فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد مراحل تولید عسل

اختصاصی از فی گوو تحقیق در مورد مراحل تولید عسل دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد مراحل تولید عسل


تحقیق در مورد مراحل تولید عسل

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه62

فهرست مطالب

1ـ چکیده

1- چکیده

2- کلیات

1-2- انواع عسل

2-2- چگونگی و میزان بکارگیری

3-2- کالاهای قابل جانشینی

4-2- قیمت و امکان فروش

3- بررسی فنی

1-3- اصول فرآیند تولید

2-3- نکات علمی و شرایط بهینه

3-3- نمودار گردش مواد در کارخانه

4-3- کنترل کیفیت

5-3- نگهداری

4- برآوردهای فنی

1-4- ظرفی و برنامه تولید

2-4- مشخصات فنی

3-4- کنترل کیفیت

4-4- تاسیسات عمومی

5-4- نیروی انسانی

7-4- زمان بندی اجرای طرح

5- بررسیهای مالی و اقتصادی

1-5- جدول ارزش مواد اولیه

ــــ جدول هزینه انرژی

ــــ جدول هزینه نیروی انسانی

2-5- جدول ماشین آلات و تجهیزات تولیدی

ــــ جدول هزینه وسایل نقلیه

ــــ جدول هزینه تاسیسات عمومی

ــــ جدول هزینه ساختمانها

ـــــ جدول هزینه محوطه سازی

ـــــ جدول هزینه های قبل از بهره‌برداری

3-5- سرمایه ثابت

ـــــ سرمایه در گردش

ـــــ کل و نحوه سرمایه گذاری

4-5- جدول هزینه استهلاک

ـــــ جدول هزینه تعمیرات ونگهداری

5-5- جدول تفکیک هزینه‌های ثابت و متغییر تولید

ـــــ محاسبه قیمت تمام شده

6-5- محاسبه قیمت فروش

7-5- جداول مالی اساسی

ـــــ جدول پیش‌بینی عملکرد سود و زیان

ـــــ جدول پیش بینی گردش وجوه نقدی

ـــــ جدول پیش بینی تراز نامه

8-5- شاخصهای اقتصادی

ـــــ ارزش افزوده

ـــــ نقطه سر به سر

ـــــ نرخ بازدهی و دورة برگشت سرمایه

ـــــ سرمایه گذاری سرانه

9-5- تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح

خلاصه تهیه و بسته بندی عسل

 

 

1ـ1ـ مشخصه طرح :

 

عنوان طرح تهیه عسل و بسته‌بندی در بسته‌های 50 و 100 گرمی (صادراتی ) می‌باشد . طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است : عسل محصولی است طبیعی که توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در کندو بوجود می‌آید . و ویژگیهای عمومی آن می‌بایست بر طبق استاندارد تدوین شده باشد . محصول جنبی این طرح موم می‌باشد و ظرفیت تولیدی طرح 125 کیلوگرم عسل بسته‌بندی شده در ظروف 50 و 100 گرمی یکبار مصرف در ساعت می‌باشد .

 

2ـ1ـ فرآیند تولید :

 

عسل شان پس از خروج از کندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسیله دستگاه اکستراکتور ، عسل از موم جدا سازی می‌شود . عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوریزاسیون بوسیله دستگاه بسته‌بندی اتوماتیک بسته‌بندی می‌شود .

 

3ـ1ـ شرایط عملیاتی :

 

تعداد روز کاری در سال 270 روز و بر اساس یک شیفت 8 ساعته محاسبه شده است .

 

 

4ـ1ـ در صد


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد مراحل تولید عسل
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.