این شرکت از سال 1366در مشهد فرایند نوشابه سازی را به عهده گرفت. زیر بنای اینشرکت 5000هکتار میباشد .بخش اداری شرکت شامل ارگانهای زیر مباشند و در راس شرکت مدیریت آن قرار دارد و نیزده مدیر میانی نیز وجود دارند که شامل مدیر تولید ,مدیر فنی ,مدیر تضمیین کیفیت ,مدیر فروش مدیر مالی ,مدیر واحد کامپیوتر و مدیر انبار و نیز شامل بخش کار گزینی خانه بهداشت بخش آموزش ,بخش خدمات بهداشتی .
بعد از قسمت میانی سرپرستان قرار دارند و بعد از پرسنل وجود دارند که شامل 700نفر می باشند .
بخش آموزش نیاز سنجی مدیران را که پرسنل نیازمند آنهاست بیان می کند و آموزشها به دو دسته تقسیم می شوند 1- آموزشهای مفید 2-آموزش ضروری که به دو قسمت ایمنی و بهداشت تقسیم شده .
خط تولید شرکت شامل دو بخش است
1-خط تولید PTکه تولید کننده نوشابه های خانوادگی و آب معدنی در ظروف پلی اتیلن ترفتالات می باشند .
2 –خط شیشه که تولید کننده نوشابه های کولا وپرتقال و لیموناد و غیره درظروف شیشهای مباشند.
تاریخچه شرکت زمزم
• اندازه گیری BX نوشابه :
• اندازه گیری قند کل :
دستورالعمل تعیین سختی آبها :
خط تولید شیشه
دستگاه شیشه شوی :
تولید شربت ما د ر
عملیاتی که در عصاره خانه در شرکت زمزم انجام می گردد.
طعم :
این دستگاه دو نقش دارد که به شرح ذیل است :
دستگاه کربو کلر :
1. گاز دار کردن نوشابه :
2. رقیق کردن و مخلوط کردن شربت غلیظ با آب:
الف )پست میکس(روش نسوج سرما )
خط تولید (PET)
دستور العمل اندازه گیری اسیدیته نوشابه :
مراحل اجرای کار :
مراحل اجرای کار :
حدود قابل قبول :
دستورالعمل تعیین سختی آبها :
دستورالعمل تعیین سختی کل آب :
دستورالعمل آزمونهای میکروبیولوژی :
وسایل و تجهیزات مورد نیاز :
مواد و محیط کشتهای مورد نیاز :
مراحل اجرای کار :
کشت نمونه ها :
نمونه شکر :
شامل 32 صفحه فایل word
دانلود کار آموزی در صنعت قنادی و نوشابه در شرکت زمزم