فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تاثیر پیش فرآوری و دمای نگهداری بر تغییرات خواص حسی مغز گردوهای تازه در طی انبارداری

اختصاصی از فی گوو تاثیر پیش فرآوری و دمای نگهداری بر تغییرات خواص حسی مغز گردوهای تازه در طی انبارداری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تاثیر پیش فرآوری و دمای نگهداری بر تغییرات خواص حسی مغز گردوهای تازه در طی انبارداری


تاثیر پیش فرآوری و دمای نگهداری بر تغییرات خواص حسی مغز گردوهای تازه در طی انبارداری

چکیده
مصرف مغز گردوی تازه )فال گردو( ، در بازار مواد غذایی ایران علاقهمندان زیادی دارد. پس از برداشت مغز گردوهای تازه،
درصورت نامناسب بودن شرایط نگهداری، خواص حسی به سرعت تحت تاثیر قرار می گیرد. لذا، در این تحقیق ، تاثیر دمای
47 درجه سلسیوس( و نوع پیش فرآوری )در دوسطح بدون پیش فرآوری و - - ، 5 ،+ نگهداری مغز گردوهای تازه )درسه سطح 7
پیش فرآوری با اسید آسکوربیک+ کلرید سدیم( بر تغییر برخی خواص حسی آنها شامل رنگ پوسته، رنگ مغز، طعم و بو،
بافت، وضعیت ظاهری و پذیرش کلی در طی دوره نگهداری، بررسی شد. نتایج نشان داد که تاثیر متقابل دمای نگهداری و پیش
فرآوری بر تمام صفات مورد مطالعه به استثنای طعم و بو، در سطح 4 درصد معنی دار بود. نمونه های مغز گردوی تازه پیش
فرآوری شده با اسید آسکوربیک+ کلرید سدیم و نگهداری شده در دمای 5 درجه سلسیوس و دارای بیشترین مطلوبیت بودند.


دانلود با لینک مستقیم


تاثیر پیش فرآوری و دمای نگهداری بر تغییرات خواص حسی مغز گردوهای تازه در طی انبارداری
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.