مشخصات این فایل
عنوان: مهندسی اتومبیل سازی
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 47
این مقاله درمورد مهندسی اتومبیل سازی می باشد.
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله مهندسی اتومبیل سازی
- مقدمه:
1-1- مرور کلی
مهندسی اتومبیل سازی با تأکید رو به افزایش بر دستیابی به پیشرفتهای اساسی در اقتصاد سوخت اتومبیل ، در تلاش جهت ارائه موتورهایی هستند که مصرف موقت ویژه ترمز (BSFC) را افزایش داده و می توانند از شرایط و نیازهای انتشار شدید آینده تبعیت کنند. BSFC و اقتصاد سوخت، موتور گازوئیلی، تزریق مستقیم (CIDI) و موتور دیزلی، بر BSFC و اقتصاد سوخت موتور احتراق جرقه ای (Spark-ignition) که سوخت آن از
منافع بالقوه اصلی: موتور GDI در مقابل موتور PFI
تفاوت اصلی میان موتور PFI و موتور GDI ، در استراتژیهای آماده سازی ترکیب است که در شکل 1 نشان داده می شود. در موتور PFI ، سوخت به دهانه ورودی هر سیلندر تزریق می شود، و زمانی عقب ماندگی میان عمل تزریق و کاهش سوخت و هوا در سیلندر وجوددارد. اکثر موتورهای PFI اتومبیلی فعلی، از تزریق سوخت زمان بندی شده روی پشت دریچه ورودی استفاده می کنند، البته آنها اینکار را از زمانی انجام می دهند که دریچه ورودی بسته باشد. در طول استارت زدن و آغاز سرما، یک لایة متحرک (موقت) ، یا ترکیبی از سوخت مایع،در ناحیه دریچه ورودی مجرا (دهانه)تشکیل می شود. این امر، .....(ادامه دارد)
- دینامیکهای ترکیب داخل سیلندر و هندسه محفظه احتراق
1-3- ساختار جریان
میدان جریان داخل سیلندر موقتی که د طول حرکت ضربات تراکم دو رود یک موتور GDL ارائه می شود، یکی از عوامل اصلی در تعیین قابلیت اجرا پذیری عملی سیستم می باشد. بزرگی مولفه های متوسط حرکت و تغییرات ناشی از آنها در کل چرخه، از اهمیتی برخوردار هستند که با بزرگی مولفه های متوسط حرکت سیستم تزریق سوخت، قابل قیاس می باشد. در یک مقیاس میکروسکوپی، سطح بالای آشفتگی، برای افزایش و ارتقای پروسه ترکیب هوا- سوخت، لازم است؛ اما جریان انبوه
(bulk flow) یا میانگین تحت کنترل. عموماً برای تثبیت یک ترکیب لایه ای مورد نیاز می باشد. در مورد موتورهای CSL بدیهی است که نوسانات سرعت آشفتگی نزدیک به نقطه مرگ بالایی (TDC) در تراکم می تواند این بزرگی را به صورت سرعت میانگین .....(ادامه دارد)
ترکیب هوا- سوخت
شرایط داخل سیلندر موتور، مثل (b) فشار و میدان جریان هوا، از تاثیر اساسی بر انتشار و اتوماتیک سازی اسپری حمل هوا در توده ابری شکل اسپری، و پورسه ترکیب هوا- سوخت استفاده می کنند. پورسه پیچیده و وابسته به زمان واکنش جریان هوا با اسپری، میزان ترکیب هوا- سوخت و درجه لایه بندی ترکیب را معین خواهد کرد. پورسه آماده سازی ترکیب، به شدت، وابسته به هندسه اسپری، ساختار جریان درون سیلندر، و استراتژی تزریق سوخت، می باشد. Han و همکارانش، تاثیر مولفه های جریان متوسط معلق و چرخان را بر پروسه ترکیب هوا- سوخت داخل سیلندر یک موتور GDL، با استفاده از شکل تغییر یافته کرد KLVA-3 جهت شبیه سازی تزریق سوخت، بررسی کنید. پیکربندی تحلیلی، یک انژکتور نصب شده در مرکز که سوخت را به صورت محوری در طول ضربه ورودی، به سیلندر تزریق .....(ادامه دارد)
Dudos و همکارانش در مورد پروسة ترکیب هوا - سوخت موتور Mitsubishi GDI با استفاده از CFD مطالعه کردند نتایج محاسبه ای نشان داد که در مورد عمل تزریق سریع،تجانس ترکیب، با افزایش نسبت هم ارز میانگین، کاهش می یابد.
در مورد کل عمل متجامن رقیق، ترکیب، تقریباً متجانس است، در حالیکه یک منطقه غلیظ و غنی در بالای مرکزی پیستون بخاطر عمل استوکیومتریک وجود دارد. تجزیه و تحلیل عمل لایه ای نشان می دهد که سوخت تزریقی اولیه توسط شمع تحرق کننده، مستقیماً از انژکتور می آید و توسط کاسه پیستون هدایت نمی شود. به نظر می رسد کاربرد اصلی هندسه کاسه، محبوس کردن سوخت در طول پورسه انتشار شعله باشد. شایان ذکر است که برخی از پیشرفتهای توصیف واکنش میان سطوح داغ و اسپری، حتی برای زمان بندی تزریق سریع مورد نیازمند، همانطور که توزیع سوخت در سیلندر، مستقیماً انتشار شعله را تحت تأثیر .....(ادامه دارد)
بخشی از فهرست مطالب مقاله مهندسی اتومبیل سازی
1-1- مرور کلی
2-1- منافع بالقوه اصلی: موتور GDI در مقابل موتور PFI
1- مقدمه:
1-1- مرور کلی
2-1- منافع بالقوه اصلی: موتور GDI در مقابل موتور PFI
3- دینامیکهای ترکیب داخل سیلندر و هندسه محفظه احتراق
1-3- ساختار جریان
2-3- ترکیب هوا- سوخت
دانلود مقاله مهندسی اتومبیل سازی