روشهای نگهداری مواد غذایی ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 7 صفحه ، مناسب برای کنفرانس و ارائه برای رشته صنایع غذایی
برخی عناوین مقاله:
راههای های مهم نگهداری مواد غذایی عبارتست از
1- انبار کردن مواد غذایی
2- نگهداری غذا با استفاده از گرما
3- نگهداری مواد غذایی با سرما
4- خشک کردن مواد غذایی
5- تغلیظ
6- استفاده از نمک برای نگهداری مواد غذایی
7- دود دادن مواد غذایی
8- استفاده از اشعه یونیزه برای نگهداری مواد غذایی
9- استفاده از تخمیر برای نگهداری مواد غذایی
10- استفاده از مواد شیمیایی برای نگهداری مواد غذایی
انبارهای مناسب برای نگهداری مواد غذایی، دارای ویژگی های زیر می باشد:
تأثیر شرایط انبارهای نگهداری بر روی مواد غذایی :
• مهم ترین عواملی که در انبارهای نگهداری باید کنترل شود، عبارتست از :
الف) دما
ب) رطوبت نسبی هوای انبار
پ ) ترکیب هوای انبار
نگهداری غذا با استفاده از گرما :
عملیات لازم برای نگهداری غذا با استفاده از گرما :
نمونه گیری و کنترل کیفی و کمی :
الف) سترون سازی :
اصول سترون سازی :
طرق مختلف سترون سازی :
1- اتو کلا که شامل بخش هایی مثل
2- دستگاه های استریل کننده غذاهای مایع و نیمه مایع :
روش های بلانچینگ :
روش های دیگر از گرما :
محاسبه مقدار دمای لازم برای استریل کردن یا پاستوریزه کردن :
روشهای نگهداری مواد غذایی