فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله بررسی مقایسه ای نسبت قیمت به درآمد شرکتهای بورسی لیزینگ و بانک

اختصاصی از فی گوو دانلود مقاله بررسی مقایسه ای نسبت قیمت به درآمد شرکتهای بورسی لیزینگ و بانک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله بررسی مقایسه ای نسبت قیمت به درآمد شرکتهای بورسی لیزینگ و بانک


دانلود مقاله بررسی مقایسه ای نسبت قیمت به درآمد شرکتهای بورسی لیزینگ و بانک

 

 

 

 

بررسی مقایسه ای نسبت قیمت به درآمد شرکتهای بورسی لیزینگ و بانک

 

درصنعت واسطه گری مالی شرکتهای سرمایه گذاری، بانک ها و لیزینگ قرار گرفته اند. شرکتهای لیزینگ و بانک از نظر ماهیت فعالیت نزدیک به یکدیگرند و در اینجا به بررسی مقایسه ای شرکتهای بورسی بانک و لیزینگ می پردازیم.

شرکتهایی که در این بحث مورد بررسی قرار می گیرند طبق جدول زیر می باشند.

لیزینگ

لیزینگ ایران

لیزینگ صنعت و معدن

رایان سایپا

بانک

بانک کارآفرین

بانک اقتصاد نوین

بانک پارسیان

 

لیزینگ در فارسى تقریبا به معنی اجاره دهى است و شاید بتوان آن را نوعی اعتبار از سوی یک موسسه تامین اعتبار دانست که شخص می تواند به موجب قرارداد از کالایی که قابلیت اجاره دهی دارد سود ببرد. کسب درآمدهای بالا و روند سودآوری شرکتهای لیزینگ و بانک نسبت قیمت به درآمد این صنعت را به سرعت افزایش داده بود و زمانی که اخبار مربوط به کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی منتشر گردید این نسبت را به نصف تقلیل داد. پایین ترین و بالاترین سطح میانگین P/E که بانکها و لیزینگ تجربه کرده اند به ترتیب در ارقام 7.5 و 16.5 ثبت شده است.

 

نام شرکت

آخرین EPS

آخرین سرمایه

حقوق صاحبان سهام

آخرین قیمت

رایان سایپا

870

150

197964

4570

لیزینگ ایران

316

300

125460

2310

لیزینگ صنعت ومعدن

519

400

425249

3087

بانک کارآفرین

783

700

417795

3684

بانک اقتصاد نوین

412

1000

652550

3367

بانک پارسیان

610

5000

450695

6263

 

سرمایه مورد نیاز این صنعت بالا است و شرکتهای موجود در این صنعت سعی در جذب سرمایه بیشتر دارد. در این میان لیزینگ ایران و رایان سایپا به دلیل کوچک بودن سرمایه قابلیت جذب سرمایه های بیشتری را دارا می باشند و از این رو این احتمال وجود دارد که اگر بتوانند به روند سودآوری ادامه دهند بازار نسبت به آنها واکنش بیشتری نشان دهد. احتمالا رایان سایپا و لیزینگ ایران در جهت افزایش سرمایه بیشتر در سالهای آینده حرکت خواهند کرد و به نظر می رسد نگاه بازار نسبت به آنها خوشبیانه تر است.

در نمودار زیر نوسان میانگین نسبت قیمت به درآمد(Price to Earning) شرکتهای بورسی لیزینگ و بانک نمایش داده شده است. این نمودار بازگوکننده آن است که در شرایط اقتصادی مناسب، رونق کسب و کار و وجود منابع مالی کافی انتظارات نسبت به این شرکتها گسترش می یابد و مرحله 1 پدید آمده است. پس از آن یک مرحله ثبات نسبی ایجاد می شود که در این شرایط کلان بازار سرمایه نیز دچار افول شده است، اما این صنعت چندان متاثر از تحولات بازار سرمایه نبوده است و گرچه میانگین ها 4 مرتبه کاهش می یابند، اما به سرعت افت خود را جبران می کند. مرحله سوم توام با نگرانی بازار از ساز وکار اقتصادی آینده است که منجر به سقوط نسبت قیمت به درآمد تا پایین ترین سطح گذشته می شود.

 

 

 

 

 

                               "نسبت قیمت به درآمد میانگین صنعت لیزینگ و بانک"

 

 

 

 

در زیر نسبت میانگین قیمت به درآمد بانک و لیزینگ با یکدیگر مقایسه شده است:

 

 

                               "مقایسه میانگین تاریخی نسبت P/E لیزینگ و بانک"

 

همانطور که مشاهده می کنید از اردیبهشت ماه 84 و در پی کاهش انتظارات از روند سودآوری آینده سقوط زیادی صورت گرفته است. اما کاهش انتظارات نسبت به صنعت لیزینگ بیشتر از بانکها صورت گرفته است و به نظر می رسد به سطح تعادلی خود رسیده اند.

جدول زیر نیز میانگین و آخرین نسبت قیمت به درآمد(P/E) هر شرکت را با یکدیگر مقایسه نموده است:

 

 

 

مقایسه نسبت  P/E

 

آخرین

میانگین

کارآفرین

  1. 7
  2. 8
 

پارسیان

  1. 8
  2. 1
 

اقتصاد نوین

  1. 2
  2. 0
 

لیزینگ ایران

  1. 4
  2. 3
 

رایان سایپا

  1. 0
  2. 2
 

لیزینگ صنعت ومعدن

  1. 9
  2. 3
 

 

میانگین P/E صنعت بانک و لیزینگ هم اکنون در سطح 7.8 قرار گرفته که با توجه به شرایط فعلی منطقی می رسد.

 

 

 

صنعت لیزینگ در توسعه روند اقتصادی کشور نقش مهمی را می تواند ایفا کند. بانکها به عنوان تامین کننده منابع مالی نیز موتور رشد و سرمایه گذاری در کشور هستند، اما در اینجا به صنعت لیزینگ نیم نگاهی خواهیم داشت:

جامع ما به سوی صنعتی شدن پیش می رود و عملیات لیزینگ نقش و اثر مثبتی در چرخه اقتصادی خواهد داشت. در سطح جهانی در سالهای ابتدایی دهه 1950 میلادی در آمریکا این صنعت کار خود را آغاز نمود و بدین ترتیب بخش زیادی از سازوکار اقتصادی آمریکا از طریق لیزینگ تامین می گردید. لیزینگ ایران و لیزینگ صنعت و معدن در حدود 30 سال پیش کار خود را در ایران آغاز نمودند که البته تحت مدیریت بانکهای تجارت و صنعت و معدن قرار داشتند. لیزینگ صنعت و معدن و لیزینگ ایران عمده فعالیت کاری خود را از سال 80 آغاز نمودند، چرا که توسعه اقتصادی ایران به دلیل جنگ و مسائل دیگر تحت تاثیر قرار گرفته بود چرا که هنوز نیاز واقعی به لیزینگ در ایران قابل درک نبود. صرفنظر از مزایای لیزینگ همچون رشد تولید ناخالص ملی و ایجاد اشتغال و ...

تعدادصفحه :9


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله بررسی مقایسه ای نسبت قیمت به درآمد شرکتهای بورسی لیزینگ و بانک
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.