (تدوین استانداردها برای نظارت بر هزینه ها و کارایی مواد و کارکنان،‌ کاربرد تحلیل انحرافات هزینه های واقعی و استاندارد همزمان با رواج تفکر مدیریت علمی باهدف کنترل عملیات) .....(ادامه دارد)

کمک به شناسایی فعالیتها به تفکیک دارای ارزش و فاقد ارزش
طراحی سیستمهای بهای تمام شده که با اهداف بهبود مداوم محصول انطباق داشته باشند.
همچنین، فرای، استیل وسالادین [1994] نقش با اهمیت حسابداری مدیریت رادر توسعه استراتژی تولید را نیز مورد مطالعه قرار دادند. از جمله مهمترین یافته های آنها، نقش حسابداران مدیریت، در تجزیه و تحلیل مالی فعالیتها و تصمیم گیری مدیریت است که با فراهم نمودن اطلاعات قابل اتکاء ، مربوط و قابل مقایسه به مدیران کمک می نماید تا استراتژی مناسب تولید را انتخاب و بکارگیرند. از مهمترین نقش های حسابداری مدیریت در این باب میتوان به موارد زیر اشاره نمود : .....(ادامه دارد)

مفهوم هزینه، اصطلاحات و طبقه بندی آن
در حسابداری مالی، اصطلاح هزینه[1] به عنوان یک شاخص اندازه گیری برای مقدار منابع بکار رفته در راستای اهداف مورد نظر ، تعریف میشود. در حسابداری مدیریت اصطلاح هزینه برای مقاصد متنوع و با روشهای متفاوتی به کار برده میشود. از این رو انواع مختلفی از هزینه ها وجود دارند که برای اهداف متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از انواع هزینه برای ارزیابی موجودی ها و تعیین درآمد، مورد نیازند. برخی دیگر در راستای برنامه ریزی، بودجه بندی و کنترل هزینه کاربرد دارند و دسته ای دیگر برای تصمیمات کوتاه مدت[2] و یا تصمیمات بلندمدت (بودجه بندی سرمایه ای)[3] سودمند هستند. این امر موجب گردید،‌که معنای تحت اللفظی Cost از هزینه به اقلام بهای تمام شده تغییر و جامعیت یابد. .....(ادامه دارد)

مدیریت هزینه
قیمت تمام شده یک از ابعاد مهم در رقابت است. ایجاد تعادل این مؤلفه با سایر ابعاد رقابت یعنی کیفیت و زمان مستلزم اعمال مدیریت بر آن است. مدیریت هزینه (قیمت تمام شده) از جمله مهمترین آنها است.
هدف نظام مدیریت هزینه،‌کمک به حداکثر رساندن سود و ارزش شرکت در حال و آینده است. تحقق هدف مذکور، به ایجاد نظام مدیریت هزینه ای مرتبط است که به بقاء در رقابت جهانی و توسعه مستمر منجر گردد. نظام مدیریت هزینه نیاز به تعهد و اعتقاد مدیریت عالی به بهبود مستمر، رضایت مشتری و برنامه ریزی راهبردی در بکارگیری کارکنان در همه سطوح و سازماندهی تغییر ناپذیر دارد که به بهبود و توسعه فعالیتهای ارزش زا، و حذف فعالیتهای .....(ادامه دارد)

انتخاب روش تخصیص بهای تما شده:
یک تصمیم مبتنی بر تحلیل فزونی منافع بر بهای تمام شده آن انتخاب یک نرخ واحد پهنه کارخانه، یا پیچیده تر از آن یعنی نرخ دایره، و یا حتی پیچیده تر از همه یعنی بهایابی فعالیت که مبحث بعدی ما خواهد بود، مستلزم ملاحظات مربوط به فزونی منافع بر بهای تمام شده آن روش می باشد. انتخاب یک روش پیچیده تر و کاملتر مستلزم صرف زمان و مهارت بیشتر برای جمع آوری و پردازش اطلاعات حسابداری است. اینگونه بهای تمام شده های اضافی برای اطلاعات اضافی باید با توجه به منافع اضافی ناشی از تصمیمات بهبود یافته توجیه گردد.
توجه کنید، شرکت هایی که از تخصیص پهنه کارخانه، بهره می گیرند، الزامی به تخصیص بهای تمام شده دوایر خدماتی به دوایر تولیدی نخواهند داشت. این امر کار حسابداران را .....(ادامه دارد)

- سیستم های هزینه یابی سنتی و نارسائیهای آن
در اواخر دهه 80 تعدادی از صاحبنظران حسابداری و مدیریت به سازمانها به خاطر استفاده و بکارگیری از سیستم های حسابداری سنتی ایرادات زیادی گرفتند. مشکل و انتقاد اصلی صاحبنظران این بود که هزینه هایی که توسط سیستم هزینه یابی سنتی ارائه می شود، اطلاعات دقیقی را در مورد محصول و قیمت تمام شده آن در اختیار تصمیم گیرندگان قرار نمی دهد و حتی با ارائه اطلاعات غلط باعث گمراهی مدیران در تصمیم گیریها می گردد. برای بررسی و چگونگی عملکرد سیستم های هزینه یابی سنتی، فاستر (Foster, 1991) تحقیقی در بین مدیران مالی چندین شرکت بزرگ در آمریکا انجام داد. نتیجه این مطالعه نشان دهنده عدم توانایی سیستم های سنتی در فراهم کردن اطلاعات مناسب برای تصمیم .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله قیمت تمام شده

- مقدمه1
2- انواع رویکردهای هزینه یابی2
3- اهداف و وظایف اصلی حسابداری مدیریت6
4- سیر تکامل فعالیتهای حسابداری مدیریت13
6- مفهوم هزینه، اصطلاحات و طبقه بندی آن17
7- مدیریت هزینه24
8- انتخاب روش تخصیص بهای تما شده29
9- بهایابی مبتنی بر فعالیت30
10- کارکردهای ABC31
11- محدودیتهای روش هزینه یابی بر مبنای فعالیت37
12- مزایای سیستم ABC38
13- معایب سیستم ABC39
14- سیستم های هزینه یابی سنتی و نارسائیهای آن40


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله قیمت تمام شده
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.