فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی گوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله درباره میان وعده های غذایی

اختصاصی از فی گوو مقاله درباره میان وعده های غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله درباره میان وعده های غذایی


مقاله درباره میان وعده های غذایی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:2

فهرست و توضیحات:

میان وعده های غذایی

در کودکان  سنین دبستان ، کبد که مسئول ذخ0یره گلوکز به صورت گلیکوژن است ، تنها برای ح-دود 4 ساعت گلیکوژن  ذخ0یره می کند، بنابراین دانش آموزان برای نگه داشتن غلظت  قند خون در حد طبیعی ، هر 4 تا 6 ساعت باید غذا بخورند تا فعالیت سیستم عصبی و عملکرد مغز در حد مطلوب باقی بماند .

بنابراین لازم است که علاوه بر سه وعده اصلی غذایی ، دو میان وعده نیز در تغذیه روزانه9 دانش آموزان در نظر گرفته شود.

مواد غذایی که به عنوان میان وعده می توانند قسمتی از نیاز های دانش آموزان را تامین کنند ، عبارتند از لقمه هایی مانند  نان و پنیر و سبزی ، انواع کوکو و کتلت ، نان و پنیر و خرما ، نان و حلوا شکری ، عدس ، خوراک لوبیا ، انواع میوه های تازه ، سبزی هایی مانند کاهو ، خیار ، هویج و خشکبار  دانهش آ»وزان باید بدانند که خوراکی هایی مانند چیپس ، پفک و سایر تنقلات کم ارزش غذاهایی نیستند که نیاز های آ« ها را تامین  کنند . مصرف  موادی مانند چیپس و پفک به دلیل داشتن نمک زیاد ذائقه کودکان را به خوردن غذاهای شور عادت می دهد .


دانلود با لینک مستقیم


مقاله درباره میان وعده های غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.