فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله : پروژه چالش های رایج در شرکت NZMilk

اختصاصی از فی گوو مقاله : پروژه چالش های رایج در شرکت NZMilk دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله : پروژه چالش های رایج در شرکت NZMilk ، ورد 19 صفحه

بخشیهایی از متن جهت اشنایی :

چالش های رایج

داگ آلن مدیر فروش و بازاریابی شرکت NZMilk بود و ویلیام ادوارد نیز نقش مدیر فروش شرکت را داشت. آنها باید روابط خریداران را با دستفروشانی که کالا را در خانه تحویل می دهند، صاحبان مغازه های محلی و سوپرمارکت های کوچک و خریداران، مدیران محصول و مدیران مغازه های محلی سوپرمارکت های زنجیره ای بزرگ مدیریت کنند. انبوهی از مشکلات و مسائل روزانه وجود دارد که باید فوراً و به صورت حرفه ای به آنها رسیدگی کرد که این مسئله بخش عظیمی از زمان روزانه آنها را در بر می گیرد. به علاوه آنها مجبورند که برای توسعه مقادیر فروش در آینده در زمینه کاهش سالانه مصرف سرانه محصولات شیر تلاش کنند و توان بالقوه را برای رقابت در مناطق محلی شان افزایش دهند. منطقه لیالیسون (Liaison) با 20 دستفروش یکی از مسئولیت های ولیام بود. انتخاب دقیق این دستفروشان امر مهمی است زیرا آنها نقطة ارتباط خریداران NZMilk و مصرف کنندگان هستند. اغلب دستفروشان عاملان جزء هستند. مالکان معمولاً کامیون های تحویل بار را خودشان هدایت می کنند و چند شاگرد برای کمک به آنها در تحویل های بعد از ظهر و انجام تشریفان اداری هنگام برگشت به خانه استخدام می کنند. بعضی از این دستفروشان برای کمک در امر حسابداری کامپیوتر هایی دارند. امّا توانائی های کامپیوتر طیف وسیعی دارد و روابط کامپیوتر به کامپیوتر تنها برای بعضی دستفروشان امکان پذیر است.

 

تسهیلات فرآوری

ماشین آلات شرکت NZMilk شامل 4 خط تولیدی است که در آنها ظرف ها پر
می شوند، برچسب زده می شود، دارای سرپوش و دسته بندی می شوند. دو خط به بطری های پلاستیک، یک خط به ظروف مقوایی و یک خط به نوشیدنی های میوه اختصاص داده شده است. بخش های دیگر شرکت بطری های پلاستیک و مخلوط غذاها را می ساختند.

ورود سفارش

انتظار می رفت که دستفروشان و سوپرمارکت های بزرگ سفارشات روزانه خود را شب قبل از دریافت یا تا ساعت 10 روز تحویل از طریق فاکس پست الکترونیک یا تلفن به شرکت NZMilk اطلاع دهند. اطلاعات سفارش هم در مر کز کارخانه و هم در ادارة مرکزی جمع آوری می شوند.

هنگامی که رایان مک کان در ساعت 5 صبح به کارخانه می رسید، فکس سفارشات و پیام های باقیمانده روی پیغام گیر را جمع آوری می کرد.

 

کنترل حساب ها و فاکتورهای دریافتی:

جون پرادفوت مسئول سیستم کامپیوتر شرکت NZMilk که MilkFler نامیده می شد، بود. به دلیل فرآیندهای شغلی کاملاً متفاوت و مقدمات صورتحساب ها با دستفروشانی که از محیط های قبلی کامل منظم آمده اند، سفارش خارج از قفسه و سیستم های صورتحساب نویسی برای نیازهای NZMilk مناسب نبود و توسعة سیستم خرید لازم بود. MilkFler در حدود 5 سال قبل توسط یک شرکت خدمات نرم افزاری در Datafth یک زبان پایگاه داده pc ایجاد شد. MilkFler به طور ویژه طراحی شده است تا با فرآیندهای شغلی به وجود NZMilk در مدت زمان سازماندهی دولت همکاری کند. نقش اصلی MilkFler تولید گزارش فاکتورها و حساب های دریافتی بعد از ورود اطلاعات فروش از طریق برگه های سفارش بود. MilkFler اساساً برای صورتحساب دادن به دستفروشانی که محصول را در خانه تحویل می دهند نوشته شده بود امّا برای اینکه صورتحساب های هفتگی متمرکز Wookworth را نیز شامل شود و با سیاست های متفاوت قیمت گذاری مشارکت داشته باشد تغییراتی در آن ایجاد شد. در حدود 50 سوپرمارکت به طور هفتگی فاکتور گیری می کردند و حدود 70-65 خریدار دیگر نیز ماهانه فاکتورنویسی می کردند سیستم واحد تخفیف ها و اعتبارها برای دستفروشان تحویل دهنده کالا در خانه این چرخه صورتحساب نویسی را پیچیده می کند. به علاوه، همان طور که سوپرمارکت ها هفتگی صورتحساب می دهند امّا اغلب محصولات به آنها از طریق کامیون های دوره گرد تحویل داده می شود. این سفارشات ابتدا توسط دستفروش به قالب های سفارش وارد می شوند سپس با کُد (رمز) دستفروش MilkFler وارد می گردند و پس از آن توسط سوپرمارکت دوباره رمز گذاری می شوند. عملاً دستفروشان مسئول کالاهای سفارش شده هستند. در حالیکه سوپرمارکت ها مسئول کالای فروخته شده هستند.

 

کاربردهای بالقوه فن آوری:

موریس لییود متقاعد شده بود که فن آوری اطلاعات نقش کلیدی در استراترژی رشد NZMilk می تواند ایفا کند. ایده هایی برای استفاده از کامپیوتر های به شرح زیر وجود داشت :

1- EDI برای سوپرمارکت ها، اگرچه به نظر می رسد که شرکت هایی مثل Woolworths احتمالاً از این روش حداقل تا 3 سال‌آینده استفاده نمی کنند.

2- سفارش براساس اینترنت با دستفروشان و سوپرمارکت ها‌(بعضی ها از طریق پست الکترونیک سفارش می دهند).

3- فاکتور دادن در نقطة فروش از طریق سیستم های کامپیوتر ی داخل کامیون

4- حمایت از طرح تولید و تصمیم های پیشگیری.

5- یک انبار کاملاً اتوماتیک

6- طرح ریزی دوبارة فرآیند شغلی

7- سیستم بازاریابی تلفنی برای ارتباط با مغازه ها، تقاضای سفارش و فروش محصولات اضافی

8- افزایش تحویل خانگی بقالی ها از طریق سفارش تلفنی یا کامپیوتر ی


دانلود با لینک مستقیم


مقاله : پروژه چالش های رایج در شرکت NZMilk
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.