ارائه تولید آدامس برای صنایع غذایی ، ورد 11 صفحه
عناوین :
مقدمه :
آدامس به عنوان یکی از تنقلات جذاب با ویژگی های منحصربه فردش بازار مناسبی را به خود اختصاص داده است. در کشور ما مصرف آدامس بالاست اما متاسفانه تولید داخلی پاسخگوی نیاز بازار نیست و بخش عمده این نیاز از ترکیه تامین می شود. در این مطلب خط تولید آدامس را تشریح می نماییم و شما را با روش تولید آدامس آشنا می کنیم.
تعریف آدامس :
مواد تشکیل دهنده آدامس عبارت اند از :
تاریخچه تولید ادامس :
طعم دار کردن آدامس :
آدامسهای ویژه :
انواع مختلفی از آدامس ها وجود دارد:
ترکیبات آدامس :
صمغ پایه مصنوعی :
صمغ طبیعی :
پوشش آدامس :
شیرین کننده ها وحجم دهنده های مجاز خوراکی :
اسیدهای آلی مجازخوراکی :
تغلیظ کننده های مجازخوراکی :
نرم کننده های مجاز خوراکی :
براق کننده های مجاز خوراکی :
ترکیبات اصلی و اولیه آدامس شامل چهار مورد است :
فرآیند تولید آدامس :
ماشین آلات مورد نیاز تولید آدامس :
1 – میکسر
2 – اکسترودر
3 – فرم دهی
4 – داژه
5 - سورتینگ
تشریح فرآیند تولید آدامس :
تفاوت آدامس بادکنکی و آدامس های معمولی :
ارائه تولید آدامس برای صنایع غذایی