فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ارزیابی سیستم مدیریت ایمنی در کنترل پسماندهای الی در صنایع غذایی گوشتی

اختصاصی از فی گوو ارزیابی سیستم مدیریت ایمنی در کنترل پسماندهای الی در صنایع غذایی گوشتی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

ارزیابی سیستم مدیریت ایمنی در کنترل پسماندهای الی در صنایع غذایی گوشتی


ارزیابی سیستم مدیریت ایمنی در کنترل پسماندهای الی در صنایع غذایی گوشتی نویسند‌گان: اتس سا قاصدی ، علیرضا مسیحا
خلاصه مقاله:
امروزه تعیین حدود بحرانی در صنایع غذایی به خصوص صنایع غذایی گوشتی که د رزمره صنایع پرمخاطره و هزینه بر می باشد اولین قدم در دستیابی به استفاده از مواد اولیه مرغوب با کیفیت بالا و کنترل شده از طریق سیستم مدیریت کیفیت و ایمنی بر مواد غذایی محسوب می گردد از انجایی که مرغ و گوشت جزء مواد اولیه و اصلی به کار رفته در صنایع گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، و انواع مواد غذایی منجمد و نیمه منجمد می باشند لزوم حساسیت در پروسه نگهداری انها به منظور جلوگیری از رشد انواع میکروارگانیزمهای خطرناک همچون اشرشیاکلی ، سلامونلا، کلستریدوم، پرفرینجنس، کپک، مخمر، و کلیفرم ها، نظارت بر کلیه فرایندهای تولید استقرار سیستم های مدیریت کیفیت و ایمنی مواد غذایی می تواند قدمی بس بزرگ و کارامد در جهت ماندگاری بالای این دسته ازمواد غذایی پرمصرف در جامعه و ضمانتی در خصوص حفظ و حراست از سلامت مصرف کننده ها و پایین امدن میزان دورریزی این دسته از محصولات گردد. ازاین رو ما بر آن شدیم تا با شناخت نوع و ماهیت پسماندهای الی در صنایع غذایی گوشتی شیوه های مناسب مدیریت این دسته از پسماندها را معرفی نماییم
کلمات کلیدی: سیستم مدیریت ایمنی، صنایع گوشتی، کنترل پسماندهای الی

دانلود با لینک مستقیم


ارزیابی سیستم مدیریت ایمنی در کنترل پسماندهای الی در صنایع غذایی گوشتی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.