فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه عوامل مهم در ایجاد ارتباط روشن متقاعدسازی، شکستن مقاومت در کودکان خیابانی خانة کودک ناصرخسرو

اختصاصی از فی گوو پایان نامه عوامل مهم در ایجاد ارتباط روشن متقاعدسازی، شکستن مقاومت در کودکان خیابانی خانة کودک ناصرخسرو دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه عوامل مهم در ایجاد ارتباط روشن متقاعدسازی، شکستن مقاومت در کودکان خیابانی خانة کودک ناصرخسرو


پایان نامه عوامل مهم در ایجاد ارتباط روشن  متقاعدسازی، شکستن مقاومت در کودکان خیابانی خانة کودک ناصرخسرو

تعداد صفحات :163

 

 

 

 

 

 

 

فهرست

عنوانصفحهچکیده فصل اول: مقدمه پژوهش مقدمه بیان مسئله هدف تحقیق برای چه تحقیق اهمیت و ضرورت تحقیق تعاریف نظری تعاریف عملیاتی فصل دوم: پیشینة پژوهش مقدمه تعارف کودکان کار و خیابانی خصوصیات کودکان خیابانی ساختار اجتماعی کودکان خیابانی ویژگیهای روانی و اجتماعی کودکان خیابانی علل پیدایش کودکان خیابانی معرفی انجمن حمایت از حقوق کودکان ارتباط چیست شناخت فراگرد مدلهای فراگرد ارتباط هدف از برقراری ارتباط چیست مبانی ارتباط اثربخش موانع ارتباطی مهارتهای روابط انسانی مراحل بهبود ارتباط نظریة نیاز و ارتباط مؤثر مبانی خاص نظری در تدوین پرسشنامه جهت انتخاب مددکاران برتر مدل ارتباطی سیستمهای «سازش‌پذیر» فرهنگی هستی‌گرا مدل ارتباطی گربنر مدل ارتباطی N.L.P راپورت یا رابطة مؤثر برقراری ارتباط روشن متقاعد سازی روبرو شدن با مقاومت فصل سوم: روش پژوهش مقدمه مراحل تحقیق جامعة آماری نمونه و روش نمونه‌گیری ابزار اندازه‌گیری روش جمع‌آوری اطلاعات روش آماری پرسشنامه‌ها فصل چهارم: نتایج یافته های پژوهش مقدمه نتایج حاصل از مصاحبه با کودکان نتایج بخش اول پرسشنامه در زمینة برقراری ارتباط روشن با کودک نتایج بخش دوم پرسشنامه در زمینة متقاعدکردن کودک نتایج بخش سوم پرسشنامه در زمینة شکستن مقاومت کودک فصل پنجم: بحث بحث مقایسه با پژوهش خانة کودک شوش محدودیتهای پژوهش پیشنهادات پژوهش منابع پیوست 


چکیده

از آنجایی که موضوع کودکان خیابانی و چگونگی ارتباط برقرار کردن با آنها یکی از مسائل مهم و معضلات اساسی افرادی است که با آنها ارتباط دارند، هدف این تحقیق شناسایی مؤلفه‌ها و راهکارهای مددکاران برتر در برقراری ارتباط مؤثر و مقایسة آنان با سایر مددکاران در انجمن حمایت از کودکان خیابانی شعبة ناصرخسرو در سه زمینة ایجاد ارتباط روشن، متقاعدسازی و شکستن مقاومت می‌باشد. بررسی حاضر تحلیل اطلاعات جمع‌آوری شده مربوط به کودکان خیابانی و مددکارانی که در ارتباط با آنها می‌باشند است. روش تحقیق توصیفی است و جامعة آماری این پژوهش 26 نفر از کودکان خیابانی خانة کودک ناصرخسرو بود که بصورت کاملاً تصادفی انتخاب شدند. این کودکان به عنوان گروه نمونه انتخاب شده و جمع‌آوری اطلاعات از طریق مصاحبة نیمه‌ساختاریافته صورت گرفت و توسط سؤالاتی خاص مددکاران برتر از سایر مددکاران تمییز داده شدند و پرسشنامه‌ای در زمینة برقراری ارتباط مؤثر بصورت بازپاسخ و محقق‌ساخته در سه زمینة فوق در اختیار کلیة مددکاران NGO قرار گرفت که پاسخ سؤالات کدگذاری شد و اعتبار پاسخها و کدهای مورد نظر توسط کدگذاری دیگر بدست آمد که بطور تقریبی 94% بوده است. و برای تجزیه و تحلیل گفته‌های مددکاران و کودکان از تحلیل محتوا بصورت کیفی و کمی استفاده شد.

مصاحبة انتخاب مددکار برتر شامل 5 سؤال و پرسشنامة تکنیکها و مؤلفه‌های مهم برقراری ارتباط مؤثر شامل 9 سؤال بود.

نتیجة این تحقیق نشان می‌دهد که مددکاران برتر بیش از سایر مددکاران به عوامل درونی و روحیات کودکان توجه می‌کنند و تأکید زیادی به نقاط مثبت و قوی آنان دارند در صورتیکه سایر مددکاران به عوامل بیرونی و محیطی کودکان توجه می‌کنند و تأکید بیشتری به مشکلات و نقاط ضعف آنان دارند.

در پایان نتایج این پژوهش با نتایج پژوهش دیگری که در خانة کودک شوش انجام گرفته مقایسه شد.

نکات و پیشنهاداتی از طرف پژوهشگر مطرح گردیده که شامل برگزاری کلاسهای آموزشی در ایجاد برقراری ارتباط برای مددکاران و تحقیق در این زمینه توسط پژوهشگران دیگر و ... می باشد.

 

 


 

مقدمه

انسان در نتیجه فرآیند اجتماعی شدن، برخی از مهارتهای ارتباط بین فردی را کسب میکند. اما سطح عملکرد او در این مهارتها را میتوان بهبود بخشید. هرفردی، برای آنکه در روابط انسانی خود فهمیدهتر؛ مودبتر، صمیمیتر، بیریاتر، آزاد اندیشتر، صریحتر و عینیتر رفتار کند، از ظرفیت بالایی برخوردار است. ارتباط سبب میشود که انسان دربارهء نیازها و شرایط محیط زندگی خودش، اطلاعات لازم را بدست آورد. کنشهای متقابل و هماهنگی با محیط نیز با تبادل اطلاعات ساده میشوند. ارتباط، از طریق پیامهای خود، مجراهای نفوذ بر محیط را آماده میکند و متقابلاً از طریق پس خورد پیامها، اطلاعات مروبط به عکس العمل های محیط و نیاز های متغیر آن را به سیستم میرساند. اندیشمندانی چون ارسطو، گربنر هدف اصلی ارتباط را تاثیر گذاری بر مخاطبان معرفی می کند.[1]

اصولاًمددکاران و کسانی که با کودکان خیابانی در ارتباط می باشنداز این موضوع شکایت می کنند که نمی توانندبا این کودکان ارتباط موثری برقرار کنند و اطمینان آنها را جلب کنندو کمک کنند تا از بحران ها جان سالم به در برند.

ما بواسطة این پژوهش و به کمک مجموعه مستحکمی از دانش نظری، الگوی مناسب و فرصتهای تجربة شخصی، می توانیم فرایند انسان کاملتر شدن را تا حد زیادی تسریع نماییم. و سعی برآن داریم تا بتوانیم ارتباط موثر و بهتری را با کودکان خیابان برقرار کنیم تا بدین طریق در راستای اهداف خود کمک شایانی به مدد کاران و این کودکان کرده باشیم.

در این پژوهش پس از بیان مسئله و اهداف و اهمیت موضوع ارتباط با کودکان خیابانی به پیشینه و تاریخچه پیدایش آنها میپردازیم و همچنین تاملی بر نظریه های ارتباط می کنیم و راهکارهای مفیدی را برای ایجاد ارتباط موثر با این کودکان عنوان میکنیم و سپس در بخش سوم به وسیله پرسشنامه و مصاحبه به جایگاه عملی میرسیم و نتیجهگیری حاصل از این پژوهش را عنوان خواهیم کرد.

بیان مسئله

ارتباط برقرارکردن با کودکان خیابانی میتواند عاملی باشد موثر در جهت رفع مشکلات این کودکان تا بتوانند تعامل با دیگران و اعتمادکردن را بیاموزند. از این جهت به جوابگویی سوال ذیل اقدام گردید :

چگونه میتوان با کودکان خیابانی شرکتکننده در NGO ناصرخسرو ارتباطی موثر در راستای ایجاد یک ارتباط روشن، متقاعدسازی، شکستن مقاومت برقرار کرد؟ برای جوابگویی به سوال فوق راه مقایسه مددکاران برتر و سایر مددکاران را در پیش گرفته شد و به سه سوال ذیل در رابطه با مهمترین مولفهها و راه کارهای ایجاد ارتباط موثر با کودکان اهمیت خاصی داده شد .

چه تفاوتی در زمینه راهکارها و مولفه های مهم و موثر در ای


[1]محسنیان راد،مهدی،ارتباط شناسی ،چاپ پنجم۱۳۸۲،ص۲۸


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه عوامل مهم در ایجاد ارتباط روشن متقاعدسازی، شکستن مقاومت در کودکان خیابانی خانة کودک ناصرخسرو
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.