فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود سیستم گرمایش و ذوب برف بر اساس پمپ حرارتی زمین گرمایی

اختصاصی از فی گوو دانلود سیستم گرمایش و ذوب برف بر اساس پمپ حرارتی زمین گرمایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود سیستم گرمایش و ذوب برف بر اساس پمپ حرارتی زمین گرمایی


دانلود سیستم گرمایش و ذوب برف بر اساس پمپ حرارتی زمین گرمایی

تحقیق سیستم گرمایش و ذوب برف بر اساس پمپ حرارتی زمین گرمایی در 87 صفحه با فرمت ورد و قابل ویرایش بسیار کامل و عالی و طبقه بندی شده به همراه 23 عکس و دیاگرام و توضیح مشخصات فنی مرتبط به عکس ها ، مناسب دوره های کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد است که شامل بخش های زیر می باشد: 

خلاصه

معرفی

هیت پمپ‌ها در سیستم گرمایش

قواعد اساسی

اساس و پایه آرایش (چیدمان) تجهیزات

سیستم ذوب برف (مثال ها)

فرودگاه GOLENIO

شرایط زمین گرمایی

 تحلیل گرمای مورد نیاز

 سیستم برف آبکن

طراحی سیستم برف آب کن

 ساختار پیاده رو

 سیستم لوله کشی

کنترل

تنش های حرارتی

گرمایش رادیاتور

هیت پمپ

 نتایج محاسبات

 جنبه های اقتصادی

 نتایج

 

خلاصه:

طراحی یک سیستم گرمایش و ذوب برف در فرودگاه GolenioW در کشور لهستان هدف این مقا له می‌باشد. سیستم بر اساس کار کرد و استفاده  از انرژی زمین گرمایی در منطقة  Sziciecin نزدیک به شهر Goleniow طراحی شده است. در این منطقه آب زمین گرمایی در محدودة دمایی 40 تا 90 درجه سانتیگراد یافت می‌شود. مبنای طراحی سیستم استفاده از هیت پمپ هایی می‌باشد که گرما را از آب گرم 40 تا 60 درجه سانتیگراد جذب می‌کنند. برای درک عملکرد چیدمان پمپ حرارتی مختلف در یک سیستم گرمایی برای سیال زمین گرمایی  40 oc مقایسه هایی به عمل آمده است. برای منطقه مورد نظر محاسبات جریان سیال و محاسبات گرمایش موجود می‌باشد.

سیستم دیواره های پخش گرما شامل یک دبی سنج مبدل حرارتی زمین گرمایی و پمپ حرارتی (که به طور الکتریکی کار می‌کند) می‌باشد. اگر سیستم با یک اوپراتور که مستقیماً بعد از مبدل حرارتی زمین گرمایی نصب شده است کار کند سیم نوع  I  و اگر با اوپراتوری که بطور غیرمستقیم روی شبکة برگشت آب نصب شده است کار کند سیتم نوع  I I و اگر شامل یک منبع حرارتی معمولی با یک دیگ گازی (که می‌توانند با هم با یک مبدل حرارتی زمین گرمایی کار کنند) سیستم نوع  I I I  می‌باشد.

منطقه گرمایش توسط یک سیستم توزیع (شامل اتصالات موازی) گرما را بین مصرف کنندگان با احتیاجات مختلف توزیع می‌کند.در اولین مصرف کننده (سیستم گرمایش با رادیاتور دما پایین) محاسبات در دو حالت کاری متفاوت انجام می‌شود. در اولین حالت دمای آب خروجی و ورودی تابعی از دمای هوای بیرون می‌باشد. در دومین حالت دمای آب خروجی و ورودی به دمای بیرون بستگی ندارد و ثابت فرض می‌شود. دومین مصرف کننده یک سیستم تهویه وآب گرم مصرفی است که آب شبکه را با دمای ثابت در طول سال به حرکت در می‌آورد. نوع سوم استفاده یک سیستم ذوب برف است.

که در محدوده دمایی  3oc تا– 16 oc  با تأمین گرماهای متفاوت در دو حالت ذوب برف و در جا کارکردن، عمل می‌کند.گرمای ناشی از زمین در این سیستم توسط مبدل حرارتی تامین می‌شود.

هر یک  از سه سیستم فوق الذکردر این مقاله مورد نظر می‌باشند و توسط دیاگرام شماتیکی مربوطه  کاربرد انرژی زمین گرمایی، الکتریکی و انرژی کسب شده توسط دیگ گازی را شرح می‌دهد معرفی می‌شوند.

در  سیستم های گرمایی، هیت پمپ مستقیم از هیت پمپ غیر مستقیم اقتصـــادی تر و موثرتر می‌باشد. با کنترل هدفمند وبا استفاده از یک حسگر برف در یک سیستم ذوب برف مقدار آب گرم و هزینه عملیات کاهش می‌یابد. 

معرفی

متاسفانه اخیراً  همه احتیاجات سوخت لهستان برای گرمایش از سوزاندن زغال سنگ   قهوه ای تأمین می‌شود. مهمترین نتیجه سوزاندن چنین سوختهای فسیلی تخریب محیط زیست است.

برای مهار رشد سریع آلودگی محیط زیست، صاحب نظران تمایل زیادی بسمت جایگزینی منابع انرژی (بازگشت پذیر) که در میان آنها انرژی زمین گرمایی نقش مؤثری ایفاء می‌کند دارند. لهستان یک کشور غنی در منابع آب زمین گرمایی با آنتالپی متوسط می‌باشد. حجمی از این آبهای گرمایشی ، در حدود تقریباً  6500 Km3 (در سوکولوسکی) دمایی بین 30 تا 120 درجه سانتیگراد دارند.آب در محدودة دمایی  50 oc  تا  90 oc از میان سوراخهایی با عمق km 1.5 تا  3km به سطح زمین آورده می‌شوند.

.

.

.

بهترین وضعیت در شکل 21 نشان داده شده است.

شکل 22 مصرف انرژی الکتریکی و زمین گرمایی بدست آمده برای پارامترهای مختلف رادیاتور در  شکل (2) را نشان می‌دهد. همچنین متغیر محاسبات  A,D بطور جداگانه نشان داده شده است .

شکل 22 :

راجع به سیستم ذوب برف تنها شرایط ذوب در تمام مدت فصل برف مورد نظر است. متغیر  D برای دمای ورودی و خروجی رادیاتور   65/40 ,65/50بخاطر مصرف کم برق ترجیح داده می‌شود، دیاگرلم همچنین نشان می‌دهد که برای متغیرهای A (  Tc1 وmc1  ثابت) بهترین دمای رادیاتور  65/35oc می‌باشد. با بیشترین مصرف آب زمین گرمایی و کمترین مقدار الکتریسیته ورودی به هیت پمپ عملیاتی که در شکل  23 نمایش داده شده است. که در آن فرض شده است که تمام مدت کار کرد سیستم در حال در جا کار کردن باشد....

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود سیستم گرمایش و ذوب برف بر اساس پمپ حرارتی زمین گرمایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.