لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:2
فهرست و توضیحات:
میان وعده های غذایی
در کودکان سنین دبستان ، کبد که مسئول ذخ0یره گلوکز به صورت گلیکوژن است ، تنها برای ح-دود 4 ساعت گلیکوژن ذخ0یره می کند، بنابراین دانش آموزان برای نگه داشتن غلظت قند خون در حد طبیعی ، هر 4 تا 6 ساعت باید غذا بخورند تا فعالیت سیستم عصبی و عملکرد مغز در حد مطلوب باقی بماند .
بنابراین لازم است که علاوه بر سه وعده اصلی غذایی ، دو میان وعده نیز در تغذیه روزانه9 دانش آموزان در نظر گرفته شود.
مواد غذایی که به عنوان میان وعده می توانند قسمتی از نیاز های دانش آموزان را تامین کنند ، عبارتند از لقمه هایی مانند نان و پنیر و سبزی ، انواع کوکو و کتلت ، نان و پنیر و خرما ، نان و حلوا شکری ، عدس ، خوراک لوبیا ، انواع میوه های تازه ، سبزی هایی مانند کاهو ، خیار ، هویج و خشکبار دانهش آ»وزان باید بدانند که خوراکی هایی مانند چیپس ، پفک و سایر تنقلات کم ارزش غذاهایی نیستند که نیاز های آ« ها را تامین کنند . مصرف موادی مانند چیپس و پفک به دلیل داشتن نمک زیاد ذائقه کودکان را به خوردن غذاهای شور عادت می دهد .
مقاله درباره میان وعده های غذایی