فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت فناوری های نوین در صنایع غذایی

اختصاصی از فی گوو پاورپوینت فناوری های نوین در صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت فناوری های نوین در صنایع غذایی ، 57 صفحه اسلاید

پاورپوینت ساده

قسمتی از متن و عناوین :

در مورد عوامل استریلازیسون ، فناوریهای نوین شامل : پرتودهی ، استفاده از اوزون ، استفاده از التراسونیک ، فیلتراسیون و میدان مغناطیسی است

فاکتورهای موثر بر استریلیزاسیون ׃

ü- اسیدیته وPH ماده غذایی
ü- بر اساس فعالیت آبی ماده غذایی
ü- خصو صیت فیزیکی ماده غذایی
• - ضریب انتشار گرمایی
• - دانسیته محصول
• - ضریب انتقال حرارتی
• - گرمای ویژه در فشار ثابت    
ü- فرمولاسیون محصولات
ü- میزان آلودگی و بار میکروبی ماده غذایی                    
 
پرتو دهی مواد غذایی   Irradiation
فرابنفش چیست؟ شامل اشعه خورشید با طول موجهای بین 100-400نانومتر
کاربرد UV-C در حفظ کیفیت کاهو
کاربرد فرابنفش در صنعت شیر

کاربردپرتوهای فرابنفش در کارخانجات فرآورده های گوشتی

استفاده از پرتوهای فرابنفش در تیمارهوای دودکش رستورانها و اماکن عمومی

فراوری مواد غذایی به منظور پرتودهی:

- انتخاب مواد غذایی:

مواد غذایی به منظور پرتودهی بایستی از لحاظ تازگی و کیفیت عمومی به دقت انتخاب شوند، به ویژه بایداز انتخاب مواد غذایی که در مراحل اولیه ی فساد هستند، اجتناب کرد.

- تمیز کردن مواد غذایی:

لازم است تمام ذرات وناخالصیهای قابل رؤیت خارج گردند.این عمل تعداد میکروارگانیسمهایی که باید طی عمل پرتودهی تخریب شوند را کاهش می دهد.

- بسته بندی:

آن دسته از مواد غذایی که می بایستی در معرض اشعه قرار گیرند، باید در ظروفی بسته بندی گردندکه از آنها دربرابر آلودگی ثانویه محافظت نمایند.ظروف شیشه ای شفاف هنگامی که درمعرض اشعه با دوزتقریبی10 کیلو گری قرار می گیرند، د چار تغییرات رنگی قرار می شوند و ممکن است رنگ حاصل نامطلوب باشد.

اثر پرتودهی برروی میکروارگانیسمها:

هنگام بررسی اثرپرتو برروی میکروارگانیسمها ،چندفاکتوربایددر نظرقرارگیرد که عبارتنداز:

1- نوع میکروارگانیسمها:

باکتریهای گرم مثبت نسبت به باکتریهای گرم منفی درمقابل اشعه مقاومتر می باشند.در بین باکتریهای گرم منفی” کوکوباسیل موراکسلا و اسینتوباکتر” مقاوم ترین باکتریهای گرم منفی هستند .حساس ترین باکتریهانسبت به اشعه یونیزه کننده سودوموناسها هستند.

به طور کلی باکتریهای اسپورزا مقاوم تراز باکتریهای بدون اسپور هستند.درمیان باکتریهای اسپورزا به نظرمیرسدکه” باسیلوس لاروا” نسبت به اکثر اسپورزاهای هوازی مقاوم تر می باشد. اسپورهای کلستروم بوتولینوم نوع A از تمام اسپورهای کلسترودیومی دیگر مقاوم ترند.مقاوم ترین باکتریهای اسپورزایی که تاکنون مشخص شده اند شامل چهار گونه از جنس” دینوکوکوس “ ویک گونه از هریک از جنسهای” دینوباکتر و رابروباکتر و اسینتوباکتر” می باشند از بین آنها دینوکوکوس رادیوفیلوس مقاوم ترین میکروارگانیسمهادر مقابل اشعه می باشد.

کاربرد اوزون در مواد غذایی

نحوه عمل اوزون بر میکروارگانیسمها

فراصوت در صنایع غذایی

 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت فناوری های نوین در صنایع غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.