فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

خط تولید شکلات

اختصاصی از فی گوو خط تولید شکلات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

خط تولید شکلات ، مناسب برای ارائه و گزارش نویسی ، با فرمت ورد ، 8 صفحه

بخشی از عناوین و متن :

خط تولید شکلات

شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوردنی جهان است. کافی است در نظر آوریم که در اروپا سالانه میلیاردها دلار شکلات مصرف می شود. اروپایی ها به طور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند، این رقم در اروپا به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد. شکلات در واقع نوعی سیستم کلوئیدی است که در آن فاز مایع را کره کاکائو و فاز پراکنده را ذرات پودر کاکائو و شکر تشکیل می دهند. شکلات به دلیل داشتن سه ماده کافئین، تئو برومین ، وفیتل استیل آمین محرک ملایم بوده و موجب احساس شعف و ارامش بخشی می گردد. شکلات نه تنها یکی از اجزای اصلی مورد استفاده در قنادی است ، بلکه طعم لذت بخش آن باعث شده که در شیرینی سازی ، بستنی سازی و سایر فرآورده های غذائی مورد استفاده قرار گیرد. شکلات را به اشکال مختلف از قبیل آشامیدنی ، شربت ، طعم دهنده ، پوشش یا شیرینی مورد استفاده قرار می دهند.


تاریخچه شکلات:
دانشمندان با آنالیز ظروف غذای انسانهائی که 2600 سال قبل زندگی می کردند به این نتیجه رسیدند که انسان ها از آن تاریخ شکلات مصرف می نمودند. البته مردم در آن زمان نوعی مایع شکلات را مصرف می کردند. مردم مکزیک از کاکائو نوشابه ای درست می کردند که مورد علاقه آزتک ها یا سلاطین و اشراف مکزیک در آمریکای مرکزی بود.

تاریخچه پیدایش شکلات:

تعریف شکلات:

شکلات به عنوان یک ماده غذایی :

انواع مختلف شکلات

ترکیب متوسط شکلات به قرار زیر است:

نکاتی در مورد شکلات :

1- ارزیابی حسی :

2- ارزیابی شیمیایی :

3- پدیده شکوفه زدن :

ذخیره کردن شکلات :

آب شدن شکلات :

سرد کردن شکلات:

تولید شکلات:

فرآیند تولید شکلات:

1-از مخلوط نمودن

2-تصفیه

3-کنچینگ

4- تمپرینگ

میکرو بییولوژی آب نبات و شکلات:

میکرو ارگانیسم های اسموفیل یا قند دوست:

آزمایش های اختصاصی فر آورده های قنادی:

مراحل کنترل کیفیت شکلات :

تاثیر مفید شکلات تلخ برای سلامت قلب و عروق


دانلود با لینک مستقیم


خط تولید شکلات
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.