فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درمورد اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین

اختصاصی از فی گوو تحقیق درمورد اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درمورد اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین


تحقیق درمورد اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه54

 

فهرست مطالب

 

 

آب  و هوای  چای 

 

مشخصات  بوته  چای  در ایران

 

 مراحل  فنولوژی  چای

 

برگ  چای

 

ترکیب شیمیایی برگ چای

 

ازدیاد درخت چای

 

کنه قرمز چای  Breripalpus  obovatus  

 

مقدمه

 

اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین

 

مقدمه

 

علیرغم جایگاه خاص صنعت گسترده چایکاری و چایسازی در اقتصاد ملی و رژیم غذایی مردم ایران که مصرف سرانۀ بالایی را در جهان به خود اختصاص داده است ، در اثر عوامل مختلف ( فنی اجتماعی اقتصادی ) آسیب های شدیدی به اقتصاد ملی به ویژه اقتصاد منطقۀ گیلان وارد آمده است . به طوری که صنعت چایسازی ایران تقریباً به مرحلۀ رکود و افت رشد رسیده است . به علاوه به علت عدم خودکفایی در تأمین چای ، سالانه مقدار زیادی چای از طرق مختلف ( قسمت عمده به صورت قاچاق ) وارد کشور شده و با توجه به واردات کنترل نشدۀ چای ، بیش از 120 میلیون دلار ارز از کشور خارج شده که معضل بیکاری و مهاجرت و فقر را در منطقه افزایش داده است .

 

از طرفی جایگاه چای در افق برنامۀ سال 1400 با هدف رسیدن به خودکفایی و با تولید 130 هزار تن در سال در نظر گرفته شده است تا نه تنها در این زمینه به خودکفایی نایل شویم بلکه حتی مقدار قابل توجهی اشتغال ایجاد شود . بریا رسیدن به این هدف می باید از نرخ رشد کنونی 13 درصد به سطح 20 درصد برسیم . افزایش نرخ تا 20 درصد و افزایش تولید ، نیاز به اجرای یک برنامۀ مدون و همه جانبه دارد که شامل افزایش عملکرد در واحد

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درمورد اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.