موضوع :
ویژگیهای آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور آبزیان
(فایل word قابل ویرایش )
تعداد صفحات : 11
فهرست مطالب
مقدمه
هدف
دامنه کاربرد
تعریف
ویژگیها
ناپذیرفتنی ها
نمونه برداری
بسته بندی و نشانه گذاری
پیشگفتار
استاندارد ویژگیهای آرد استخوان برای تغذیه دام ، طیور و آبزیان که نخستین بار در سال 1349تهیه گردید براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تائید کمیسیون فنی خوراک دام و طیور برای دومین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در دویست و سی و سومین جلسهکمیته ملی استاندارد کشاورزی و غذایی مورخ 1377/7/21تصویب شد، اینک باستناد بند 1ماده 3قانون اصلاحی قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر گردید.
ویژگیهای آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور آبزیان