دانلود گــزارش کــارآمــوزی رشته شیمی آزمایشگاه شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 25
گزارش کارآموزی آماده,دانلود کارآموزی,گزارش کارآموزی,گزارش کارورزی
این پروژه کارآموزی بسیار دقیق و کامل طراحی شده و جهت ارائه واحد درسی کارآموزی میباشد
آزمایشگاه اداره آبفا
تاریخ: 1/5/85 گزارش کار: استریل کردن ظرفهای نمونهبرداری میکروبی از آب آشامیدنی اسامی گروه: فروزان پاپری ثابت روش کار: درون ظروف نمونه 1 قطره محلول تیوسولفات ریخته و درب آن را بسته و درون دستگاه قور قرار داده و به مدت 5/1ساعت در دمای 170 درجه سانتیگراد قرار میدهیم. این دستگاه برای شیشههایی بکار میرود که درب شیشهای داشته و در دمای 170 درجه سانتیگراد بکار میرود. به نام خدا آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 2/5/85 گزارش کار: استریل کردن ظرفهای نمونهبرداری بوسیله اتوکلاو اسامی گروه: فروزان پاپری ثابت روش کار: درون ظرف نمونه یک قطره محلول تیوسولفات سدیم ریخته و درب ظرف را محکم میبندیم. ظرف نمونه را درون دستگاه قرار داده و درب آنرا توسط پیچهایی که روی آن قرار دارد (پیچها را روبروی هم) بسته، دکمه آن را زده و به مدت 30 دقیقه گذاشته و بعد از گذشت این زمان چراغ آلارم روشن میشود. این دستگاه برای شیشههایی بکار میرود که درب پلاستیکی داشته و در دمای 121 درجه بکار میرود و برای جلوگیری از برق گرفتگی در دستگاه، از آب مقطر بکار میرود. به نام خدا آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 3/5/85 گزارش کار: طرز نمونهبرداری اسامی گروه: فروزان پاپری ثابت وسایل مورد نیاز: ظروف نمونه، کبریت، پنبه الکل روش کار: ظرف نمونه را برداشته (ظرف نمونه باید از قبل استریل شده باشد) و روی آن برچسیب زده (محل نمونهبرداری، نمونهبردار، میزان کلر و تاریخ) شیر آب را باز کرده و به مدت 1 دقیقه حداقل تا آب بشکه وارد شیر شده بعد شیر را بسته و با پنبه الکل شعلهور میکنیم. بعد از این کار، دوباره شیر را باز کرده و 5/1-1 دقیقه صبر میکنیم و ظرف نمونه را کنار شیر آب باز کرده و 4/3 ظرف نمونه آب میکند و درب آن را محکم میبندد. به نام خدا آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 4/5/85 گزارش کار: روش اندازهگیری سختی موقت اسامی گروه: فروزان پاپری ثابت وسایل مورد نیاز: 25سیسی نمونه، 25سیسی آب مقطر، 5/1میلیلیتر بافر آمونیوم برای تغییر رنگ اریورکروم بلاک T، EDTA. روش کار: 25سیسی از نمونه را درون بشر ریخته و روی شعله حرارت میدهیم تا سختی موقت آن حذف شود (یعنی آب درون بشر نصف شود). بعد از این کار نمونه را از صافی عبور داده و 25سیسی آب مقطر به نمونه صاف شده میافزاییم و 5/1 میلیلیتر بافر آمونیوم و مقدار اریوکروم بلانک T بعد نمونه را هم زده و زیر بورت قرار میدهیم و EDTA مصرفی را یادداشت میکنیم و در فرمول زیر قرار میدهیم تا سختی دائم بدست آید: سختی دائم: مقدار سختی کل و سختی دائم را که بدست آوردیم، درون فرمول زیر قرار میدهیم تا سختی موقت آب بدست آید: سختی موقت + سختی دائم = سختی کل سختی دائم – سختی کل = سختی موقت به نام خدا آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 5/5/85 گزارش کار: روش اندازهگیری سختی کل اسامی گروه: فروزان پاپری ثابت وسایل مورد نیاز: 25سیسی نمونه، 25سیسی آب مقطر، 5/1لیتر بافر آمونیوم جهت ایجاد رنگ ارغوانی اریوکروم بلاک T، EDTA. روش کار: 25سیسی نمونه را توسط استوانه مدرج اندازهگیری کرده و درون ارلن میریزیم و 25سیسی آب مقطر را هم که از قبل اندازهگیری شده را به آن میافزاییم. 5/1میلیلیتر بافر آمونیوم را توسط پیپت اندازه گرفته و درون ارلن اضافه میکنیم و اریوکروم بلاک T را به مقدار مورد نیاز به ارلن اضافه کرده، ارلن را زیر بورت قرار میدهیم (درون بودت EDTA ریخته شده است) شیر بورت را باز کرده تا تغییر رنگ به آبی روشن تتراسیون را انجام میدهیم. شیر بورت را بسته و مقدار EDTA مصرفی را روی بورت خوانده و مقدار بدست آمده را درون فرمول زیر قرار میدهیم تا سختی کل بدست آید: مصرفی a=EDTA EDTA بر حسب مولار یا نرمال = b حجم مصرفی نمونه = v سختی کل: به نام خدا آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 7/5/85 گزارش کار: دستگاه اندازهگیری کلر اسامی گروه: فروزان پاپری ثابت روش کار: شیر آب را باز کرده و میگذاریم تا آب سرد شود. سپس شیر را طوری تنظیم میکنیم که حباب تشکیل نشود. استوانه را که متصل به دستگاه است را زیر شیر قرار میدهیم تا پر شود. وقتی که پر شد، دکمه power را زده و وقتی شروع به ریختن آب از آن کرد، دکمه start را میزنیم. صفحه شروع به نشان دادن اعداد میکند. وقتی روی یک عدد ثابت شد، دکمه data in را زده و اعداد داده شده در دستگاه ثبت میشود و مقدار کلر بدست آمده باید توسط شعله به مدت حداقل 1 دقیقه استریل گردد. مقدار آب ورودی دستگاه باید به میزانی باشد که باعث سرریز بیش از حد یا ایجاد حباب نگردد. میزان کلر موجود در آب باید بین 8/0-5/0 باشد. به نام خدا آزمایشگاه اداره آبفا تاریخ: 8/5/85 گزارش کار: دستگاه رطوبتسنج اسامی گروه: فروزان پاپری ثابت روش کار: برای کالیبره کردن دستگاه ظروف محلول کالیبراسیون را درون دستگاه قرار میدهیم. سپس دکمه on/of را میزنیم. سپس دکمه cal را میزنیم و دستگاه کالیبره میشود. وقتی که دستگاه کالیبره شد، درون مخزن شیشهای تا خط نشان از نمونهای که داریم، ریخته، سپس درون دستگاه کدورتسنج قرار داده و دکمه read را زده، پس از گذشت IP50 ثانیه میزان کدورت آب بدست آمد. حداکثر میزان مجاز کدورت موجود در آب باید بین ftu5-0 باشد.
گــزارش کــارآمــوزی آزمایشگاه شیمیایی و میکروبی آب آشامیدنی