نویسندگان: محمد عباسیان ، محمدهادی خوش تقاضا ، غلامحسن نجفی ، پگاه نعمتی زاده
خلاصه مقاله:
در این تحقیق از شبکه های عصبی مصنوعی برای مد لسازی خشک شدن برگ ههای گلابی آسیایی در خشک کن مایکروویو استفاده شد. خشک کردن برگه های گلابی آسیایی با ضخامت های 2 و4و6mm در خشک کن مایکروویو با توا نهای 200 و 300w درسه تکرار انجام گردید برای تحلیل داد هها با استفاده از شبک هی عصبی، الگوریتم پ سانتشار خطا با تابع آموزشLevenberg-Marquardtمورد استفاده قرار گرفت. تعداد 2 لایه ی خروجی که عبارتند ازDR و MR و 3 لایه ی ورودی انتخاب شد که شامل زمان، ضخامت و توان می با شد. با توجه به مقدار ضریب رگرسیون به دست آمده0/99701 داده های آزمایشگاهی همبستگی بسیار خوبی با داده های نظری داشتند و در نتیجه شبکه عصبی طراحی شده با دقت قابل قبولی قادر بود پارامترهای DR و MR را پی شبینی نماید.
کلمات کلیدی: مایکروویو، گلابی آسیایی، خشک کردن، شبکه عصبی مصنوعی
خلاصه مقاله:
در این تحقیق از شبکه های عصبی مصنوعی برای مد لسازی خشک شدن برگ ههای گلابی آسیایی در خشک کن مایکروویو استفاده شد. خشک کردن برگه های گلابی آسیایی با ضخامت های 2 و4و6mm در خشک کن مایکروویو با توا نهای 200 و 300w درسه تکرار انجام گردید برای تحلیل داد هها با استفاده از شبک هی عصبی، الگوریتم پ سانتشار خطا با تابع آموزشLevenberg-Marquardtمورد استفاده قرار گرفت. تعداد 2 لایه ی خروجی که عبارتند ازDR و MR و 3 لایه ی ورودی انتخاب شد که شامل زمان، ضخامت و توان می با شد. با توجه به مقدار ضریب رگرسیون به دست آمده0/99701 داده های آزمایشگاهی همبستگی بسیار خوبی با داده های نظری داشتند و در نتیجه شبکه عصبی طراحی شده با دقت قابل قبولی قادر بود پارامترهای DR و MR را پی شبینی نماید.
کلمات کلیدی: مایکروویو، گلابی آسیایی، خشک کردن، شبکه عصبی مصنوعی
تحلیل روند خشک شدن برگه های گلابی آسیایی در خشک کن مایکروویو با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی