فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق پودر رب گوجه‏ فرنگی

اختصاصی از فی گوو دانلود تحقیق پودر رب گوجه‏ فرنگی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق پودر رب گوجه‏ فرنگی


دانلود تحقیق پودر رب گوجه‏ فرنگی

مقدمه:
یکی از فرآورده‏های اصلی گوجه‏فرنگی‏، پودر رب گوجه‏فرنگی می‏باشد که اخیراؤ در محصولات غذایی فرموله شده از قبیل سوپهای خشک‏، غذاهای آماده و غیره مورد مصرف بسیار دارد.
پیشرفتهائی که در فنون خشک کردن با شیوه افشانی حاصل گردیده‏، باعث شده که به منظور تولید پودر رب گوجه‏فرنگی مرغوب و اقتصادی از این روش استفاده شود، زیرا به دلیل آتمسفر کنترل شده در این سیستم‏، آسیبی به ترکیبات غذایی رب گوجه‏فرنگی وارد نمی‏گردد.
رب گوجه‏فرنگی تهیه شده به‏:
روش سرد   1تا  48درصد مواد جامد و یا به روش داغ با 32-26 درصد مواد جامد که در خشک کننده افشانی با یک عامل ضد کلوخه‏ای  مخلوط و به پودر تبدیل می‏گردد.

پودر رب گوجه‏فرنگی در واقع رب گوجه‏فرنگی است که مواد جامد کل آن تا 97درصد افزایش یافته است‏. این پودر به دلیل دارا بودن وزن و حجم کمتر نسبت به سایر فرآورده‏های گوجه‏فرنگی‏، باعث آسانی و صرفه‏جویی در ترابری و بسته‏بندی شده و بعلت ماندگاری و عمر مفید زیاد، شرایط مناسبی را برای عرضه می‏تواند داشته باشد.
پودر حاصل در کیسه‏های چند لایه یا کیسه‏های مضاعف بسته‏بندی می‏شود.
بواسطه حساس بودن این فرآورده نسبت به رطوبت قرار دادن کیسه‏های مواد جاذب‏الرطوبه در بسته‏های پودر رب گوجه‏فرنگی قبل از خارج کردن هوای آن بوسیله گاز خنثی کمک زیادی به حفظ کیفیت آن می‏کند.







فهرست

مقدمه    1
فصل اول: پودر رب گوجه‏فرنگی    2
1-1- تولید پودر رب گوجه فرنگی    3
- اصطلاحات و تعاریف پودر گوجه فرنگی    4
اندازه‏گیری فیبر خام در فرآورده ‏های کشاورزی خوراکی ( روش عمومی )    5
فصل دوم: ویژگیهای پودر رب گوجه فرنگی    14
2- 1- ویژگیهای مواد اولیه    15
2-2- ویژگیهای فیزیکی و حسی پودر رب گوجه فرنگی    21
2-3- ویژگیهای شیمیایی پودر رب گوجه فرنگی    26
2- 4 - ویژگیهای بهداشتی پودر رب گوجه فرنگی    33
2- 5 -  باقیمانده آفت کش‏های گیاهی    50
فصل سوم: نمونه برداری    51
3- 1- نمونه برداری    52
3- 2 - روش تهیه و تنظیم جداول نمونه برداری    55
3-3- حمل نمونه به آزمایشگاه    61
فصل چهارم: روشهای آزمون رب گوجه فرنگی    64
4-1- آزمون پری    66
4-2- آزمون مواد جامد محلول در آب    66
4-3- آزمون pH    67
4-4- آزمون شن و خاک    67
4- 5- آزمون رنگ افزودنی    68
4-6- آزمون نمک طعام (NaCl)    70
4- 7- آزمون آلودگیهای فلزی    72
4-8- آزمون حشرات    80
فصل پنجم: روشهای آزمون پودر رب گوجه فرنگی    81
5-1- تهیه آزمونه    82
5-2- آزمون وجود مواد ناپذیرفتنی    82
5-3- اندازه‏گیری رطوبت    82
5- 4- اندازه‏گیریpH    82
5- 5- اندازه‏گیری اسیدیته    83
5-6- اندازه‏گیری چربی کل    83
5-7- آزمون فعالیت آنزیمی    84
فصل ششم: بسته‏بندی    86
6-1- ظروف فلزی‏    87
6-3 - بسته بندی و نشانه گذاری    93
6-2- ظروف شیشه‏ای    94
6-3- بسته‏بندی‏های قابل انعطاف چند لایه    100
6-4- ظروف پلاستیکی    107
فصل هفتم: نشانه‏گذاری    111
7-1- اصول برچسب‏گذاری تغذیه‏ای    112
7-2- اعلام مواد مغذی    112
7-3- حدود قابل قبول  و رواداری    115
7-4- اطلاعات تغذیه‏ای تکمیلی    115
7-5- بازنگری ادواری برچسب گذاری تغذیه‏ای    115
7-6- توصیه‏های مربوط به شرایط نگهداری و ترابری    116
منابع :    117




 

شامل 120 صفحه Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق پودر رب گوجه‏ فرنگی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.