پاورپوینت تاثیر مالت ذرت خوشه ای در کیفیت نان ، سمینار دوره کارشناسی علوم و صنایع غذایی
22 صفحه اسلاید ، با بک گراند زیبا
مقدمه:
تعریف مالت:
عملیات مالت سازی
ترکیبات مالت:
انواع مالت:
موارد استفاده مالت:
مصارف غذایی:
مروری بر پژوهش های پیشین:
بحث :
نتایج:
تاثیر مالت بر ویسکوزیته خمیر:
تأثیر مالت بر حجم نان :
تأثیر مالت بر ظرفیت نگهداری آب (WHC):
تأثیر مالت بر طعم نان :
تأثیر مالت بر زمان نگهداری:
نتایج کلی
پیشنهادات :
Refrences
پاورپوینت تاثیر مالت ذرت خوشه ای در کیفیت نان