این فایل در 48 صفحه و بصورت word تهیه شده
محتوای گزارش:
- ارائه مبانی نظری برای تدوین مدل قابل برآورد عرضه جو آبی و دیم
- ارائه تحلیل از وضعیت تولید، سطح زیر کشت و عملکرد
- ارائه تحلیل از عناصر اصلی طرف عرضه مانند هزینه تولید و قیمت فروش محصول
- ارائه مدل قابل برآورد عرضه از طریق روشهای اقتصادسنجی و دادههای تلفیقی
- ارائه برآورد صورت گرفته از مدل عرضه جو آبی و دیم استان کرمانشاه به تفکیک اثرات قابل ملاحظه در هر شهرستان
- ارائه تحلیل مبتنی بر برآورد و تفسیر ضرایب مدل، کششها و ...
چکیده:
جو بعنوان یکی از کالاهای کشاورزی در بخشهای مختلف خوراکی و صنعتی نقش آفرینی میکند. و از جهت تولید نیز همواره برای کشاورزان نقش رقیبی برای تولید گندم بوده است.
در این تحقیق ابتدا به بررسی الگوها و مبانی نظری جهت ارائه یک مدل نظری در بخش عرضه جو پرداخته میشود، که در این بین نیز به تمامی مطالعات انجام شده در استانهای مختلف کشور و همچنین مطالعات صورت گرفته در خارج از کشور خواهیم پرداخت.
در قسمتهای بعد براساس الگوی تعیین شده عرضه با استفاده از نرم افزار Eviews ، معادله لگاریتمی عرضه جو در استان با روش پنا دیتا و دادههای تلفیقی برآورد خواهد شد و در ادامه پارامترهای جزئی هر شهرستان برای متغیرهای مستقل برآورد گردید.
نتایج حاصل از این فرآیند و برآورد مدل نشان از تابع عرضه جو برحسب قیمت و سطح زیرکشت میباشد.
فهرست مندرجات:
- مقدمه
- مبانی نظری و مطالعات انجام شده
- روش و الگوی تحقیق
- توصیف و معرفی داده های تحقیق
4-1. تولید
4-1-1. تولید جو آبی در سطح استان
4-1-2. تولید جو دیم در سطح استان
4-1-3. تولید جو آبی در سطح شهرستان کرمانشاه
4-1-4. تولید جو دیم در سطح شهرستان کرمانشاه
4-1-5. تولید جو آبی در سطح شهرستان سنقر
4-1-6. تولید جو دیم در سطح شهرستان سنقر
4-1-7. تولید جو آبی در سطح شهرستان صحنه
4-1-8. تولید جو دیم در سطح شهرستان صحنه
4-2. هزینه تولید محصول جو
4-3. قیمت محصول جو
- تخمینهای برآورد شده
5-1. معادله جو آبی
5-2. معادله جو دیم
- تجزیه و تحلیل
6-1. جو آبی
6-2. جو دیم
نتیجه گیری
پیشنهادات
منابع و مآخذ
پیوستها و ضمائم
مطالعه تنظیم بازار جو آبی و دیم استان کرمانشاه